Traseu cu masina Iasi - Croatia (Novaljia, Insula Pag)

Subiect nou
Alege alt forum  
Klarisse Avatarul lui Klarisse

1 mesaj

Hello all,

Pe 12 iulie trebuie sa fim in Novaljia (Insula Pag), ne-am hotarat sa mergem cu masina si as vrea sa stiu daca imi recomandati un traseu. Din ce am inteles varianta mai sigura e prin Ungaria nu Serbia..
Ne gandeam sa plecam sambata dimineata si sa innoptam in Arad iar a doua zi dimineata sa plecam spre Croatia, insa nu imi dau seama cat am face pana in Croatia pe autostrada, daca ne incadram in timp..etc.
orice sfat mi-ar prinde bine.

Multumesc
Raporteaza abuz de limbaj
angel333 Avatarul lui angel333

29 mesaje

buna eu plec maine in muntenegru cu autocaru,stiu ca din timisoara sunt 600 km pana in ucinj noi acolo ne ducem ,dar pe arad nu stiu ,noi o sa mergem cu autocaru pe serbia ,trb sa aveti pasaport la voi si se platesc niste taxe dar nu stiu cat ca noua ni le plateste agentia,iti dau saitul lor si mai cauti rute poate te ajuta sa-ti faci o ideee www.secrettourism.ro
o zi fara un zambet e o zi irosita!
bogdanpitigoi Avatarul lui bogdanpitigoi

2 mesaje
Oras: bucuresti

Din Arad ai cam 800 km pana in Novalja, prin Budapesta; da, ocoleste Serbia, momentan e cel mai safe!
Drumul il poti face, intins, intr-o zi; din cate stiu, transferul pe insula trebuie sa-l faci cu ferry-ul si acolo o sa mai pierzi timp.
in max. 12 ore ajungi.
have fun!