vand rochie de mireasa...

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
CrissModo Avatarul lui CrissModo

5 mesaje

De la: sava_ioana, la data 2007-11-26 15:23:17ma gandeam ca toate cele care am fost mirese si vrem sa renuntam la minunata noastra rochita sa o facem aici in cadrul acestui subiect.am stat si m-am gandit mult daca sa o vand sau nu dar au trecut deja 4 luni si sincer ocupa mult spatiu si prefer sa raman cu amintirea unei rochite frumoasa stralucitoare si nu ingalbenita de timp.asa ca...vand rochie de mireasa white lady super frumoasa si de efect dar va las pe voi sa spuneti asta.
CrissModo Avatarul lui CrissModo

5 mesaje

si rochia mea este de vanzare!e o rochie (printesa)Donna Mia,din 2 piese,corset brodat dantela finuta,fusta tull frantuzesc;voal si crinolina incluse;nr.36 e foarte draguta!pret 1900 ron.
Raporteaza abuz de limbaj
vicka Avatarul lui vicka

2 mesaje

Cel mai frumos moment din viata noastra ca familie este o superba amintire! Nunta noastra, a avut loc in iulie 2009! Mireasa, iubita mea printesa, a hotarat sa-si vanda rochita: colectia SAN-PATRICK, model PALLADIUM 2009 ( deh, pentru o printesa, numai un model paladin se potrivea!) Rochita este 40. Dimensiunile printesei, la momentul evenimentului erau: 90 bust, 73 talie si 105 sold, cu o inaltime de 172 cm.
Rochita are culoare ivory, trena maiestuoasa...ce mai, este absolut superba. Pretul de achizitie initial a fost de 1675 eur . Pretul de vanzare la care ne-am gandit este de 750 eur , binenteles discutabil (doar este criza, nu?? ).
Rochita se vide cu ..bonusun bolero superb(care a fost procurat impreuna cu rochita). Pentru probat , vizionat si ...impresii, va asteptam in Bucuresti!
flavystyle Avatarul lui flavystyle

38 mesaje

Stimate doamne,

Una dintre ofertele agentiei FlavyStyle consta in inchirierea rochiei de mireasa. In acest fel rochia poate ramane a dvs si puteti castiga mai multi bani decat daca ati vinde-o. Daca sunteti interesata, trimiteti-ne poze cu rochia, anul si pretul achizitionarii, firma, pretul la care vreti sa o vindeti, o scurta descriere a acesteia si nr de tel la care va putem contacta. Aceste date sunt necesare pt evaluarea rochiei.

Va multumim!
Fosta membra Kudika.ro
buna fetelor
Am decis si eu sa vand rochita, intr-un final. O am de 5 anisori insa este superba si foarte apreciata. Ea arata ca moua si a fost purtata doar o data. Am primit mai multe cereri de inchiriere insa nu am fost de acord. Aceasta rochita poate face fericita o viitoare miresica.
detalii
Rochita este de tip printesa si am achizitionat-o de la o casa de moda italiana. A costat in jur de 1000 Euro iar pretul ar fi de 1000 ron negociabil. In pret sunt incluse voalul, trena, manusile, saculetul si bijuteriile adica pandantiv si cercei.
Rochita este alba iar trena detasabila, ea se prinde cu 3 nasturei, iar in zona de prindere are un model aplicat din trandafirasi. materiale: tulle, dantela si strasuri.
Este superba. Eu la nunta aveam 1.68 inaltime si vre 63 kg, dar este reglabila pentru ca are corset, iar cu tocuri de 10 a fost perfecta pe inaltime ....daca aveti intrebari va rog sa imi scrieti pe adresa cristinasfg@yahoo.com
De asemenea pentru persoane interesate, am decis sa vindem si costumul sotului. pret 500 ron cu tot cu camasa si lavaliera.
onyk_20 Avatarul lui onyk_20

1 mesaj
Oras: constanta

si eu vand rochitaa de mireasa, este cumparat de la Lady in white si arata superb
ElaRss Avatarul lui ElaRss

2 mesaje
Oras: bucuresti

Imi vand rochia de mireasa Maggie Sottero, model Rachel, size 6 US, tafta naturala si cristale.
Pretul de cumparare (Magic Bride RO) a fost 1500 euro. Certificat de autenticitate. O vand la 50% pret.

Aici puteti sa dati zoom :-)

http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?line=m&page=3&style=A3408

grace006712 Avatarul lui grace006712

4 mesaje

buna fetelor.eu sunt din constanta dar momentan nu sunt in tara.si eu imi vand rochia de mireasa. este una deosebita, zic eu,marimea 36 -38, corsetul se strange cu snur. culoare alba si broderie mov pe corset. am la ea si crinolina care este inclusa in pret.pretul e vanzare este de 800 lei. o sa atasez si niste poze pt cele interesate. mult succes in viata
va pup
ladyiceberg Avatarul lui ladyiceberg

5 mesaje

Buna tuturor!

Si eu imi vand rochia de mireasa de culoare ivory;
se inchide la spate cu fermoar si corset,
corsetul este cu sireturi din satin lungi ivory;
are broderie deosebita,
marimea 50;
stare impecabila
ofer la ea voal ivory, crinolina, husa pt rochie si posetuta gratuit.
Pozele cu rochia o sa gasiti in profilul meu.
Pretul este de 1000 lei
kykytza Avatarul lui kykytza

3 mesaje

Vand si eu o rochita de cununie(mireasa) foarte frumoasa, masura S, creatia Ingrid Vlaslov. A fost la o prezentare de moda a rochiilor de mireasa creatiile Ingrid.Rochita este impecabila si se muleaza foarte frumos pe corp pana la brau. E dantela toata pana la brau, si sutienul are push-up. Pretul de vanzare e 900 Ron, daca este cineva interesata de rochita sa-mi trimita un e-mail la crystyna_yo06@yahoo.com.
ioana_cati_grace Avatarul lui ioana_cati_grace

5 mesaje
Oras: cluj

vand si eu rochita mea de mireasa. model deosebil de delicat, cu pietre svarowsky, marime 40-42.
pt poze puteti vizita profilul meu
grace008910 Avatarul lui grace008910

4 mesaje

Vand rochie de mireasa,BELLA SPOSA,MODEL 2294,MODEL 2010,MODEL ABSOLUT SUPERB,lucratura cu perlute f fine si pietre SWAROVSKY,CU TRENA,CULOARE IVORY.ROCHIA ARE BRETELUTE DETASABILE,SI VOAL.MASURA 40-42.PRETUL REAL A FOST 1000 DE EURO,IAR EU O VAND CU 1500 RON.DA TI UN MAIL PE oana_13aug@yahoo.com, SA VA TRIMIT POZE CU ROCHITA.n o sa va para rau.ROCHIA AM CUMPARAT O DE 2 LUNI,TOCMAI CE AM AVUT NUNTA.
jade84 Avatarul lui jade84

5 mesaje

Si rochia mea este de vanzare!!!!!

Rochita este modelul Divine din Colectia Just For You, Creal design si este buna pentru masura 40-42, inaltime 1,75 cu tocuri.

Are trena si sistem de prindere a trenei, culoare light ivory.
A fost purtata o singura data la nunta mea in aprilie 2010.
O vand cu 2 voaluri, unul lung de 3m si unul scut de 1m, crinolina si poseta asortata.
Se poate proba in Constanta.
Toate astea m-au costat 40 mil in decembrie 2009, o dau la jumatate de pret.
Pentru poze: http://picasaweb.google.ro/jade24aprilie/24Aprilie2010?feat=directlink#

Adresa mea de e-mail este danyella84@yahoo.com.
chelaru Avatarul lui chelaru

1 mesaj
Oras: botosani

buna, si eu doresc sa imi vand rochia de mireasa.este foarte frumoasa, de printesa, a fost adusa din ucraina in 2008.pret informativ 800 lei care include rochia, voalul, saculetul,crenolina.este marimea 36-38 fusta, corsetul este reglabil. deasemenea vand si costumul sotului, cu vesta, camasa, lavaliera sau papion, pret informativ 400 lei.
iulidor Avatarul lui iulidor

1 mesaj

Buna!
Vand rochie de mireasa Mirandi,colectia 2009.Rochita este superba,tip sirena formata din 2 piese fusta si corset reglabil.Eu am 1,65 si 47Kg,de aceea a trebuit sa stramtez putin fusta(se potriveste unei miresici care are in talie 62-65cm)am purtat-o cu tocuri de aproximativ 7cm.Ofer voalul lung si posetuta.Rochita este cea care se vede la avatar,iar poze mai gasiti in profilul meu.Pret 1200 lei.
Pentru mai multe informatii puteti sa ma contactati la adresa de email iulia_brezean@yahoo.com

4 mesaje

De la: sava_ioana, la data 2007-11-26 15:23:17ma gandeam ca toate cele care am fost mirese si vrem sa renuntam la minunata noastra rochita sa o facem aici in cadrul acestui subiect.am stat si m-am gandit mult daca sa o vand sau nu dar au trecut deja 4 luni si sincer ocupa mult spatiu si prefer sa raman cu amintirea unei rochite frumoasa stralucitoare si nu ingalbenita de timp.asa ca...vand rochie de mireasa white lady super frumoasa si de efect dar va las pe voi sa spuneti asta.

4 mesaje

vand rochie de mireasa,BELLA SPOSA,MODEL 2294,IVORY,cu lucratura fina cu pietre SWAROVSKY,SI PERLUTE,MATERIAL SATINAT,CU TRENA,VOAL,MANUSI.PRET 1500 RON.
evelinne Avatarul lui evelinne

97 mesaje

Buna fetelor! Am si eu o superba rochie de mireasa si vreau sa o vand! Nu stiu exact ce masura este, va pot spune ca eu am 1,67m inaltime (la nunta am purtat si tocuri) si 58kg. Am cumparat-o anul trecut si a fost purtata o singura data (de mine).
Este curatata si nu este deteriorata in nici un fel, arata ca noua.
Materialul, croiala si cusaturile sunt de calitate si va garantez ca in realitate este mult mai frumoasa decat se poate vedea in poze!
Pentru cele interesate de rochita, puteti vedea poze la profilul meu, iar daca va place si doriti mai multe detalii, va rog sa imi lasati un mesaj cu id-ul de mess sa putem vorbi si eventual pentru a putea vedea mai multe poze.
Am uitat sa mentionez ca sunt din Bucuresti.
Astept mesajele voastre! Mult succes!
ellalex Avatarul lui ellalex

2 mesaje

pune o poza cu ea pe forum,sau spune-ne ce model e de la demetrios. la banii astia,ar fi prea frumos sa fie adv.poooop
jaipur Avatarul lui jaipur

3 mesaje

As dori sa imi vand si eu rochita. Este o rochie Mariage Couture, din colectia White One 2008, model 175. Masurile mele sunt: piept 91 (cu sutien cu push-up), in talie 74, sold 95, inaltime 1.66m si am avut tocuri de 10 cm, deci 1.76m. Rochita este ivoire, a costat 1100 euro, si o dau cu 1800 lei. Dau cadou voalul, care se potriveste perfect cu rochita, pe care nu l-am purtat, pt ca am ales o voaleta (cu 3 zile inainte de nunta), si o posetuta-saculet, nepurtat, achizitionate separat.
Rochia a fost dragoste la prima vedere, este deosebita, foarte eleganta. Este din dantela, iar aplicatiile sunt cusute manual. Are un sistem cochet de prindere a trenei, care este micuta, si cateva sisteme de siguranta pentru a va asigura ca rochia sta fixa pe corp si ca fermoarul nu se deschide intamplator. Este foarte usoara, si va permite sa va miscati in voie.
Adresa mea de email este jojo_tavi@yahoo.com
Numai bine!

jaipur Avatarul lui jaipur

3 mesaje

am 4 poze cu rochita in album.
dalila_ilona Avatarul lui dalila_ilona

23 mesaje
Oras: constanta

Vand roche mireasa Alb si Negru , superba, pret 1300 ron negociabil. Pentru poze vizitati mi profilul Dalila_ilona.
anghel_gina Avatarul lui anghel_gina

8 mesaje

Imi vand si eu rochita Manuel Mota, nr 36-38, alb-natural, cu trena... inaltimea mea este de 1.63, iar greutatea 51 kg. Poze la profil:*
tyluka Avatarul lui tyluka

3 mesaje

Imi vand si eu rochia de mireasa......E pacat de ea....Este modelul lambel de la Bien savy , arata senzational am pus cateva poze, insa cele interesate stiu despre ce vb....
Rochita este in Bucuresti , marimea 38, inaltimea mea este 1,68 si am purtat tocuri de 9 , deci nu am scurtat-o prea tare....pretul ei pe factura a fost 2000 de euro eu o vand cu 1400 de euro negociabil...Ps; culoarea este ivory....if you are lokking for Lambel you"ve got the right person......
tyluka@gmail.com....daca vreti sa va interesati de ea....pup
gracemakeup Avatarul lui gracemakeup

288 mesaje

Make up artist,realizez machiaje de zi,seara si mireasa cu produse profesionale.Pentru mai multe poze si detalii accesati link-ul urmator. http://anamariamakeup.blogspot.com/
http://anamariamakeup.blogspot.com/
miresuca_fericita Avatarul lui miresuca_fericita

10 mesaje
Oras: cluj

buna fetelor! daca vreti sa fi-ti frumoase in ziua nunti va invit sa vedeti pozele mele cu rochita mea de printesa. cel putin pt mine asa a fost! m-am simtit minunat si mereu in centrul atentiei ce sa mai zic de mire cand ma vazut a ramas fara cuvinte .... ce mai am fost frumoasa foc..
Meli80 Avatarul lui Meli80

6 mesaje

Buna fetelor
si eu vreau sa imi vand rochita de mireasa
Pot sa o si imprumut daca este cazul.

tel 0725687736
grace009142 Avatarul lui grace009142

2 mesaje

Am si eu o rochita de vanzare - model Reyes din colectia Pronovias 2009. Are imprimeuri "raze de soare" pe corset, talie si deasupra trenei (cu sistem de prindere reglabil). Masura este 40, insa poate fi ajustata pana la 36. Pretul de achizitie: 1600 euro, pretul de vanzare 900 euro, Bucuresti.
Poze puteti vedea pe profilul meu.
andreea_cioroianu Avatarul lui andreea_cioroianu

8 mesaje

buna fetelor,eu sunt din timisoara ,si sunt proaspat casatorita de 1 luna,as vrea ca si alta viitoare mireasa sa fie la fel de fericita ca si mine,asa ca m-am hoatart sa ranunt la rochie,decat sa o tin agatata in dulap,modelul e f frumos,eu am achizitionat-o la 2100 insa o dau cu mult mai putin,chair mai putin de 1000 ron,astept oferte ofer si bolero care din cauza timpului frumos de care am avut parte nu l-am mai purtat deloc,asa ca este nou,si jupa de tull ce da volum rochiei.Nu vreau sa imi recuperez banii vreau numai sa renunt la rochie asa ca pretul este negociabil
evelinne Avatarul lui evelinne

97 mesaje

Buna fetelor! Am si eu o superba rochie de mireasa si vreau sa o vand! Nu stiu exact ce masura este (cred ca este masura 38), va pot spune ca eu am 1,67m inaltime (la nunta am purtat si tocuri) si 58kg. Am cumparat-o anul trecut si a fost purtata o singura data (de mine).
Este curatata si nu este deteriorata in nici un fel, arata ca noua.
Materialul, croiala si cusaturile sunt de calitate si va garantez ca in realitate este mult mai frumoasa decat se poate vedea in poze!
Pentru cele interesate de rochita, puteti vedea poze la profilul meu, iar daca va place si doriti mai multe detalii, va rog sa imi lasati un mesaj cu id-ul de mess sa putem vorbi si eventual pentru a putea vedea mai multe poze.
Am uitat sa mentionez ca sunt din Bucuresti.
Astept mesajele voastre! Mult succes!
Anuntzul este inca valabil!!!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina: