Ce faceti de Revelion?

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
AncaGabriela007 Avatarul lui AncaGabriela007

1 mesaj

Eu mi-as dori sa fac revelionul intr-un loc exotic cu mult soare. Aveti ceva sugestii sau a fost cineva intr-un revelion exotic?

Astept pareri! Va multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro

traiesc in Republica Dominicana pot sa spuun k este de viis

acuma depinde cum stai tu cu banuutzi potzi sa-mi scrii pe

australianul78@yahoo.de

tot timpul soaree tot timpul anului potzi sa faci baie predomina fructele exotice te simtzi intradevar

LLIIIIIIIIBBBEEEEEEEEERR!!!!
IMI PARE RAU POZELE SUNT FACUTE CU TELEFONUL
muzeograf Avatarul lui muzeograf

8 mesaje
Oras: buzau

As vrea sa-mi petrec revelionul la Istanbul. Poate sa-mi spuna cineva cum este hotelul And? Cum sunt conditiile de cazare? Agentia Giulia Tour este o agentie serioasa?
babalica Avatarul lui babalica

160 mesaje
Oras: brasov

Draga australian78,nici nu stii ce te invidiez,cum ai ajuns sa locuiesti acolo? Te rog sa ne vinzi si noua pontul,macar sa visam la asa o tara dak nu putem sa ajungem acolo,eu una as fi dispusa sa las tara asta pentru o tara exotica,pentru ce atata patriotism?pentru cine?aici, nu numai clima ne este potrivnik.....
whitewizzard Avatarul lui whitewizzard

74 mesaje
Oras: bucuresti

eu mi-as dori in maramures
http://de-weekend.com
123girl Avatarul lui 123girl

109 mesaje

iti dau eu oferta la hotel as din borsa daca vrei...inca nu a aparut oferta de craciun si revelion, dar cand o sa apara pot sa-ti dau.
De la: whitewizzard, la data 2009-09-14 10:09:36eu mi-as dori in maramures
parvulescu_dan Avatarul lui parvulescu_dan

99 mesaje

De la: papusik, la data 2009-09-14 08:50:27Draga australian78,nici nu stii ce te invidiez,cum ai ajuns sa locuiesti acolo? Te rog sa ne vinzi si noua pontul,macar sa visam la asa o tara dak nu putem sa ajungem acolo,eu una as fi dispusa sa las tara asta pentru o tara exotica,pentru ce atata patriotism?pentru cine?aici, nu numai clima ne este potrivnik.....

99 mesaje

Papusiko, cred ca te-a impresionat Zorro !
In Republica Dominicana e placut sa mergi in vacanta, nu sa locuiesti...
Este inca o tara cu risc si din aceste motive sunt statiuni speciale pt turisti, unde li se asigura protectia.
Probabil tu te-ai gandit ca stai la soare, faci plaja, ai "papa bun" si negrii lucreaza pentru tine.
romulus_lazy Avatarul lui romulus_lazy

154 mesaje

Istanbulul iarna nu este prietenos,poti gasi o perioada mai ploiaoasa si-ti cam trece.Poti sa intri pe net sa vezi hotelul,daca-ti convine.Eu ti-as recomanda un cartier mai spalat gen Taksim,oricum trebuie sa vezi taksimul si insulele printesei Buyuk Ada,poti sa faci un tur cu feribotul din Kabatas,o croaziera pe bosfor,tine cam 1 ora...Cu masina sunt 630 de km din bucuresti,dar bulgaria iarna ,iar e o aventura,depinde de ce vreme prinzi,multa bafta
lucian2itf Avatarul lui lucian2itf

15 mesaje

Mă duc în Austria la Mondsee.
taiji Avatarul lui taiji

1 mesaj

hotel And este un hotel de 3* amplasat in centrul vechi in cartierul Sultan Ahmet, intre Moscheea Albastra si Aya Sophia. Conditii foarte bune de cazare, micul dejun inclus in pret, posibilitati de deplasare pe jos la Grand Bazar si Spicy Bazar si de asemenea la Basilica Cilindru. Iti urez o calatorie placuta si sa ai parte de o vreme superba.Ileana
Fosta membra Kudika.ro
Domnule ''parvulescu dan '' tzara este inca in risc daca te pui in probleme ...

Vreau doar sa stii ca am 2 ani si 7 luni in republica Dominicana si chiar nu am avut probleme

apartamentul meu este la 75m de plaja cu vedere la marea Caribe,
prietenul meu are hotel aici de aproape 11 ani si nu a avut probleme niciodata si lista poate continua cu catzi italieni si canadieni cu hotele si inca ceva nordul insulei daca te tot intereseaza este pliiin dar pliiin cu resedintze de germeni.

Deci hote;urile mari trebuie sa-si mentzina clientzi in hoteluri si sa le faca program.....

CE VACANTZA ESTE ACESTA CU PROGRAM ???
Daca esti in vacantza nu ai program

Pot sa multzumesc lui DUMNEZEU k in ultimi 5 ani am vazut aproape toata europa si un pic de prin tzarile scandinavice.

Succes si drum bun prin calatoriile tale !!!
te astept la o beere (cervesa)

160 mesaje

Daca ne si spui cum ajungem la tine.....!!
120856 Avatarul lui 120856

106 mesaje

pt.MioaraCosm.... nu uita sa revii cu ofertele pt Borsa. Nu numai de sarbatori, ci si alte perioade din iarna care vine. multumesc.
120856 Avatarul lui 120856

106 mesaje

pt. lucian2itf : ne poti da amanunte despre aceasta localitate din Austria ? Adica costuri, cum ajungi ( masina sau avion ),cazare +HB sau cazare+mic-dejun,...etc, multumesc si te asteptam sa revii pe forum
Fosta membra Kudika.ro
Ajungi cu avionul.
dar trebuie sa ai ceva din care sa traiesti.

Sunt multe hoteluri aici care cauta vorbitori de germana si spaniola iar daca stii si ceva engleza sau franceza esti cautata si platita ff biine.

SPOR LA INVATZAT CEEELOOR INTERESATZI ! ! ! !
eligagiu Avatarul lui eligagiu

22 mesaje
Oras: pitesti

Australianule, esti tare.
Ma bucur pentru tine. si faza cu vacanta nu inseana program e perfect adevarata. esti in vacanta = esti libeeeerrrrrr. macar in vacanta.
iti doresc numai bine. si mie imi doresc sa am posibilitatea macar o singura data sa vizitez o insula exotica.
skorpiojoco Avatarul lui skorpiojoco

18 mesaje

De la: adelina_ionete, la data 2009-09-14 05:56:38As vrea sa-mi petrec revelionul la Istanbul. Poate sa-mi spuna cineva cum este hotelul And? Cum sunt conditiile de cazare? Agentia Giulia Tour este o agentie serioasa?
Buna ..vezi oferta Agentiei de Turism ..www.velimed.ro !!!
muzeograf Avatarul lui muzeograf

8 mesaje
Oras: buzau

Multumesc mult. M-am uitat pe site-ul agentiei.
Amelly_lazy Avatarul lui Amelly_lazy

12 mesaje

Buna!

Vreau sa petrec revelionul in Bucovina. Poate ma poate ajuta cineva cu ceva oferte.

Va multumesc anticipat!
kudika187143 Avatarul lui kudika187143

3 mesaje

De revelion eu ma duc in Hawai... cu gandul doar, ca in rest voi fi la SERVICIU!!
Imperator_lazy Avatarul lui Imperator_lazy

17 mesaje

Anul asta ma duc de Revelion in Sri Lanka. Amanunte aici:
http://imperatortravel.blogspot.com/2009/12/plec-in-sri-lanka-cum-imi-organizez-o.html

Anul trecut am fost in India de Sud (anul nou la Mysore), 2008 in Filipine (Boracay), 2007 in Malta, 2006 in Spania (Barcelona), 2005 in Italia (undeva langa Roma), 2004 in India de Nord (Jaipur), 2003 in Thailanda (la Patong, Phuket), 2002 la Atena, etc, etc
Mai multe informatii si poze pe blogul meu: http://imperatortravel.ro Calatorii in toata lumea

160 mesaje

multumesc ca mi-ai spus ca se ajunge cu avionu ,ma gandeam sa vin cu bicicleta ok, asa pur si simplu, ajungi acolo si iti gasesti de lucru?fara recomandare,fara un contract? nu-mi vine sa cred
Fosta membra Kudika.ro
@papusik=== Invetzi sau poate stii deja engleza,franceza,germana si spaniola itzi garantez un salar de in jur de 1000 euro pe luna cu cazare si mancare dar 30% din salarul tau in fiecare luna este al meu. Ma anuntzi cand stii limbile astea si putem vb de contract

Limbile la nivel de conversatzie si intretzinerea turistilor cu diferite discutzii pe diferite teme....

Te astept cu drag ''papusik''

Pana te gandesti plec la

99 mesaje

De la: australianul78, la data 2009-10-04 04:04:34 Domnule ''parvulescu dan '' tzara este inca in risc daca te pui in probleme ...

Vreau doar sa stii ca am 2 ani si 7 luni in republica Dominicana si chiar nu am avut probleme

apartamentul meu este la 75m de plaja cu vedere la marea Caribe,
prietenul meu are hotel aici de aproape 11 ani si nu a avut probleme niciodata si lista poate continua cu catzi italieni si canadieni cu hotele si inca ceva nordul insulei daca te tot intereseaza este pliiin dar pliiin cu resedintze de germeni.

Deci hote;urile mari trebuie sa-si mentzina clientzi in hoteluri si sa le faca program.....

CE VACANTZA ESTE ACESTA CU PROGRAM ???
Daca esti in vacantza nu ai program

Pot sa multzumesc lui DUMNEZEU k in ultimi 5 ani am vazut aproape toata europa si un pic de prin tzarile scandinavice.

Succes si drum bun prin calatoriile tale !!!
te astept la o beere (cervesa)

99 mesaje

OK, ne vedem la o bere in Santo Domingo...dar intr-o structura hoteliera ! Ca sa fim protejati. Probabil ca in Punta Cana turistii nu au probleme, dar nu as indrazni sa circul singur prin insula. Gresesc ?

160 mesaje

Hei,apreciez gestul tau,dar chiar 30%, dupa ce ma chinui atat sa invat 4 limbi straine?Ce zici, mai negociem?Pana una alta as putea veni in vacanta,ca sa " tatonez"terenul,ce zici?
carmen_mercator Avatarul lui carmen_mercator

9 mesaje
Oras: constanta

BUNA SEARA!SUNT CARMEN DIN CONSTANTA SI VA RECOMAND HOTELUL ALZER DE 4 STELE..MI-A PLACUT FOARTE MULT ATAT DIN PUNCT DE VEDERE AL CONDITIILOR CAT SI IN CEEA CE PRIVESTE LOCATIA.ARE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA CEEA CE ESTE FOARTE IMPORTANT IN SEZONUL RECE. DACA LUATI LEGATURA DIRECT CU MANAGERUL PUTETI NEGOCIA PRETUL.ISTANBULUL MERITA VAZUT!SUCCES1
Fosta membra Kudika.ro
@ parvulescu_dan=========== GRESESTI ffffffff mult domnule parvuleescu Eu duc turisti prin tzara contra cost sa viziteze tzara

Ai impresia ca in REPUBLICA DOMINICANA nu exesta turisti care vin pe cont propriu ???

Sunt destiu altfel eu unul nu as avea clientzi

Ma rog fiecare cu gandirea lui........

Ai auzit de ''CASA LUI COLUMB'' spune-le hotelurilor ca vrei o excursie acolo sa vezi ce pretz itzi face.

Si casa lui colomb este in SANTO DOMINGO in public de dumneavoastra nu cred ca avetzi vreo sansa sa o vedetzi pt ca tzara e cu risc pentru dumneavoastra.

Deci sa intzeleg ca dumneavoastra prin vizitele pe care le facetzi nu vedetzi traditzia tzarii si istoria acestei tzari
lazy000599 Avatarul lui lazy000599

3 mesaje

Australianule , cand e mai bine devizitat rep.Dominicana , ca eu tot vreau sa ajung pe acolo , da-l incolo de risc ca daca e asa nu mai iesim din casa .Eu am fost si in Egipt in 2005 , dupa ce a fost atentatul cu bomba intr-un hotel de 5 stele si iata ca n-am patit nimic .Deci cand e mai bine , fara uragane si alte chestii ,??
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina: