Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Travel » Agentiile de turism »

barcelona - callela del mar

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

didiloo
    4 mesaje
    Postat pe: 7 August 2009, ora 11:11 Raporteaza abuz de limbaj

Buna!In 7 sept. anul asta vom merge la Calela del mar! Daca cineva a mai fost si poate sa-mi ofere orice informatii despre ...sunt nerabdatoare. cum ati ajuns sin aeroport in statiune, din statiune la barcelona, cum e statiunea, preturile...noi vom sta la hotel terramar....
    multumesc mult
    VIO_lazy
    12 mesaje
    Oras: Galati
    Postat pe: 7 August 2009, ora 21:51 Raporteaza abuz de limbaj

STATIUNEA E RELATIV OK. DIN AEROPORT AI TREN PANA IN STATIUNE ,DAR CU SCHIMBARE IN BARCELONA,FARA A IESI LA SUPRAFATA. TREN INSEMNAND UN METROU USOR CARE MERGE SI LA SUPRAFATA SI IN SUBTERAN. AVETI DESTULE STATII,FACETI APROAPE 1 ORA,DAR STATI LINISTITI,E SUPER O.K.,CONFORTABIL,AER CONDITIONET,CURAT....ETC. SI NU E SCUMP,MAXIM 3 E,FATA DE TAXI APROAPE 75E.SI INCA CEVA -DIN AEROPORT IEI ORICE TREN PANA IN BARCELONA SI DUPA AIA AVETI HARTI IN ORICE STATIE.TRASEUL DI BARCELONA E SUPER. SE MERGE DOAR PE MALUL MARII,TRNUL FIIND NUMIT SI TREN DE COASTA.ATENTIE LA CERSETORII ROMANI!!!!!!!
    vio
    mara197014
    2 mesaje
    Postat pe: 28 August 2009, ora 15:19 Raporteaza abuz de limbaj

Am fost in Calella in 2006 si am fost cazati la hotel Olimpic ,marea prostie pe care am facut-o si sper sa nu o faci si tu a fost ca din cele 6 zile de sejur 5 zile am stat la plaja si doar una in Barcelona si Montserrat.Viziteaza cat de mult poti Barcelona sunt foarte multe de vazut,plaja poti face si acasa in Romania si in plus de asta plaja nu este cine stie ce in Calella(apa destul de adanca).Ai tren foarte ieftin din Calella(3 euro)care te lasa chiar in centrul Barcelonei ,despre aeroport nu stiu nimic,noi am fost cu autocarul.Sejur placut!
    gabriello_g
    35 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 28 August 2009, ora 19:45 Raporteaza abuz de limbaj

AM FOST ACUM 3 ANI..STATIUNEA OK DAR PLICTI.
    COLINDA MULT...PE UNDE POTI
    didiloo
    4 mesaje
    Postat pe: 29 August 2009, ora 12:42 Raporteaza abuz de limbaj

Multumesc mult! noi vom fi cazati la hotel terramar. sper sa fie ok. mai avem putin si plecam. si noi ne-am gandit sa mergem cat mai mult sa vizitam barcelona.
    stancos00
    4 mesaje
    Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 12:58 Raporteaza abuz de limbaj

Cateva precizari la mesajul lui Vio care te pot ajuta.Trenul de suprafata se numeste Renfe iar ca sa ajungi in Calella poti sa-l iei de la Aeroport si sa schimbi in Barcelona Sants unde gasesti harta cu orarul plecarilor si ruta. Noi am facut o zi plaja ,o zi vizita in Barcelona. Nu rata fantanile din Montjuic dar atentie la ultimul tren spre Calella (trenurile circula din jumatate in jumatate de ora din Piata Catalunya)
    stancos00
    4 mesaje
    Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 13:17 Raporteaza abuz de limbaj

De la: stancosoo, la data 2009-09-01 12:58:55Cateva precizari la mesajul lui Vio care te pot ajuta.Trenul de suprafata se numeste Renfe iar ca sa ajungi in Calella poti sa-l iei de la Aeroport si sa schimbi in Barcelona Sants unde gasesti harta cu orarul plecarilor si ruta. Noi am facut o zi plaja ,o zi vizita in Barcelona. Nu rata fantanile din Montjuic dar atentie la ultimul tren spre Calella (trenurile circula din jumatate in jumatate de ora din Piata Catalunya)
    Statiunea este relativ mica dar foarte frumoasa.Plaja este foarte curata si aproape de hotel.Preturile sunt bune (un dejun te costa in jur de 8 euro iar langa statia de tren , pe prima straduta este un restaurant chinezesc unde poti manca cat vrei,si poti alege din toate felurile de mancare,la acest pret - asa a fost acum 1 an).Eu am stat la hotel Volga unde personalul hotelului a fost foarte amabil si oferea orice fel de informatii. Poti face o plimbare cu vaporul pana in Lioret del mar care costa 25 euro de persoana iar biletele se iau de la o agentie mica aflata pe plaja.

ovidiuc70
    28 mesaje
    Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 19:44 Raporteaza abuz de limbaj

Sa ai vreme frumoasa. Eu am fost in iulie anulacesta si a fost tare frumos.
    Ia de la aeroport trenul pana la Piata Catalunya, si acolo schimba si ia trenul catre BLANES (asa scrie pe tren in fata).
    Daca te mai pot ajuta cu ceva scrie-mi si iti spun tot ce stiu , inclusiv despre Barcelona.
    Este un oras superb, dar tare tare tare scump !!!
    Ma refer la biletele pentru intrarea la obiective si la busul turistic, care era 21 Euro.
    kudika504427
    1 mesaj
    Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 18:03 Raporteaza abuz de limbaj

Sunt multe informatii utile dar as vrea sa stiu mai exact la ce ora se poate lua ultimul tren din Barcelona spre Calella ?

Titanika
    918 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 23:52 Raporteaza abuz de limbaj

De la: kudika504427, la data 2012-02-08 18:03:13Sunt multe informatii utile dar as vrea sa stiu mai exact la ce ora se poate lua ultimul tren din Barcelona spre Calella ?

Topikul este deschis din sept 2009!!!Mai bine te duci sa intrebi la o Agentie
    Publicitate
    Postat foarte recent

Oferta unica! Doar 20 lei in loc de 59 lei pentru un cooler de laptop INTEX cu un ventilator de la PretMinim.Shopmania.bizPromotia zilei pe Kuponiada.ro
    Oferta unica! Doar 20 lei in loc de 59 lei pentru un cooler de laptop INTEX cu un ventilator de la PretMinim.Shopmania.biz

Mergi la:

Inchide Setari

off