|
unul 2 mesaje Membru din: 20/12/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 12:52
Raporteaza abuz de limbaj
Care este cel mai bun si scurt traseu rutier spre Atena din Constanta!! |
|
|
|
|
vladgg_19 75 mesaje Membru din: 30/04/2009 Oras: Ploiesti |
|
|
calator 76 mesaje Membru din: 26/01/2008 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 14:48
Sunt 2 variante 1. Constanta Bucuresti Giurgiu Ruse Pleven Sofia Kulata Thessaloniki Athena pe care l/am facut de 5 ori aici ai autostrada Cernavoda Bucuresti si Plevna Sofia in rest drum national prin localitati sau 2. Constanta Vama Veche Varna Burgas Stara Zagora Sofia Kulata Thessaloniki Athena l/am parcurs 1 data, aici ai autostrada mai multa Burgas Stara Zagora si inca ceva spre Sofia (nu toata autostrada de pe harta e reala) teoretic drumul e mai bun si cu mai multa autostrada dar e mai aglomerat dupa ce intri in Grecia e boierie, ai autostrada continua Thessaloniki, Katerini, Volos, Athena, urmaresti panourile verzi nu o poti rata. Atentie, traversarea Bulgariei e grea iti ia o zi, traversarea Greciei e usoara comoda dar lunga, iti mai trebuie o zi cel putin, adica macar 2 nopti de pauza. succes drum bun
eu
|
|
skywalker 9 mesaje Membru din: 20/11/2007 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 18:07
(RO)CONSTANTA VAMA VECHE (BG)VARNA BURGAS (TR)Kocahıdır Kirklareli Edirne Dilaverbey (GR)Alexandroupoli Thessalonikis De aici urmaresti Athína , ai indicatoare destule. Sunt vreo 1420 km, de mers aprox. 19-20 ore. Ai autostrada super ok de la intrarea in Grecia. La turci nu ai probleme, iar soseaua de coasta in Grecia e superba. Drum bun. |