Agentii din Bucuresti

Subiect nou
Alege alt forum  
ftiutiu Avatarul lui ftiutiu

1 mesaj
Oras: resita

stie cineva sa-mi spuna ceva despre agentia Bliss-Travel din Bucuresti?
Raporteaza abuz de limbaj
Francul Avatarul lui Francul

3 mesaje
Oras: bucuresti

Din cate stiam ANDREEA LUCA reprezenta BLISS Travel. Licenta au parca de prin 2006. Acum depinde ce anume te intereseaza de la ei. Daca te putem ajuta cu ceva...suntem pe receptie. Pentru orice fel de oferta , cautati-ne pe mail (mailto:office@klevertravel.ro), la telefon (0213185601) sau vizitati-ne la sediul agentiei din Bucuresti: www.klevertravel.ro

C. F.
doraluca2004 Avatarul lui doraluca2004

1 mesaj

Agentia Bliss Travel este o agentie reprezentata, intr-adevar de Luca Elena Andreea si mai sunt si niste fete sufletiste care iti sar in ajutor imediat. Si functioneaza din 2006. Eu am mers numai cu aceasta agentie si nu am avut nimic de reprosat pana acum. Bineinteles, pentru ca m-am obisnuit sa ma simt bine in excursiile mele, voi merge in continuare tot prin Bliss Travel. Tel. fix: 021 210 21 86.Site: www.blisstravel.ro

Doralina

Incearca si eu cred ca nu vei regreta.
alexxahardcore Avatarul lui alexxahardcore

1 mesaj
Oras: ploiesti

am mers si eu cu Bliss Travel si am fost multumita!
roxanana Avatarul lui roxanana

24 mesaje

eu imi configurez intotdeauna singura vacanta... exista instrumente eficiente pentru asta online.De pilda, poti comunica direct cu unitatea de cazare prin protravel, de acasa, cu oferta in fata, nu cu oferta aleasa de agent in fata.
www.protravel.ro
andreeapresa Avatarul lui andreeapresa

14 mesaje

Depinde unde mergi. In general agentiile sunt specializate pe anumite destinatii. Pentru Turcia mergi cu Paralela 45, pentru Egipt cu Kartago sau Best Reisen, pentru Bulgaria alege www.vacanteinbulgaria.ro (gasesti acolo si adresa si alte cele) Orice agentie care are peste 6 - 7 ani pe o destinatie stie ce face. Dar trebuie sa te feresti de incepatori. Daca vezi J cu data mai mica de 2007 fugi cat poti. Si mai aveti grija la preturile prea mici, pentru ca acolo tepele sunt mari. In rest - Vacanta Placuta!!
Irinuca_22 Avatarul lui Irinuca_22

5 mesaje
Oras: pitesti

"Dar trebuie sa te feresti de incepatori. Daca vezi J cu data mai mica de 2007 fugi cat poti..."

Eu zic sa nu mai fugim atat, si sa acordam incredere si incepatorilor pentru ca la un moment dat toti suntem incepatori.

Incearca HAS HAS Travel, Bucuresti, si poate ne spui daca am reusit sa-ti schimb optica.

Sunt din 2009, au si 2 cafenele si eu am fost foarte multumita de ei si de preturile lor, care uneori sunt sub piata, dar asta nu inseamna ca nu primesti ceea ce comanzi.
vladgg_19 Avatarul lui vladgg_19

75 mesaje
Oras: ploiesti

Buna ziua ! A plecat careva cu Agentia All Tur din Bucuresti( nu all tour - sunt doua agentii cu acelasi nume dar scrise diferit )Multumesc frumos.
plimbaretul Avatarul lui plimbaretul

1 mesaj

E cam tepara Agentia asta. Am niste amici care au fost in Turcia, nu i-a primit la cazare ca nu platise Agentia...
A iesit scandal mare.Fereste-te , sau verifica plata inainte!
kudika413102 Avatarul lui kudika413102

4 mesaje

Eu am ales agentia Perfect Tour si sunt foarte multumit.
blue_angel1986 Avatarul lui blue_angel1986

37 mesaje

De agentia Help Travel din Bucuresti ce stiti? Ati plecat in vacanta prin ei?
kudika226898 Avatarul lui kudika226898

3406 mesaje

De la: blue_angel1986, la data 2012-01-22 14:41:31De agentia Help Travel din Bucuresti ce stiti? Ati plecat in vacanta prin ei?

Nu si nici n-as face-o... ...debutantii din ziua de azi sunt coscogeamite prostovani...
Fosta membra Kudika.ro
De la: ftiutiu, la data 2009-08-20 20:20:22stie cineva sa-mi spuna ceva despre agentia Bliss-Travel din Bucuresti?

ti-as fi recomandat cateva agentii de turism din Brasov, dar in Bucuresti nu cunosc.
florina*corina*
Limbutza_Jucause Avatarul lui Limbutza_Jucause

6 mesaje

Eu am fost plecat prin CORONA TRAVEL (sper ca am scris corect) in Bulgaria, in Grecia si prin tara si am fost f. multumit.
lolo2012 Avatarul lui lolo2012

3 mesaje

Eu de cativa ani buni merg prin Jeka (din Bucuresti, evident) si nu am avut surpize neplacute. Intotdeauna recomandarile lo au fost pe bune: de genul hotelul x este mai bun decat y la acelasi pret, hotelul z are trei stele si este mai ieftin decat W tot de 3 stele dar diferentele sunt urmatoarele ( si ni le-au insirat pe puncte, nu aun oincercat sa ne bage pe gat oferta cea mai scumpa cu laude), etc.
Omul este un înger făr' de aripi și o maimuță făr' de coadă
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului