|
megaforce_axl 7 mesaje Membru din: 20/04/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 11:24
Raporteaza abuz de limbaj
Salut! A fost cineva in Kusadasi la hotel Esat? Sunt curios cum o sa fie. Eu am fost la hotel asena si mi-a placut. Astept parerile voastre. merci!
|
|
|
|
|
deepblue 1 mesaj Membru din: 20/11/2007 |
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 09:49
Cred ca o sa iti placa. |
|
manu_007 8 mesaje Membru din: 28/06/2009 |
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 18:54
Kusadasi e o frumoasa statiune , iar turismul in Turcia e la el acasa . Excursiile ce se pot face din statiune sunt variate si binevenite .Chiar daca nu cunosc hotelul cred ca va fi o vacanta super in Turcia . |
|
irina_nedelea 1 mesaj Membru din: 7/11/2007 |
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 10:28
P.S. Hotelul nu este recomandat persoanelor in varsta si cu probleme datorita pantei foarte mari care trebuie urcata ca sa ajungeti la hotel. |
|
andatoma2002 24 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:45
propun Hotel Euphesia.... mie mi-a placut foarte mult.... si e si localizat intr-o zona buna..camerele sunt cu vedere la mare/gradina si piscina....mancare multa si buna, conditii bune de cazare, personal primitor.... curatenie.....buna organizare... O mica problema pentru impatimitii de a face baie noaptea: nu este permis... S-au organizat si numeroase excursii cum ar fi: pamukalle, efes, adaland, croaziere, safari...cu agentie am fost la pamukale si la situl hierapolis, din cadrul aceluiasi complex.... super a fost...cine ajunge aici sa nu rateze...pentru ca e RAI... si pe cont propriu am fost la Efes....si adaland...superb:-) superb...superb.. |