Voucher agentie turim

Subiect nou
Alege alt forum  
concursKudika Avatarul lui concursKudika

436 mesaje
Oras: bucuresti

A folosit cineva vreun voucherul de la agentiile de turism? E o hartoaga trimisa pe fax care teoretic acopera si avionul si cazarea. Mi-e cam teama sa ma intoarca de la aeroport. Imi spune cineva daca a procedat asa si a mers pls?
andreeapresa Avatarul lui andreeapresa

14 mesaje
Oras: bucuresti

De obicei fara "hartoaga" respectiva nu primesti nici transport cu avionul, nici cazare. Asa ca - ai grija sa nu il uiti!!!
Raporteaza abuz de limbaj
pedro11 Avatarul lui pedro11

3 mesaje
Oras: ploiesti

e OK...
asta e procedura
micumihaela Avatarul lui micumihaela

23 mesaje
Oras: medias

Eu numai asa merg in concedii, asa ca vb lui andreea, sa nu-l uiti acasa!
Schatt Avatarul lui Schatt

88 mesaje

si eu am primit o hartzoga de asta si am mers cu ea dus-intors cu avionul( era in engleza ) mi sa parut ciudat dar functioneaza ... pt ca pana sosesti tu sa-ti ceri dreptul ei te au pe lista .
andatoma2002 Avatarul lui andatoma2002

24 mesaje
Oras: tg mures

am avut si eu un voucher de genu..... datele care iti apar acolo apar si la agentie sau unde ai facute rezervarile si banuiesc ca si datele de identificare ale firmei... e un document al agentiei, cu care acestea lucreaza.... ca un" bilet de trimitere"
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului