Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Travel » Agentiile de turism »

Kusadasi - Hotel Esat

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

megaforce_axl
    7 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 11:24 Raporteaza abuz de limbaj

Salut!

A fost cineva in Kusadasi la hotel Esat? Sunt curios cum o sa fie. Eu am fost la hotel asena si mi-a placut. Astept parerile voastre. merci!
    deepblue
    1 mesaj
    Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 09:49 Raporteaza abuz de limbaj

Am fost eu anul trecut. A fost super ! Conditii bune, piscina, mancare multa si buna . Anul asta ma duc din nou, tot acolo! :D
    Cred ca o sa iti placa.
    manu_007
    8 mesaje
    Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 18:54 Raporteaza abuz de limbaj

Kusadasi e o frumoasa statiune , iar turismul in Turcia e la el acasa . Excursiile ce se pot face din statiune sunt variate si binevenite .Chiar daca nu cunosc hotelul cred ca va fi o vacanta super in Turcia .
    irina_nedelea
    1 mesaj
    Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 10:28 Raporteaza abuz de limbaj

Buna! Tocmai m-am intors din Kusadasi, hotel Esat Panorama. Hotelul mi-a lasat o impresie foarte proasta. Este un hotel care nu merita mai mult de 2*. Mancarea putina si nu pe gustul romanilor, care erau majoritari in hotel, personalul foarte mizerabil. Hotelul este situat pe un deal, la 10 min de mers pe jos pana la plaja publica care este mica si neingrijita si 30 de min pana in centrul statiunii si anume pana la Marele Bazar. In bazar totul se negociaza, ajungeti sa dati chiar 30%din pretul cerut de ei. Cel mai bine este sa platiti in lire, iar cursul cel mai bun este la o casa de schimb valutar situata vis-a-vis de Denizbank. 1 euro = 2 lire si ceva. Se merita sa va duceti in excursie la Efes si Pamukkale. Sunt destul de scumpe, in jur de 40 de euro de persoana, in functie de agentia cu care faceti excursia. Efesul este aproape la 19 km de Kusadasi, in schimb pana la Pamukale sunt cam 250 km.
    P.S. Hotelul nu este recomandat persoanelor in varsta si cu probleme datorita pantei foarte mari care trebuie urcata ca sa ajungeti la hotel.
    andatoma2002
    24 mesaje
    Oras: Tg Mures
    Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:45 Raporteaza abuz de limbaj

propun Hotel Euphesia.... mie mi-a placut foarte mult.... si e si localizat intr-o zona buna..camerele sunt cu vedere la mare/gradina si piscina....mancare multa si buna, conditii bune de cazare, personal primitor.... curatenie.....buna organizare...
    O mica problema pentru impatimitii de a face baie noaptea: nu este permis...
    S-au organizat si numeroase excursii cum ar fi: pamukalle, efes, adaland, croaziere, safari...cu agentie am fost la pamukale si la situl hierapolis, din cadrul aceluiasi complex.... super a fost...cine ajunge aici sa nu rateze...pentru ca e RAI... si pe cont propriu am fost la Efes....si adaland...superb:-) superb...superb..

Mergi la:

Inchide Setari

off