revelion in Malta
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 16:12
Stie cineva o agentie care organizeaza revelion in Malta?
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 02:50
aatravel
arias travel
besttourism
alltourism
roumaniantourism
arias travel
besttourism
alltourism
roumaniantourism
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 09:15
Malta travel. Eu cu ei am fost de revelion in Malta si a fost foarte bine.
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 10:41
MALTA TRAVEL
DE ALTFEL ESTE AGENTIA CARE DETINE MONOPOLUL IN ROMANIA, TOATE CELELALTE CARE AU SEJURURI IN MALTA TOT CU MALTA TRAVEL COLABOREAZA
DE ALTFEL ESTE AGENTIA CARE DETINE MONOPOLUL IN ROMANIA, TOATE CELELALTE CARE AU SEJURURI IN MALTA TOT CU MALTA TRAVEL COLABOREAZA
janine
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 12:52
Te invit sa arunci o privire pe http://www.gogotravel.ro/iarna-'09-'10-211/revelion-'10-222/revelion-extern-sejururi-226.html
Vei gasi detalii si tarife pentru revelion in Malta si in alte zone.
Este o agentie din Iasi GOGO TRAVEL. Daca vrei rezervare poti face la orice agentie, nu doar la cea tour-operatoare, pentru ca tarifele sunt aceleasi!
Se rezolva si pe mail rezervarile !!!
O zi faina!!!
Vei gasi detalii si tarife pentru revelion in Malta si in alte zone.
Este o agentie din Iasi GOGO TRAVEL. Daca vrei rezervare poti face la orice agentie, nu doar la cea tour-operatoare, pentru ca tarifele sunt aceleasi!
Se rezolva si pe mail rezervarile !!!
O zi faina!!!
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 22:13
Daca stie cineva ...vreau sa stiu si eu......
Sunt interesata
Sunt interesata
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 10:53
eu am fost vara trecuta cu ABSOLUT TRAVEL si a fost foarte bine, nu am avut nici o surpriza neplacuta.am vazut ca organizeaza si revelioane.
oricum, monopolul in romania il detine MALTA TRAVEL, toate celelalte agentii de turism colaboreaza tot cu ei, asa ca orice ati alege este bine:)
oricum, monopolul in romania il detine MALTA TRAVEL, toate celelalte agentii de turism colaboreaza tot cu ei, asa ca orice ati alege este bine:)
janine
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:12
De la: IRINADANA, la data 2009-10-02 09:15:07Malta travel. Eu cu ei am fost de revelion in Malta si a fost foarte bine.
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului