Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Travel » Lux »

ski in austria

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

Lavini01
    6 mesaje
    Oras: Timisoara
    Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 11:34 Raporteaza abuz de limbaj

Salut!

As vrea sa merg si eu la ski in iarna asta in Austria(sau Slovacia), k la noi in tzara preturile sunt extraordinar de mari... As vrea sa intreb pe cei care au fost, prin ce statiuni au fost, cum sunt preturile, cazarile, skipass-ul, partiile, in ce zone ati fost si mi-ati recomanda, eventual ceva link-uri unde sa gasesc mai multe informatii.

Merci,

karolyne32
    8 mesaje
    Oras: Iasi
    Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 11:19 Raporteaza abuz de limbaj

buna. am mai multe oferte in Austria in statiunile de schi, timite-mi un mail cu bugetul in care vrei sa te incadrezi si iti voi raspunde. Avem oferte de la 325E/pers/sejur - 7 nopti cazare, mic dejun, pentru revelion. In perioada 02.01.-30.03. tarifele sunt mai mici. Contacteaza-ma la office@irina-travel.ro si sigur vom gasi cea mai buna varianta pentru tine.
    australianul78
    38 mesaje
    Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 04:02 Raporteaza abuz de limbaj

http://blutravelclub.ro/

Dute prin ei au oferte bune
    IMI PARE RAU POZELE SUNT FACUTE CU TELEFONUL
    lucian2itf
    15 mesaje
    Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:12 Raporteaza abuz de limbaj

Du-te cu mare încredere la Innsbruck. Vei avea o vacanța extra. Ai acolo tot ce îți dorești: istorie, zăpadă, pârtii, telecabină, munții Alpi.... tot ce dorești. Am fost anul trecut și mă mai duc cu mare plăcere. Cazare caută pe net, sunt oferte foarte, foarte bune la pensiuni sau hotel. Innsbruck este magnific.
    O altă recomandare Garmisch Partenkirche - Germania. Am fost și acolo. Și acolo este magnific.
    Dianne_t8
    18 mesaje
    Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 09:43 Raporteaza abuz de limbaj

Intr-adevar, zona Innsbruck este superba. Noi am fost cu masina si am gasit cazare pe www.innsbruckinfo.com. Deci, ne-am descurcat singuri si a fost foarte bine. Cazarea ne-a costat 66 euro/noapte/camera cu mic dejun inclus, dar ofertele sunt foarte variate ca pret, incepand de la 40 euro/camera... Pensiunea in care am stat este o frumusete, iar localitatea se numeste Gries im Sellrain. Anul acesta mergem din nou! De-abia astept!!!
    Dianne_t8
    18 mesaje
    Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 09:48 Raporteaza abuz de limbaj

Scuze, v-am indus in eroare... Site-ul pe care gasiti cazare in Innsbruck este: www.innsbruck.info.
    120856
    106 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:05 Raporteaza abuz de limbaj

OK, nici o problema, am intrat si am gasit intr-adevar o gramada de oferte!!!Multumim de sfat si te asteptam cu impresii....eu mai am pana la concediu!!!
    paiu_cristian
    2 mesaje
    Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 12:27 Raporteaza abuz de limbaj

Va puteti intalni in ianuarie si cu castigatori de la Poiana care au castigat un astfel de premiu.
    paiu_cristian
    2 mesaje
    Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 12:27 Raporteaza abuz de limbaj

Va puteti intalni in ianuarie si cu castigatori de la Poiana care au castigat un astfel de premiu.
    skorpiojoco
    18 mesaje
    Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 09:31 Raporteaza abuz de limbaj

De la: Lavinia23, la data 2009-10-27 11:34:26Salut!

As vrea sa merg si eu la ski in iarna asta in Austria(sau Slovacia), k la noi in tzara preturile sunt extraordinar de mari... As vrea sa intreb pe cei care au fost, prin ce statiuni au fost, cum sunt preturile, cazarile, skipass-ul, partiile, in ce zone ati fost si mi-ati recomanda, eventual ceva link-uri unde sa gasesc mai multe informatii.

Merci,

CEEA MAI BUNA OFERTA DE SCHII IN AUSTRIA O GASESTI PE www.velimed.ro ... COMPARA SI PRETUL CU ALTE AGENTII !!!
    carmen1977roxy
    11 mesaje
    Oras: Tg Mures
    Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 10:32 Raporteaza abuz de limbaj

Cel mai frumos este in Hintertux pe ghetar. Poti citi mai multe aici:
    http://www.roxy-world.ro/hintertux.php
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.roPromotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro

Mergi la:

Inchide Setari

off