spania pentru seniori

Subiect nou
Alege alt forum  
lazy002434 Avatarul lui lazy002434

3 mesaje

Ma intereseaza promotia din toamna 2010 pentru Spania seniori.Stie cineva cand incepe , care sunt agentiile ce o promoveaxa si care este costul/persoana?
Raporteaza abuz de limbaj
bimby Avatarul lui bimby

15 mesaje

Am fost in aprilie 2010 la Costa Brava. Pt toamna nu stiu , dar daca mai este programul se va desfasura dupa 1 oct. Am fost prin PERFECT TOUR.
xxx
lazy002434 Avatarul lui lazy002434

3 mesaje

Multumesc pentru informatie. Cam asa stiam si eu ca se reiai la toamna. Ma voi interesa la companie.
tzutzi_condo Avatarul lui tzutzi_condo

6 mesaje
Oras: ploiesti

Parintii mei au fost prin cei de la El Mundo Tour, sunt agentia spaniolilor de la El mundo Viajes, foarte bine s-au simtit, au avut sejur dublu, au avut mancare foarte multa si hotelul a fost foarte bun El pueblo parc 4*, damnele de acolo au fost foarte dragute, iar parintii mei au fost foarte incantati. Intr-adevar deupa 1 octombrie incepe programul pentru seniori la fel si cel pentru toate varstele, am zis ca in toamna merg si eu cu cei de la El mundo
Dor_de_duca Avatarul lui Dor_de_duca

5 mesaje

Dupa cum am mai scris programul incepe pe 1 octombrie bineinteles inscrierile se fac cu una-doua luni inainte,dureaza raspunsul pentru rezervare,pretul este fix:o saptamana=365 euro,2 saptamani=524 euro...
cimi2006 Avatarul lui cimi2006

5 mesaje
Oras: targoviste

stie cineva conditii de accesare a programului ?? multumesc anticipat!!
ovidiuc70 Avatarul lui ovidiuc70

28 mesaje

eu stiu ca in 2 saptamani va fi lansat un program convenbil de catre Christian Tour. Intrebti la agentie. Din cate stiu pretul este pana in 500 euro de persoana(cu pensiune completa) si o conditie obligatorie este ca unul din participanti sa aibe 55 de ani, in rest nu conteaza varsta celorlalti.
kudika310222 Avatarul lui kudika310222

1 mesaj

s-a lansat programul ieri, tur operator intr-adevar este Christian Tour,
Date de plecare:

Pentru perioada 01.10 – 30.10.2010, plecari in fiecare Miercuri, Vineri si Sambata

Pentru perioada 31.10. 2010 – 30.04.2011, plecari in fiecare Marti, Vineri si Sambata

395 euro/ loc in DBL, pentru persoane cazate in camera cu cel putin o persoana* in varsta de cel putin 55 ani;

390 euro/ loc in TPL

Supliment SGL 120 euro

*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani ani platesc supliment 100 euro/sejur 7 nopti.

7 nopti 395 euro

14 nopti 595 euro

21 nopti 795 euro

28 nopti 995 euro

Avans la inscriere: minim 50 %

Plecarile din Cluj – Vineri

Plecari din Timisoara - Sambata

Servicii incluse:

- bilet de avion Bucuresti - Barcelona – Bucuresti

- taxa de aeroport;

- transfer aeroport – hotel – aeroport;

- cazare 7/14/21/28 nopti de la hotel de 4*;

- pensiune completa + apa si vin la masa;

- 2 excursii de 12 zi

- asigurare medicala;

- asistenta turistica pe intreaga perioada a sejurului si programe animatie;

Servicii neincluse:

- asigurare storno - optional;

- taxele de intrare la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale;

detalii pe http://www.brasoviatravel.ro/servicii/Sejururi/Sejururi-cu-avionul/Spania-Travel-Senior/ si informatii contact pe http://www.brasoviatravel.ro/servicii/top_menu/Contact/

oanabmiky Avatarul lui oanabmiky

1 mesaj

Buna! Te pot informa, deoarece lucrez ca agent de turism. Ofertele au inceput pe 01 octombrie si tin pana in primavara. SUNT PROGRAME CARE CONTIN 7 NOPTI CAZARE LA HOTEL DE 4* CU PENSIUNE COMPLETA (3 MESE + VIN SI APA LA MESE), BILETELE DE AVION CU BLUE AIR, TRANSFER AEROPORT-HOTEL-AEROPORT, EXCURSII INCLUSE (1 SAU 2, DEPINDE DE ZONA), ASIGURARE MEDICALA (DEPINDE DE ZONA).

COSTA DEL SOL, COSTA VALENCIANA, COSTA DEL AZAHAR - 395 EURO/PERS (2 EXCURSII INCLUSE + ASIGURARE MEDICALA)

COSTA BRAVA (1 EXCURSIE INCLUSA)

Astept intrebarile tale.
crisk Avatarul lui crisk

12 mesaje
Oras: bucuresti

Buna, as vrea sa stiu si eu pentru spania de revelion care este varianta ce-a mai ieftina. In Spania pe insula in Palma de Mallorca, pentru ca am fost doua veri la rand si mi-a placut acolo. Si as vrea sa vad si cum e iarna acolo , ca vara e superb. Astept variante de la biletul de anion pana la cazare cu tot.
http://www.defotovideo.ro
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului