vand bilet cazare in Tenerife- Lanzarote
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 09:08
Vand bilet pentru patru persoane in Insulele Canare (Tenerife si Lanzarote) in fiecare statiune cate 7 zile, doar cazare si cateva activitati prin aceste locuri.Programarea se face cu 2 luni inainte. Acolo in toata perioada anului este vara.
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 07:46
kyttys@netscape.net intreaba :
CAT COSTA/
CAT STAU?
DE PERSOANA!
0788021474/0788021516
CAT COSTA/
CAT STAU?
DE PERSOANA!
0788021474/0788021516
kyttys
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 10:17
Cat costa si cum se numeste locatia?
moni_acasatm@yahoo.com
moni_acasatm@yahoo.com
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 12:11
OK
Vinde-l!
Vinde-l!
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 12:30
mai multe detalii va rugam
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 13:01
Pret ceva...? sau le-ai vandut deja?
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 13:01
De la: auradrag, la data 2009-10-16 09:08:11Vand bilet pentru patru persoane in Insulele Canare (Tenerife si Lanzarote) in fiecare statiune cate 7 zile, doar cazare si cateva activitati prin aceste locuri.Programarea se face cu 2 luni inainte. Acolo in toata perioada anului este vara.
vinzi un singur bilet ??!!!...sau vonzi bilete pentru acele locatii ???... atunci lasa un nr de tel , o adresa de mail sau un ID , altfel vizi ce , cum si unde ??
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 13:02
Waw ce fain !
Sa ne spui si noua cand l-ai vandut
Sa ne spui si noua cand l-ai vandut
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 13:02
Te rog detalii pret.Te referi doar la cazare inteleg.Aceasta de cite stele?
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 13:07
Si daca tot timpul e vara la aia, nu vine niciodata Santa Claus?
Ce naspa trebuie sa fie !
Sa-ti duci singur cadourile, chiar si blonda de acasa !!!
Ce naspa trebuie sa fie !
Sa-ti duci singur cadourile, chiar si blonda de acasa !!!
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 13:46
pretul este de 950 euro (negociabil) pentru 4 persoane, pentru o perioada de 14 zile (cate 7 zile in fiecare statiune).cazarea este un apartament cu toate dotarile, cotat la 4-5 stele, tel de contact 072.00.68.652
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 14:20
cam handy anuntul astuia !!!!
DAN
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 14:27
Salut! Eu am fost in Tenerife, tot cu acest program(cazare la 5 stele), am fost doar 7 zile in Tenerife, a fost super, merita vazute insulele si Lanzarote am inteles ca este frumoasa. Cine nu a fost ar fi de dorit se mearga macar o data in viata, sunt locuri ce se pot vedea doar acolo
Intrati pe poze la mine si vedeti cateva.Pretul este super avantajos ptr 4 persoane si 14 zile.Mai ramane sa gasiti asi avioane la preturi avantajoase, ce-i drept sunt cam scumpe. Multa bafta la cine vrea sa mearga!
Intrati pe poze la mine si vedeti cateva.Pretul este super avantajos ptr 4 persoane si 14 zile.Mai ramane sa gasiti asi avioane la preturi avantajoase, ce-i drept sunt cam scumpe. Multa bafta la cine vrea sa mearga!
Traieste-ti clipa!
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 15:15
Bun, OK, pare la prima vedere, dar vrem amanunte" cat costa,cat este valabila oferta, ce fel de cazare ( masa +hotel ) sau cum, cum ajungem-ai si oferta de transport ???Unde te gasim sau cui ne adresam ?
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 16:53
e sistemul TIMESHARE? 1 apartament cu camera si sufragerie?
prin ce firma?
ce zi de intrare?caci trebuie cautat transport.
Ce hotel la Tenerife, in ce zona?
Mai multe lamuriri.
prin ce firma?
ce zi de intrare?caci trebuie cautat transport.
Ce hotel la Tenerife, in ce zona?
Mai multe lamuriri.
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 19:23
Ciao. Am o oferta mai buna!300 euro tot pentru 4 persoane in Tenerife, statiunea Playa de las Americas, la un lant hotelier de 3-4*, apartamentul fiind dotat cu chicineta complet mobilata si utilata, baie cu cada, un dormitor, sufragerie si o terasa. Numele hotelului este Regency Heights At Neptuno. Pentru poze din concediul meu acolo vizitati: http://travel.webshots.com/album/573442097pvzZjD Pentru mai multe detalii: id: anutza696@yahoo.com
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 20:02
Foarte buna oferta. dar cum si cu ce ajungem acolo?
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 11:23
Buna
Acestea nu-s de vanzare ...sunt GRATIS ....e oferta promotionala de turism ....nu le cumparati pentru ca sunt gratis.,....doar unii romani le vand.....pentru detalii si de vazut oferta : adresa de email:
manu_ela_tene@yahoo.com
sau ID mess: manu_ela_tene
Cine cumpara cand va ajunge acolo va vedea ca-i gratis dar nu mai poate recupera banii.Informati-va bine ...apoi dati banii....
Acestea nu-s de vanzare ...sunt GRATIS ....e oferta promotionala de turism ....nu le cumparati pentru ca sunt gratis.,....doar unii romani le vand.....pentru detalii si de vazut oferta : adresa de email:
manu_ela_tene@yahoo.com
sau ID mess: manu_ela_tene
Cine cumpara cand va ajunge acolo va vedea ca-i gratis dar nu mai poate recupera banii.Informati-va bine ...apoi dati banii....
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 17:19
Poate tu le-ai primit gratis in schimb pentru altceva, dar eu le-am cumparat (dovedesc cu chitanta) pentru ca chiar doream sa am un concediu de vis. Nu a fost sa fie si nici nu cred ca voi mai avea aceasta ocazie in aceasta viata (poate in alta lume).
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 22:30
VAND PRODUSE YVES ROCHER< FRANTA< SIGILATE SI IN GARANTIE! cu mai mult de 50% mai ieftin decat in magazinele yves rocher Evidence 50 ron Naturelle 50.ron ming sghu 40 ron yria 50 ron serum vegetal apple oligoelemente 40 ron geluri de dus 8 ron ceas 3 cadreane interchimbabile 20 ron set gentuze roz 10 ron crema inositol pentru stralucire 30ron rimel couleurs nature curl extender mascara 30 ron Ode de reve 45 Ron 0752864445 yves_rocher_originals@yahoo.com Multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj ! Si daca esti interesatamai am si alte prosuse: rimel volum L'oreal 25 ron, demachiant pt ochi sensibili 10 ron , tot l'oreal, crema hidra genese , tot l'oreal 28 ron, balsam pt piele uscata garnier 12 ron.
0752373354
yves_rocher_originals@yahoo.com
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 22:30
VAND PRODUSE YVES ROCHER< FRANTA< SIGILATE SI IN GARANTIE! cu mai mult de 50% mai ieftin decat in magazinele yves rocher Evidence 50 ron Naturelle 50.ron ming sghu 40 ron yria 50 ron serum vegetal apple oligoelemente 40 ron geluri de dus 8 ron ceas 3 cadreane interchimbabile 20 ron set gentuze roz 10 ron crema inositol pentru stralucire 30ron rimel couleurs nature curl extender mascara 30 ron Ode de reve 45 Ron 0752864445 yves_rocher_originals@yahoo.com Multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj ! Si daca esti interesatamai am si alte prosuse: rimel volum L'oreal 25 ron, demachiant pt ochi sensibili 10 ron , tot l'oreal, crema hidra genese , tot l'oreal 28 ron, balsam pt piele uscata garnier 12 ron.
0752373354
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 22:31
0752373354
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 12:39
Aveti grija la "afacerile" astea cu Tenerife. Eu am participat la o intalnire organizata la Timisoara de o firma care se ocupa cu vanzarea acestui tip de excursii. Ei de fapt incearca un time-sharing dar la intalnire s-a chinuit un tip mai bine de o ora sa ma convinga sa dau 950 de euro pe o "super-oferta".
La intrebarile mele dadea din colt in colt si insista cu super-oferta lui.
Daca veti cauta pe alte site-uri veti gasi numeroase discutii pro si contra Tenerife prin acest sistem time-sharing. Mai multe contra.
La intrebarile mele dadea din colt in colt si insista cu super-oferta lui.
Daca veti cauta pe alte site-uri veti gasi numeroase discutii pro si contra Tenerife prin acest sistem time-sharing. Mai multe contra.
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 12:07
Am si eu 1 bilet de 2 familii plus copil in Tenerife.Cine poate sa-mi dea detalii,sau cine mai are ,rog sa ma contactati lghitan@yahoo.co.uk
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:54
Nu prea cred in oferte din astea"mocca",nimeni nu ofera ceva fara sa aiba el de castigat,eu una n-as risk, si noi am fost la o prezentare,niste vrajeli,la inceput te si vezi acolo ca apoi sa-ti revii treptat!
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului