Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Frumusete »

urasc manichiura aia french modificata

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

ully1986
    22 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 15 Iulie 2008, ora 12:40

adica cea in care albul este inlocuit cu rosu de exemplu, iar acea delimitare a culorii se face oblic... arata ca naiba o unghie din aia, ca de vrajitoare... ihhh

2414 mesaje
    Postat pe: 15 Iulie 2008, ora 14:42 Raporteaza abuz de limbaj

da si eu optez pentru manichiura french clasica mi se pare foarte curata si potrivita absolut tuturor evenimentelor.este ideala pentru o mireasa.
    fantome
    964 mesaje
    Oras: Brasov
    Postat pe: 18 Iulie 2008, ora 08:47 Raporteaza abuz de limbaj

Buna fetelor. Eu voi opta pentru o maniciura, simpla, curata. Nu-mi plac bling-bling-urile, nu-mi place genul french. Un lac simplu pe niste unghii ingrijite, din punctul meu de vedere, face mai mult decat orice infloritura sau desen.
    torasexy_grace
    21 mesaje
    Postat pe: 20 Iulie 2008, ora 17:55 Raporteaza abuz de limbaj

agree

2414 mesaje
    Postat pe: 22 Iulie 2008, ora 10:27 Raporteaza abuz de limbaj

varianta asta cu manichiura french e foarte potrivita, din pct meu de vedere, mireselor care au rochia alba si mai ales pt un look delicat, simplutz
    in cazul meu nu se potriveste deloc, eu mi-am luat o rochie aurie si per ansamblu optez pt un look mai sofisticat asa k imi vi face unghiile in nuanta rujului, pt k albul la mine nu se asorteaza cu nimic
    neki_fm
    2 mesaje
    Postat pe: 24 Iulie 2008, ora 18:12

cea mai frumoasa manechiura este cea french cu o floricica in coltul de jos al unghiei nu neaparat sa fie floricele pe toate unghiile de la deget,ci doar trei unghii la fiecare mina .Va garantez iese superb.

2414 mesaje
    Postat pe: 25 Iulie 2008, ora 22:08 Raporteaza abuz de limbaj

intradevar manichiura french e cea mai potrivita unei mirese...insa..si un lac merge(si unghii super ingrijite)..si daca ai rochitza un alb roziu potzi incerca un lac cu tonuri de roz..orice numa..sa nutzi faci unghii rosii cum am mai vazut negre...sau mai stiu eu ce idiotzenii..insa cel mai important e sa fie ingrijita..nu foarte lungi(mi se pare vulgar)si bine curatzate..
    iulik_flore
    1617 mesaje
    Postat pe: 30 Iulie 2008, ora 10:38 Raporteaza abuz de limbaj

french clasic mi se pare cel mai potrivit pentru mirese dar nu este obligatoriu.conteaza sa te asortezi cu restul tinutei!
    fantome
    964 mesaje
    Postat pe: 20 August 2008, ora 11:19

Ieri mi-am facut programarea si la manichiura/ pedichiura. Manichiura mireasa cu gel este 120 de ron si pedichiura este 25 ron. Programarea mi-am facut-o vineri la ora 14.
    Lucrurile incep sa se precipite...
    fantome
    964 mesaje
    Postat pe: 22 August 2008, ora 16:10 Raporteaza abuz de limbaj

Nu prea am inteles eu ce sunt alea unghii cu gel, dar... aratau bine. Singura mea conditie a fost sa nu fie lungi ca cele din poze pentru ca eu am unghii scurte si patrate si alea mi se pareau prea lungi. M-au privit cam sceptic... dar atata timp cat eu platesc...
    Puffy_grace
    88 mesaje
    Oras: Iasi
    Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 09:21 Raporteaza abuz de limbaj

Mdaa intr-adevar unghiile french mi se par si mie cele mai potrivite.Este fumos sa pui un singur cristal intr-un colt al unghiei.Eu am mai avut asa , le-am facut singura si sicer da o eleganta aparte.Este si simplu si frumos;)
    oxana_c
    14 mesaje
    Oras: Ploiesti
    Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 18:23 Raporteaza abuz de limbaj

buna fetelor! eu ma ocup cu unghii false de 5 ani. Sunt super se mentin timp de 4 saptamini. Lucrez cu preparate profesionale din USA si GERMANIA . Asigur calitate inalta! pentru mai multe detalii contactatii la tel .0751926538 Oxana
    Sunt din ploiesti! preturile sunt urmatoare :
    Protectie a unghiilor naturale cu gel -40 ron (+10 la dorinta a manichirei franceze permanente sau un dizain sub gel)
    Extensii a unghiilor pe tips -70 ron (+10 ....)
    Constructie cu gel a unghiei -90ron (+10 ...)
    Intetinere lunara -40ron (+10 ...)
    Desian speciale pentru mirese
    Flori in relief cu pietre swarovskii
    MONYK_ADRIANA
    157 mesaje
    Oras: Campia Turzii
    Postat pe: 28 Mai 2009, ora 08:12 Raporteaza abuz de limbaj

eu o sa am unghile mele si poate cu manichiura french depinde de starea mea de spirit pt atunci.
    maria33
    54 mesaje
    Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 23:22 Raporteaza abuz de limbaj

si eu urasc varza modificata!ce topic cool
    Lexadee
    14 mesaje
    Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 11:50 Raporteaza abuz de limbaj

De la: Puffy, la data 2008-10-28 09:21:04Mdaa intr-adevar unghiile french mi se par si mie cele mai potrivite.Este fumos sa pui un singur cristal intr-un colt al unghiei.Eu am mai avut asa , le-am facut singura si sicer da o eleganta aparte.Este si simplu si frumos;)

Adica pe fiecare unghie cate un cristal? Acelea-s 10 cristale mama, nicidecum elegante! Ci vulgare! Eu in ruptul capului nu inteleg cum unele (nu neaparat autoarea citatului de mai sus) vor sa se impopotoneze pana la limita bunului gust, uneori trecand limita cu o viteza la care nici nu mai vad granita dintre "Asa da" si "Asa nu".

Crezi ca lady Diana a avut la nunta ei princiara asa ceva pe unghii? La noi totul se vulgarizeaza, totul e "Swarovski" din snobism draga, din incultura! Swarovski nici macar nu e cristal, ci sticla ordinara, taiata ca si cristalul. Daca nu ar beneficia de atentia mass-media si a pitipoancelor, ar fi un mare r*h*t. Deci fetitelor, cand va ornati tortuletele cu Swarowski si telefonasele si unghiutele, va puneti de fapt sticla si nimic mai mult.
    raluk4coco_grace
    67 mesaje
    Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 01:06 Raporteaza abuz de limbaj

DRAGUTA NU TE MAI ATACA ATAT CA TE AGITI DEGEABA!NICI MACAR NU A ZIS FATA CA VREA CRISTAL PE FIECARE UNGHIE SI NU SE REFEREA NEAPARAT LA ASA ZISA "STICLA" LA CARE TE REFERI TU...DEGEABA TE ENERVEZI, LASA-LE PE PITIPOANCE CA PANA LA URMA E VIATA LOR SI NOI AVEM VIATA NOASTRA SA NE-O TRAIM!
    ralucutza
    andra33_grace
    59 mesaje
    Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 23:17 Raporteaza abuz de limbaj

http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D
    RxGB06
    13 mesaje
    Postat pe: 10 Martie 2010, ora 23:38 Raporteaza abuz de limbaj

Coco Nails, Hair, Make-Up, Bar Constanta - o experienta unica - Va ofera servicii complete de manichiura si pedichiura, hair styling exceptional si machiaje ultramoderne - carti de vizita ale personalitatii si frumusetii dumneavoastra, stil si eleganta. Rasfatati-va cu o manichiura spa, o pedichiura de relaxare, un refreshing facial, sau un hair styling exceptional. Veti adora timpul relaxant petrecut in salonul nostru de manichiura si frumusete! Fotoliile si minibarul, manichiura si pedichiura luxoase, sunt doar cateva exemple din oferta noastra de servicii de lux cu stil. Tehnicieni nostri de unghii sunt profesionisti si experimentati, precum si echipamentul nostru este de cea mai buna calitate, astfel va veti bucura de ingrijirea decadenta a unghiilor si de relaxarea serviciilor spa, numai la Coco Nails Constanta

Bulevardul MAMAIA, nr.232, Constanta, judetul Constanta
    0341/881831; 0724178995
    www.coconails.ro

Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 37 lei in loc de 139 lei pentru un cadou potrivit pentru Ea de Sf. Valentin: tigara electronica Super Slim cu 2 incarcatoare (mini USB si priza) + 6 rezerve de la Teleshopping-romania.roPromotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 37 lei in loc de 139 lei pentru un cadou potrivit pentru Ea de Sf. Valentin: tigara electronica Super Slim cu 2 incarcatoare (mini USB si priza) + 6 rezerve de la Teleshopping-romania.ro

Mergi la:

Inchide Setari

off