ski in austria

Subiect nou
Alege alt forum  
Lavini01 Avatarul lui Lavini01

6 mesaje
Oras: timisoara

Salut!

As vrea sa merg si eu la ski in iarna asta in Austria(sau Slovacia), k la noi in tzara preturile sunt extraordinar de mari... As vrea sa intreb pe cei care au fost, prin ce statiuni au fost, cum sunt preturile, cazarile, skipass-ul, partiile, in ce zone ati fost si mi-ati recomanda, eventual ceva link-uri unde sa gasesc mai multe informatii.

Merci,

Raporteaza abuz de limbaj
karolyne32 Avatarul lui karolyne32

8 mesaje
Oras: iasi

buna. am mai multe oferte in Austria in statiunile de schi, timite-mi un mail cu bugetul in care vrei sa te incadrezi si iti voi raspunde. Avem oferte de la 325E/pers/sejur - 7 nopti cazare, mic dejun, pentru revelion. In perioada 02.01.-30.03. tarifele sunt mai mici. Contacteaza-ma la office@irina-travel.ro si sigur vom gasi cea mai buna varianta pentru tine.
Fosta membra Kudika.ro
http://blutravelclub.ro/

Dute prin ei au oferte bune
IMI PARE RAU POZELE SUNT FACUTE CU TELEFONUL
lucian2itf Avatarul lui lucian2itf

15 mesaje

Du-te cu mare încredere la Innsbruck. Vei avea o vacanța extra. Ai acolo tot ce îți dorești: istorie, zăpadă, pârtii, telecabină, munții Alpi.... tot ce dorești. Am fost anul trecut și mă mai duc cu mare plăcere. Cazare caută pe net, sunt oferte foarte, foarte bune la pensiuni sau hotel. Innsbruck este magnific.
O altă recomandare Garmisch Partenkirche - Germania. Am fost și acolo. Și acolo este magnific.
Dianne_t8 Avatarul lui Dianne_t8

17 mesaje

Intr-adevar, zona Innsbruck este superba. Noi am fost cu masina si am gasit cazare pe www.innsbruckinfo.com. Deci, ne-am descurcat singuri si a fost foarte bine. Cazarea ne-a costat 66 euro/noapte/camera cu mic dejun inclus, dar ofertele sunt foarte variate ca pret, incepand de la 40 euro/camera... Pensiunea in care am stat este o frumusete, iar localitatea se numeste Gries im Sellrain. Anul acesta mergem din nou! De-abia astept!!!
Dianne_t8 Avatarul lui Dianne_t8

17 mesaje

Scuze, v-am indus in eroare... Site-ul pe care gasiti cazare in Innsbruck este: www.innsbruck.info.
120856 Avatarul lui 120856

106 mesaje
Oras: bucuresti

OK, nici o problema, am intrat si am gasit intr-adevar o gramada de oferte!!!Multumim de sfat si te asteptam cu impresii....eu mai am pana la concediu!!!
paiu_cristian Avatarul lui paiu_cristian

2 mesaje

Va puteti intalni in ianuarie si cu castigatori de la Poiana care au castigat un astfel de premiu.
paiu_cristian Avatarul lui paiu_cristian

2 mesaje

Va puteti intalni in ianuarie si cu castigatori de la Poiana care au castigat un astfel de premiu.
skorpiojoco Avatarul lui skorpiojoco

18 mesaje

De la: Lavinia23, la data 2009-10-27 11:34:26Salut!

As vrea sa merg si eu la ski in iarna asta in Austria(sau Slovacia), k la noi in tzara preturile sunt extraordinar de mari... As vrea sa intreb pe cei care au fost, prin ce statiuni au fost, cum sunt preturile, cazarile, skipass-ul, partiile, in ce zone ati fost si mi-ati recomanda, eventual ceva link-uri unde sa gasesc mai multe informatii.

Merci,

CEEA MAI BUNA OFERTA DE SCHII IN AUSTRIA O GASESTI PE www.velimed.ro ... COMPARA SI PRETUL CU ALTE AGENTII !!!
carmen1977roxy Avatarul lui carmen1977roxy

11 mesaje
Oras: tg mures

Cel mai frumos este in Hintertux pe ghetar. Poti citi mai multe aici:
http://www.roxy-world.ro/hintertux.php
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului