Mai multe
|
PT TINE MITICA Barbatul traditional doreste ca femeia sa fie virgina pentru a o putea initia, a o face sa descopere placeri si a o invata el insusi rudimente de erotism. Aceasta dorinta de a fi primul se explica printr-o frica: daca este deja �formata″, s-ar putea sa fie �deformata″, adica prea ″fierbinte″, exigenta, iar el risca sa fie supus comparatiilor. Daca o vrea virgina, nu o vrea si inocenta, prostuta, ci mai degraba o buna eleva pentru a putea participa. Totusi eleva buna nu va trebui sa-si intreaca maestrul: sa nu fie prea activa, sa nu aiba initiative, nici sa ia decizii, sa nu prea avida, prea dornica. Barbatul stie prea bine ca are limite in privinta numarului de orgasme si a capacitatii de a avea erectie, in timp ce femeia este sexual nelimitata. Aici transpare spectrul femeii nesatule. Lucrul de care ii este teama barbatului este sa nu fie epuizat, ca nu va putea sa-si satisfaca partenera sau ca va deveni sclavul ei sexual. Mai mult ca orice, ii este teama ca va fi inselat sau abandonat daca femeia este prea avida iar el nesatisfacator. Barbatul modern vrea o femeie emancipata care sa aiba experienta si tot atata dorinta cat el, sa juiseze ca si el, sa reactioneze, sa-si exteriorizeze placerea, sa fie activa, intreprinzatoare, indrazneata, sa dea tot atat cat primeste, sa fie inventiva, sa inoveze, sa varieze, sa ceara lucruri pe care si le doreste, sa se straduiasca sa inteleaga ceea ce vrea barbatul, sa-i pese de placerea lui, sa nu aiba false pudori, ramanand totusi pudica. Barbatul s-a saturat sa fie singurul activ, sa faca el totul, sa aiba initiative, sa conduca toate jocurile erotice. Este anxiogen, este epuizant. I-ar placea si lui sa se poata abandona. Vrea sa puna capat acestei conceptii occidentale, dupa care femeia trebuie sa fie pasiva si sa nu faca nimic, in timp ce barbatul este singur responsabil cu placerea, totul bazandu-se de fapt pe capacitatea lui erectila. Bineinteles, nu femeia este responsabila de inertia sa, barbatii timpurilor trecute i-au impus inertia, ei i-au impus imobilitatea si i-au interzis voluptatea. �O femeie cinstita nu are placeri!″ Miscarea, strigatul, este apanajul tarfelor. Multe femei inca nu indraznesc sa faca niciun gest spre barbat, de frica de a nu fi luate drept stricate, multe nu indraznesc sa ceara ce le-ar placea, de teama sa nu-l supare pe barbat, multe se abtin sa nu tipe, pentru a nu-l speria pe barbat. Este adevarat ca o femeie cu initiativa ii mai poate infricosa pe unii barbati, frica provenind din nesiguranta ca el nu este la inaltime, frica nascuta din eventualitatea ca ea ar putea sa aleaga pe altul. Aceasta frica poate provoca inhibitii si unele accidente de erectie. Dar cel mai adesea barbatul modern isi depaseste temerile si vrea ca femeia sa fie activa. Ea poate, partea ei yang ii permite. A facut-o in special in Orient, unde de milenii ea este initiatoarea imparatilor si a tuturor barbatilor. A fi activa inseamna sa faci, sa ceri, sa exprimi. Dar nu este vorba desigur ca femeia sa faca totul si sa devina un fel de invatatoare a sexului. Intr-un cuplu armonios, femeia si barbatul vor fi co-creatorii voluptatii si vor alterna rolurile activ-pasiv. Aceasta metamorfoza a femeii, emanciparea ei sexuala vor face invechita si depasita dialectica madona - tarfa. Femeia va putea sa fie �respectabila″ cu corpul ei care se bucura de orgasm (ceea ce se spunea ca este specific unei �tarfe″). Mai trebuie ca barbatul sa se metamorfozeze si el si sa-si invinga spaimele: frica de a nu fi la inaltime si in consecinta de a nu fi parasit sau imselat, frica de a nu se epuiza incercand sa o satisfaca, toate aceste frici sunt la originea fricii masculului. Retinerea ejacularii va permite barbatului sa satisfaca total femeia fara a se obosi. Atunci se va sfarsi cu temerile. Mai multe despre barbati si sentimentele lor, in cartea Barbatul de azi explicat femeilor de G�rard Leleu Editura Trei |
||
|
alina Postat pe 5 Iunie 2010 00:19 |
||
|---|---|---|
De la: alina_manuela, la data 2010-06-05 00:19:37PT TINE MITICA Domnita Alina, in problema psihologiei relatiei barbat -femeie , lasa-ma pe mine deoarece cunosc mai bine.Am sa incerc iar sa-ti explic ."Barbatul traditional " !!! cum adica ?-domnita, in cazul acesta sunt doua categorii de barbati ; -barbatul cu demnitate,ambitie , cel care e baza familiei,[asa cum ii sta bine unui barbat ] mai ales cand e la prima casatorie, normal ca doreste o virgina , nu pentru a o invata erotismul [ de unde ai mai scos si asta ? ] ci pentru ca sa fie el primul si singurul , cum poate sa doarma ,sa faca act sexual cu o femeie " inceputa ", adica altul a fost "pe ea" inaintea lui, este ca si cum ai imbraca o haina purtata de altul inaintea ta, o haina peticita second hand !Nu e obligatoriu ca sa o defloreze in noaptea nuntii ,poate sa fi fost deflorata si inainte, pentru barbatul cu ambitie conteaza ca el sa fie autorul si unicul care s-a culcat cu ea . Domnita, indiferent ca femeia este virgina sau inceputa ,[ valabil si la barbat ] actul sexual nu se invata ,nu exista initiative in sex , [initiativa e confundata gresit cu placerea ]sexul este un instinct pe care orice vietate pe pamant stie sa-l faca ,nu se dau lectii in asa ceva !!Nu exista conceptii sau tehnici sexuale in functie de zona pamantului ,adica occident , orient !"Barbatul modern "!!!! ; ...Cand exista iubire si dorinta de a face o familie , nu se tine cont de barbat modern sau traditional :; "Barbatul modern "care [mai este si la prima casatorie ]vrea o femeie emancipata , este de fap un barbat fara ambitie, fara demitate, un om care ii place sa poarte lucruri vechi peticite la mana a doua, sau face casatoria din interes !! !!Daca intr-o relatie barbatul e singurul activ in actul sexual , inseamna ca femeia nu-l iubeste , nu-l doreste langa ea si o face numai din interes !!...Asa ca mai bine invata de la mine psihologia relatiei ca stiu mai bine !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 7 Iunie 2010 09:06 |
||
|
Spuneti-va parerea... http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html Multumesc anticipat. |
||
|
|
||
|
Diamond_grace Postat pe 24 Iulie 2010 01:46 |
||
De la: , la data 2008-06-19 12:44:03auzi...ce prostie .....cate cazuri cunosc s-au abtinut asa de mult incat nu s-au potrivit in pat si au divortat
|
||
|
RebecaRebela Postat pe 24 August 2010 02:54 |
||
ok nu e bine nici sa ti-o tragi cu toti dar na.
|
||
|
RebecaRebela Postat pe 24 August 2010 02:56 |
||
De la: RebecaRebela, la data 2010-08-24 02:54:57De la: , la data 2008-06-19 12:44:03auzi...ce prostie .....cate cazuri cunosc s-au abtinut asa de mult incat nu s-au potrivit in pat si au divortat Cum adica nu s-au potrivit la pat ? nu stiau ce sa faca ? ca sex toate vietatile lumii stiu sa faca !!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 25 August 2010 09:32 |
||
| http://wwwrelatiiparteneri.forumgratuit.ro/forum.htm | ||
|
Dindirel Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:06 |
||
De la: Dindirel, la data 2010-11-13 17:06:02http://wwwrelatiiparteneri.forumgratuit.ro/forum.htmDindirele,tata, tocmai am aruncat un ochi pe acolo ... esti singurul user(site matrimonial cu un user ...Dindirel) ... pe tine nimeni nu te vrea
|
||
|
The_Exile Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:20 |
||
|
||
|
Dindirel Postat pe 23 Noiembrie 2010 11:37 |
||
Chiar daca ei nu ma vor, eu ii vreau !!
|
||
|
Dindirel Postat pe 23 Noiembrie 2010 11:38 |
||
De la: Dindirel, la data 2010-11-23 11:38:47 nici macar 282 nu te vrea?
|
||
|
vitamina_c Postat pe 23 Noiembrie 2010 11:40 |
||
| parerea mea este k nu trebuie sa faci dupa cumn spun alti ,pana in noapte nunti sau nu inainte de 18 ani sau dupa...ci cand ai intalnit o persoana care sa merite si de care poate te-ai desparti sau nu mai tarziu ...dar vei ramane cu un gust dulce , | ||
|
oanusk Postat pe 23 Noiembrie 2010 13:34 |
||
|
||
|
Dindirel Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:10 |
||
De la: vitamina_c, la data 2010-11-23 11:40:15De la: Dindirel, la data 2010-11-23 11:38:47 Sigur ma vrea ca... 282 e o persoana inteligenta, serioasa , care stie ce vrea de la viata !!
|
||
|
Dindirel Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:12 |
||
De la: vitamina_c, la data 2010-11-23 11:40:15De la: Dindirel, la data 2010-11-23 11:38:47 Vitamina C, baga-ti asta in memorie , e bine sa stii, ca indicat este ca mireasa sa intre "curata" [ virgina } in biserica, asa este mireasa ideala , dar se mai admite si chiar daca nu e virgina , baiatul care a deflorat-o sa fie prietenul ei, tot el si amantul ei , tot el si sotul ei. Femeia care a trecut prin mai multe paturi cu voia ei si gaseste prostul care sa-i fie sot este o cazatura, o cu-rv-a. !! Asa este corect ? Da !!
|
||
|
Tycu Postat pe 26 Noiembrie 2010 11:02 |
||
De la: Tycu, la data 2010-11-26 11:02:58De la: vitamina_c, la data 2010-11-23 11:40:15De la: Dindirel, la data 2010-11-23 11:38:47 da fata aia despre care se zvoneste pe aici ca ai violat-o oare ea cum o fi intrat in biserica?! du-te si te culca iar ai inceput sa aberezi!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 26 Noiembrie 2010 11:09 |
||
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-11-26 11:09:29De la: Tycu, la data 2010-11-26 11:02:58De la: vitamina_c, la data 2010-11-23 11:40:15De la: Dindirel, la data 2010-11-23 11:38:47 Daca nu intelegi ceva , e mai bine sa intrebi !! citeste mai atent ..."Femeia care a trecut prin mai multe paturi cu voia ei " ,este catalogata cu-rv-a, ori fata violata nu a fost cu voia ei !
|
||
|
Tycu Postat pe 26 Noiembrie 2010 19:50 |
||
De la: simona_grace, la data 2007-11-28 11:26:09A FI SAU A NU FI...VOI CE SPUNETI? Parerea mea este ca nu exista o situatie ideala privind acest subiect. Important e cum se simte fiecare bine, iar eu consider ca este esential sa ma simt impacata cu mine insami Asa cum scria cineva mai sus, si eu, la randu-mi, le respect atat pe cele care isi asuma inceperea vietii intime cat si pe cele care decid ca nu a venit momentul inca.
|
||
|
kudika410800 Postat pe 5 Iulie 2011 01:21 |
||
De la: kudika410800, la data 2011-07-05 01:21:31De la: simona_grace, la data 2007-11-28 11:26:09A FI SAU A NU FI...VOI CE SPUNETI? Eu am 28 de ani si as vrea sa imi incep viata sexuala si caut o prietene care doreste sa faca dragoste cu mine Daca e vreo fata interesata, sa imi trimita un mesaj. Multumesc.
|
||
|
Baiat_virgin Postat pe 5 Iulie 2011 01:27 |
||
Cauti o prietena , sau o fata oarecare pentru placeri ? Daca vrei prietena cauta pe alte siteuri, iar pentru placeri pe alte steuri , aici sunt numai "virgine "
|
||
|
mitica_1 Postat pe 5 Iulie 2011 19:52 |
||
Mitica, n-ai murit?!
|
||
|
fantome Postat pe 13 Iulie 2011 18:10 |
||
| care e virgin aicea ma?¿¿??? | ||
|
Diavolyta_ Postat pe 13 Iulie 2011 18:15 |
||
| hmmm mitica, mitica... imi suna numele asta cunoscut... ce prostii zicea mai demult ca nu mai stiu?? | ||
|
Diavolyta_ Postat pe 13 Iulie 2011 18:17 |
||
De la: fantome, la data 2011-07-13 18:10:32Mitica, n-ai murit?! N-am murit , mai traiesc si eu pe aici ca sa aiba cine sa va mai invete cate ceva !
|
||
|
Tycu Postat pe 16 Iulie 2011 17:38 |
||
De la: Diavolyta_, la data 2011-07-13 18:17:09hmmm mitica, mitica... imi suna numele asta cunoscut... ce prostii zicea mai demult ca nu mai stiu?? Daa, Mitica cel care va mai invata cate ceva , despre viata , despre dragoste si relatii,!
|
||
|
Tycu Postat pe 16 Iulie 2011 17:41 |
||
De la: Tycu, la data 2011-07-16 17:41:20De la: Diavolyta_, la data 2011-07-13 18:17:09hmmm mitica, mitica... imi suna numele asta cunoscut... ce prostii zicea mai demult ca nu mai stiu?? Tycule ce-am citit pe undeva ... care-i faza cu violul????
|
||
|
The_Exile Postat pe 16 Iulie 2011 18:21 |
||
De la: Yharr, la data 2011-07-16 18:21:51De la: Tycu, la data 2011-07-16 17:41:20De la: Diavolyta_, la data 2011-07-13 18:17:09hmmm mitica, mitica... imi suna numele asta cunoscut... ce prostii zicea mai demult ca nu mai stiu?? Eii, a trecut ceva timp de atunci , pai faza e ca eu nu m-a las terfelit de orice javra ! Una s-a folosit de mine ca sa isi castige iubitul , adica m-a considerat carpa ei , ori asta nu am permis si i-am aratat casunt barbat si nu carpa . Sa nu uiti un lucru ca ambitia barbateasca e lucru sfant la un barbat ! Nu te lasa calcat de orice femei , femeia e un rau dar necesar la casa barbatului !
|
||
|
Tycu Postat pe 19 Iulie 2011 21:25 |
||
De la: Tycu, la data 2011-07-19 21:25:29De la: Yharr, la data 2011-07-16 18:21:51De la: Tycu, la data 2011-07-16 17:41:20De la: Diavolyta_, la data 2011-07-13 18:17:09hmmm mitica, mitica... imi suna numele asta cunoscut... ce prostii zicea mai demult ca nu mai stiu?? Nenea Tycu.....de cand nu te "vazusi".......Ceva "veoluri" au aparut intre timp?
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 19 Iulie 2011 21:29 |
||
Nuuu domnita , pana acum nu , dar era sa se intample prin martie , dar m-am oprit la timp si mi-e frica sa nu calc in pacate !
|
||
|
Tycu Postat pe 21 Iulie 2011 20:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sexul este obligatoriu inainte de nunta | 372 | De la: 13 Decembrie 2012 21:04 |
| cel mai bun tort de nunta | 26 | De la: lif3_dr3am 19 Decembrie 2009 19:03 |
| Am nevoie de un sfat | 8 | De la: cassey_tarot 11 Mai 2010 15:08 |
|
|
||
| Am nevoie de un sfat...URGENT!!! | 77 | De la: evelinne 6 Mai 2014 20:13 |
| Coruptia iti afecteaza viata?! :( | 1 | De la: GangstaTear 16 Februarie 2010 00:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.