» Toate forumurile »
revelion la cancun
|
calatorul_lazy 4 mesaje Membru din: 27/09/2009 |
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 18:30
Raporteaza abuz de limbaj
stie cineva vre-o agentie unde au oferte bune la cancun-mexic pt craciun si revelion? |
|
|
|
|
rdt_andreea 18 mesaje Membru din: 7/11/2007 |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 12:04
Incearca Adria Travel din Bucuresti, eu vazusem oferte bune acolo pe Cancun, iar eu stiu ca sunt ok ca agentie (noi tocmai a luat de la ei pt martie la schi si ma gandeam la Cancun pt anul viitor :D) |
|
alinaalina_healthy 6 mesaje Membru din: 6/10/2009 |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 14:56
Intra pe www.logitravel.com, este o agentie din Spania.Am avut multe cunostinte care au plecat cu ei, iar noi am fost anul acesta in iunie in Jamaica, iar acum vrem sa plecam in Rep.Dominicana in decembrie cu agentia www.venyviaja.com tot din Spania.Tot ei au si pentru Mexic.Te orientezi care au preturi mai bune.sunt super seriosi.Noi peste tot am mers numai cu hartiile scoase de pe net si la avion si la hotel.Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faci pe urma este sa iti procuri bilet Bucuresti Madrid, deoarece de acolo este plecarea.Daca ai intrebari iti raspund cu placere. Noi in Mexic am fost in luna de miere cu o agentie din Romania si am platit cam dublu.Oricum pentru revelion preturile sunt mari si la ei, dar nu ca la noi.Iti recomand cu caldura sa mergi in Cancun.Noi am stat la RIU PALACE LAS AMERICAS.Noi suntem fani ai acestiu lant hotelier.In Jamaica am fost tot la RIU, iar in Dominicana tot la Riu mergem.
|
|
calatorul_lazy 4 mesaje Membru din: 27/09/2009 |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 15:03
|
|
danimicutica 17 mesaje Membru din: 23/07/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 16:34
alina, asteptam detaliiiiii multe ....de tot felul ! chiar ai rasucit o idee in capul meu :) vacanta placuta ! D |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 09:15
Cuvintele nu sunt suficiente pentru a putea descrie frumusetea acelor locuri.Atat in Mexic cat si in Jamaica sunt si zone unde intalnesti oameni foarte saraci cu locuinte gata sa cada peste ei, care contrasteaza cu luxul din zonele hoteliere.In ambele tari am intalnit oameni zambitori, politicosi.Noi nu am avut neplaceri pana acum pe unde am fost cu localnicii.in mexic chiar am inchiriat o masina si am fost sa vizitam ruinele mayase de la Tulum, parcul national de la XEL_HA care este senzational, ambele situate la aprox.100 km de Cancun.In Cancun am mers cu autobuzul pe care il luam din fata hotelului si am fost in centrul orasului la Mall cat si la alte magazine.In mod cert trebuie sa ai ceva bani de cheltuiala la tine pentru ca preturile la hainele de firma cat si la cosmetice fiind in dolari, cam greu sa te abtii de la cumparaturi.Serviciile in hoteluri sunt super,indraznesc sa spun ca sunt chiar si peste cele de pe litoralul turcesc.Atat in Jamaica cat si in Mexic am intalnit si romani, dar care erau stabiliti in SUA si se mirau ca am venit tocmai din Romania.Nu stiu ce sa va mai spun.Oricat as vorbi despre aceste locuri tot nu ar fi suficient.Daca aveti voi alte intrebari am sa va raspund.Va recomand sa intrati macar din curiozitate pe site-urile de mai sus.Am sa postez si niste poze din Mexic. |
|
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:01
Alina...imi poti spune te rog daca ai idee in septembrie este vreme buna in Mexic sau R.Dominicana? Ma gandesc la luna de miere pt 2010, dar avem nunta pe 28 august si am vrea sa plecam dupa nunta cat de repede (si pe 29 daca se poate :D)....iar pe cateva forumuri am vazut ca septembrie si octombrie ar fi luni cu vreme schimbatoare si posibilitati de fenomene deosebite :( Ce destinatie mi-ai recomanda pt luna de miere :-P ? Multumesc frumos |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 15:52
NOI AM FOST IN LUNA SEPTEMBRIE INN MEXIC SI A PLOUAT IN PENULTIMA ZI.ATUNCI ESTE VREMEA URAGANELOR,DE LA SF LUI AUGUST SI PANA LA JUM. LUI OCTOMBRIE.NOI AM AVUT NOROC ATUNCI.O SA GASESTI PE NET MAI MULTE DETALII REFERITOARE LA CUM ESTE VREMEA IN CARAIBE IN ACEA PERIOADA.NU AS PUTEA SA ITI RECOMAND F MULTE LOCURI PTR CA NU AM UMBLAT ASA MULT.IN DOMINICANA PLECAM IN DECEMBRIE, ASA CA AM SA ITI SPUN MAI MULTE LA INTOARCERE.IN MEXIC... SINCER M-AS INTOARCE ORICAND. NOI AM FOST SUPER INCANTATI DE CANCUN.IL RECOMAND DIN SUFLET, IAR DACA VEI PLECA CU AGENTIILE PE CARE LE-AM RECOMANDAT MAI SUS CHIAR CA NU AI SA AI CE REGRETA.LUNILE IUNIE SI SEPTEMBRIE SUNT CELE IN CARE NOI PLECAM IN CONCEDII.INCLUSIV LA TURCI AM FOST 2 ANI LA RAND IN LUNA SEPTEMBRIE SI A FOST F FRUMOS, FARA NICIO ZI DE PLOAIE.
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 17:10
Si noi in septembrie plecam de obicei in concedii :d si peste tot am prins vreme faina, dar pana acum nu am iesit din Europa... Astept cu nerabdare detalii dn Dominicana! |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:08
NE-AM INTORS PE 23.12 DIN REP.DOMINICANA SI INCA SUNTEM VRAJITI DE AMINTIREA ACELOR LOCURI.TOTUL ESTE ATAT DE EXOTIC.ESTE O ALTFEL DE FRUMUSETE...HOTELUL LA CARE AM STAT A FOST DE NOTA 10.EXCURSIILE PE CARE LE-AM FACUT, DESI NU AU FOST DE CAT 2,AU FOST LA UNA DIN ELE AM FOST LA "MANATI PARK" UNDE AM PLATIT INTRAREA 30 $ SI INCA 60$ SA INOTAM CU DELFINII, IAR A 2 A EXCURSIE AM FACUT-O LA INSULA SAONA ACOLO UNDE S-AU FACUT FILMARILE LA "PIRATII DIN CARAIBE".OAMENII SUNT MEREU CU ZMABETUL PE BUZE, NU STIU CE SA FACA SA TE MULTUMEASCA.CUM SPUNEAM SI MAI INAINTE, CUVINTELE SUNT DE PRISOS.
|
|
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 21:28
Superbe pozele tale! In Dominicana pare plaja putin mai frumoasa decat in Mexic (in sensul ca pare mai lata). La ce hotel ati stat? Ati fost multumiti si de hotel? Ati avut all inclusive? Multumesc
|
|
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 16:23
AM STAT LA RIU PALACE PUNTA CANA.AM AVUT TOT REGIM ALL INCLUSIVE.SERVICIILE SUNT DE NOTA 10, EI SUNT F DRAGUTI.POTI SA FACI SI O MULTIME DE EXCURSII.CEA MAI FRUMPASA ESTE LA INSULA SAONA, UNDE S-A FILMAT "PIRATII DIN CARAIBE", AM FOST LA UN PARC NATIONAL UNDE AM INNOTAT CU DELFINII. |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 23:19
Multumesc frumos pentru informatii... deja am dat mai departe si site-urile :D |
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro |

NOI AM FOST SUPER INCANTATI DE CANCUN.IL RECOMAND DIN SUFLET, IAR DACA VEI PLECA CU AGENTIILE PE CARE LE-AM RECOMANDAT MAI SUS CHIAR CA NU AI SA AI CE REGRETA.LUNILE IUNIE SI SEPTEMBRIE SUNT CELE IN CARE NOI PLECAM IN CONCEDII.INCLUSIV LA TURCI AM FOST 2 ANI LA RAND IN LUNA SEPTEMBRIE SI A FOST F FRUMOS, FARA NICIO ZI DE PLOAIE.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro