rhodos

Subiect nou
Alege alt forum  
Fosta membra Kudika.ro
am fost in concediu in insula rhodos,merita vazuta.
Raporteaza abuz de limbaj
milvia21 Avatarul lui milvia21

12 mesaje

Buna!Si eu am fost in Rhodos, dar anul trecut.Ce pot sa spun?!?A fost un concediu de vis, m-am simtit extraordinar, iar insula este parca rupta din Rai. M-as intoarce oricand cu placere. Trebuia sa ne cazam tot la Cosmopolitan, dar ne-au transferat la Ixian Grand. N-am ce sa comentez...a fost minunat.
Fosta membra Kudika.ro
De la: titzian, la data 2009-07-30 16:26:11am fost in concediu in insula rhodos,merita vazuta.
Fosta membra Kudika.ro
am fost cazat in ixia ,hotel Mare Blue Cosmopolitan,a fost un concediu de vis,conditile de cazare si masa erau excelente,insula un paradis al siturilor arhelogice si al peisajelor de o salbaticie de neinchipuit.locuri multe de vizitat,neaparat orasul rhodos si lindos.
soniamina Avatarul lui soniamina

2 mesaje
Oras: constanta

Daca mergeti in Rhodos (minunata insula!) nu ratati sub nici un motiv excursia in Symi. Este o insulita exrem de cautata de mari artisti, de un pitoresc incredibil. Trebuie sa ajungeti acolo macar o data in viata asta. Si daca tot va aflati in Rhodos (ma adresez celor care vor merge in vara sau toamna asta) trageti o fuga si in Turcia, ca e la o aruncatura de bat. Si pentru Symi si pentru Turcia sunt feriboturi de cursa zilnice. Treziti/va de dimineata si mergeti in capitala, in portul turistic.