transalpina

Subiect nou
Alege alt forum  
mihahao Avatarul lui mihahao

18 mesaje
Oras: bucuresti

Cine a fost pe transalpina?
Am auzit ca e mai ceva ca Transfagarasanul.Doar ca e drum forestier
Raporteaza abuz de limbaj
romulus_lazy Avatarul lui romulus_lazy

154 mesaje
Oras: bucuresti

transalpina e drumul care face legatura dintre ranca si iese la lacul vidra,apoi voineasa,brezoi,adica iesi pe valea oltului.drumul e ok,n-am fost pe el,dar am fost acum 2 ani la ranca si am intrebat localnicii si mi-au spus ca e ok
adrianna_hm Avatarul lui adrianna_hm

4 mesaje

Tocmai m-am intors de pe transalpina.... a fost "la mare inaltime" Daca nu ai rau de inaltime si ai o masina de teren nu mai sta pe ganduri...peisajul si aerul de acolo merita tot efortul.... Numai ca ar trebui sa te grabesti...in curand il vor asfalta si isi va pierde farmecul. Probabil va fi la fel de aglomerat si intesat de grataragii si manele ca si Transfagarasanul.
Acum doua zile se lucra la Ranca si abia am reusit sa trecem....

Fosta membra Kudika.ro
scapam noi de ei,la cat de mare e muntele,gasim un loc linistit
Fosta membra Kudika.ro
a fost unul din cele mai frumoase drumuri offroad/panoramic din tara ..acum e doar o ulita asfaltata cu mici si shaorme in ranca
NU lăsați copii să se joace cu iubirea! .... Pentru femei bogate intră în ÎNTOVĂRĂȘIRE
marco918 Avatarul lui marco918

8602 mesaje
Oras: caracal

De la: adrianna_hm, la data 2009-07-22 00:09:34Tocmai m-am intors de pe transalpina.... a fost "la mare inaltime" Daca nu ai rau de inaltime si ai o masina de teren nu mai sta pe ganduri...peisajul si aerul de acolo merita tot efortul.... Numai ca ar trebui sa te grabesti...in curand il vor asfalta si isi va pierde farmecul. Probabil va fi la fel de aglomerat si intesat de grataragii si manele ca si Transfagarasanul.
Acum doua zile se lucra la Ranca si abia am reusit sa trecem....

... ce masina de teren, bre ... am traversat cu un golfuletz fara nici o problema ... si e foarte bine ca o asfalteaza ... merita ...
Fosta membra Kudika.ro
De la: marco918, la data 2011-01-03 20:10:56
... ce masina de teren, bre ... am traversat cu un golfuletz fara nici o problema ... si e foarte bine ca o asfalteaza ... merita ...

e transfagarasanul pentru masini, mici si gratare ...
transalpina era o oaza de liniste divina ...dar s-a dus
NU lăsați copii să se joace cu iubirea! .... Pentru femei bogate intră în ÎNTOVĂRĂȘIRE
marco918 Avatarul lui marco918

8602 mesaje
Oras: caracal

De la: battleofwits, la data 2011-01-03 20:18:37
De la: marco918, la data 2011-01-03 20:10:56

e transfagarasanul pentru masini, mici si gratare ...
transalpina era o oaza de liniste divina ...dar s-a dus

... fu-se, fu-se si de duse ... dar micii nu imi displac deloc ... totul de depinde de calicenia celor care dau autorizatii (de tot felul) si a celor care le cer ... dar pe criza asta cred ca nu se vor ingramadi prea multi la ''chioftele'' ...
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului