|
aanicu 6 mesaje Membru din: 27/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:11
Raporteaza abuz de limbaj
Vreau sa plec in Spania cu masina .Astept de la voi sugestii. Traseu,obiective,taxe,hoteluri ieftine,etc Ce se poate vizita in Barcelona,Madrid,zaragoza,etc. Cat costa intrarile la muzee,etc.Cam cat ar costa aceasta excursie,buget de criza. |
|
|
|
|
cimi2006 5 mesaje Membru din: 18/01/2010 Oras: Targoviste |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 09:47
In rest DRUM BUN SI DISTRACTIE PLACUTA
|
|
manolescu_dan 8 mesaje Membru din: 20/11/2007 Oras: Constanta |
Cum spunea si cimi, variante sunt o gramada... Ce pot sa iti spun si eu, sunt urmatoarele: de la Constanta, pana in Alicante sunt cu aproximatie 3600 de km prin Ungaria, Austria, sudul Frantei. Valencia e superba. Ai de vazut Orasul stiintei si artelor, cu Oceanografic-ul care este de baza. Fiecare oras mai mare (Valencia, Denia, Alicante, si nu numai) au cate o cetate de vizitat, o gramada de muzee, etc. Pentru plaja iti recomand sa ai ceva de incaltat pentru ca sunt multe plaje cu piatra(pietris). Ieftine sunt restaurantele chinezesti, unde poti manca la meniuri de 5-6 euro o masa buna atat calitativ cat si cantitativ, mai exista si super-market-uri gen Masimas, Mercadona sau Lidl unde poti sa iti faci aprovizionarea daca alegi varianta cu restaurant doar o data pe zi. preturile sunt ok (dupa mine). Mai e de vazut Benidorm-ul, o statiune de langa Alicante, care e superba si care are si 2 parcuri de distractie adevarate: Aqualandia si Terra Mithica (amandoua au pe langa ele cate un parc mai mic Mundomar, unde am vazut un spectacol cu delfini deosebit, si Aquanatura. Asa ca, drum bun si succes. |
|
calator 76 mesaje Membru din: 26/01/2008 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 18:05
Si mai am unul: strica vreo 50/60 de lei pe un ghid complet Spania, cat costa o carte maricica de vreo 3/4oo de pagini si citeste/l cu atentie, ca sa vezi ce poti sa vezi. Si ia cartea cu tine la drum. Spania e mare si dureaza ca sa o vezi. Si eu adun informatii vreau sa fac acelasi drum. Ai grija insa ca la costurile de benzina si autostrada se adauga cele de dormit si mancare. Si tot cu masina as merge, caci drumul merita facut si vazut. Drum bun si succes.
eu
|
|
idora_2002 1 mesaj Membru din: 20/11/2007 |
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 13:36
Buna Nicu, am fost in august 2009 la Barcelona; legat de masina: ai grija sa ai becuri de rezerva, doua triunghiuri reflectorizante,iar daca porti cumva ochelari, trebuie sa mai ai o pereche de rezerva. Sa ai un card in valuta pt autostrazile din Franta, unde vei intalni tele-pass-uri care merg numai cu carti de credit si nu cu cash!! Barcelona e minunata, dar e scumpa (intrarea la casa Batllo by Gaudi este 8 euro, ca la Luvru!!, 13 euro la Sagrada Familia...iar interiorul este in mare parte in constructie!! daca vrei sa mai urci si cu liftul in turn mai dai 2.5 euro...)si tot asa la toate intrarile de la muzee sau alte obiective turistice. aproape ca nu exista intrare gratuita (poate in extrasezon e mai ieftin). Drumul e destul de lung si iti recomand sa-ti dozezi efortul cu grija,...vei fi totusi in vacanta. Noi am ales traseul prin Slovenia-pestera Postojna, nordul Italiei (Mantova), Coasta de azur, Marsilia (nu rata Catedrala Notre-Dame de la Guarde), Avignon (Palatul Papilor), Barcelona (4 zile), Montserrat, Narbonne (plaja Saint Pierre este super!!) si ...acasa. Drum bun si succes!! |
|
aanicu 6 mesaje Membru din: 27/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 15:44
Buna, spune-mi te rog si mie traseul prin Slovenia ca prin Ungaria -Austria-Italia-Franta-Spania stiu.Cum e drumul,taxe,de ce trebuie sa ne ferim etc Multumesc anticipat |
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 47 lei in loc de 139 lei pentru un set de tacamuri (24 de piese) de la Gave.ro |

In rest DRUM BUN SI DISTRACTIE PLACUTA
Promotia zilei pe Kuponiada.ro