mini vacanta in Barcelona

Subiect nou
Alege alt forum  
120856 Avatarul lui 120856

106 mesaje
Oras: bucuresti

intentionez sa plec cateva zile im sept in Barcelona. astept sugestii pt. cazare decenta si ce se poate vizita ? Multumesc
cristian_h Avatarul lui cristian_h

48 mesaje

WWW.AMFOSTACOLO.RO SECTIUNEA SPANIA/BARCELONA
Raporteaza abuz de limbaj
voicilad Avatarul lui voicilad

7 mesaje
Oras: urziceni

Cateva zile iti ajung doar ca sa vezi pe fuga Barcelona...cred ca daca as sta 2 saptamani si as avea ce sa vad. Tot cateva zile am fost si eu si am vazut: Sagrada Familia (sa ajungi in Barcelona si sa nu vezi Sagrada...mai bine stai acasa), celebrele case ale lui Gaudi - Batlo si Mila, Parcul Guell (tot Gaudi si aici), Rambla si piata care se face in lateral (este destul de ascunsa, dar merita sa o cauti), fantanile magice din Montjuice (acolo mergi seara...sa te interesezi orele intre care este spectacolul cu muzica), gradina zoologica, aquarium-ul, parcul olimpic, blocul de birouri Tore Agbar seara...si cine stie cate multe altele.
120856 Avatarul lui 120856

106 mesaje
Oras: bucuresti

Va multumesc la toti sau toate pt tips-uri, dar a cazut proiectil meu ! Din lipsa de personal nu mi s-a aprobat concediul !!!! Deh, asat e, rabdam si amanam excursia !!!
Va multumesc din nou si voi ramane activ pe site pt ca am aflat multe lucruri interesante de la toti cei care scriu aici! Pe curand
Rosalba Avatarul lui Rosalba

19 mesaje
Oras: arad

Ai fost cumva sa vezi manastirea Montserrat?Plec in octombrie in Spania, voi vizita Barcelona si ma voi odihni in statiunea Malgrat de Mar.As dori sa vad si aceasta manastire si m-ar interesa cum se poate ajunge din Barcelona acolo, cu trenul, cu autobuzul....Astept vesti.Multumesc anticipat.
Vekas Maria-Rodica
lazy000135 Avatarul lui lazy000135

1 mesaj

se poate ajunge cu trenul. e subteran, ca metroul nostru
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului