Mai multe
La urma urmei...e o nesecitate....uite eu merg la un barbat dupa ce am fost la o femeie si m-am facut sa ma simt foarte naspa....Virgina fiind la o ecografie la ovare mi-a spus k unul din ele mi-i marit foarte tare...in volum...si sa-mi dea anticonceptionale....logic nu am vrut pt k sunt foarte daunatoare pentru organism si cu asa ceva nu se joaca....M-am speriat foarte tare si am cautat cel mai bun profesor in ecografie reproductiva...la care mi-am gasit sa-mi fac o programare abia dupa vreo 3 luni...dar a meritat efortul pt ca m-a linistit...nu aveam nimic...si nici nevoie de anticonceptionale Momentan merg la un doctor la o clinica privata care e foarte de treaba si ok...ma enerveaza mai mult rezidentele de acolo ca se tot uita...de exemplu...dupa primul contact am mers ca sa vedem daca totul e ok si doctorul a chemat-o pe rezidenta sa ii arate cum se vede un himen proaspar rupt m-am simtit cam naspa dar a trecut...Acum cand merg ii povestesc orice si tot timpul in intreb ce si cum...si el ma intreaba dk ma doare knd ma epilez cu ceara ca arata tare bine... Acum vreau sa ma duc deoarece vreau sa am un bebe si sa vad ce analize ar trebui sa imi fac si sa fac sa fie bine...pentru ca trebuie sa fac si pasul cel mare....Si culmea...iubitul meu...viitorul sot...a fost alaturi d mine se la prima vizita la ginecolog...si se supara cand merg fara el...asa da barbat...care sa ne suporte...cateodata vrea si el sa intre sa vada dk totule ok....pt ca ce-i drept...nu0i prea place ca d-nu dr...e..barbat....si ma tot bate la cap sa imi caut o femeie...Dar eu ma simt mai bine in preajma unui barbat...Asa ca faceti din aceasta vizita ca si o vizita la cosmetica...la manichiura sau la orice altceva ce va face placere...Nu mai puneti pe nu inainte....si ganditi pozitiv...dk mergeti aveti certitudinea ca sunteti sanatoase si o sa va simtiti si mai bine...fara diverse scurgeri....sau chestii care va jeneaza....Pup si inima in dinti....
|
||
|
__XXX__ Postat pe 29 Ianuarie 2009 15:54 |
||
|---|---|---|
| DA FETELOR MERGETI LA GINECOLOG,VIRGINE SAU NU,CASATORITE SAU NU,DACA ATI OBSERVAT O SECRETIE VAGINALA URAT MIROSITOARE SI COLORATA,MANCARIMI ARSURI IN ZONA INTIMA, DACA AVETI HEMORAGII IN AFARA CICLULUI MENSTRUALSAU DACA CICLUL E NEREGULAT,TINERE SI BATRANE ATAT CAT SUNTETI FEMEI MERGETI CU INCREDERE. SANDRA | ||
|
Postat pe 18 Februarie 2009 00:10 |
||
| cica femeiele care folosesc anticonceptionale sunt predispuse de 10 ori mail mult la cancer uterin, sau diferite forme de boli...shattt...oare e adevarat??pai si atunci cu ce sa te protejezi sa fie si comod???? | ||
|
|
||
|
123girl Postat pe 18 Februarie 2009 09:32 |
||
| nu stiu cat e de adevarat, cert e ca eu iau de la 18 ani, adica de 6 ani si pana acum n-am avut probleme. am inceput din cauza unor dereglari menstruale...in curand o sa ne pregatim sa facem un bebe, asa ca o sa scap o vreme de ele! | ||
|
raly_uca Postat pe 18 Februarie 2009 15:19 |
||
| eu de ex am alergie la orice fel de prezervative, sterilet nu mi-as pune niciodata, asa ca o metoda mai sigura decat anticonceptionalele nu cred ca exista...spun asta pt femeile care doresc sa se protejeze doar de o eventuala sarcina. | ||
|
raly_uca Postat pe 18 Februarie 2009 15:21 |
||
| eu am fost si la ginecolog femeie si la ginecolog barbat..si sincer..mult mai bine m-am simtit cu un ginecolog barbat. fosrte atent a fost, amabil... fata de acea doamna doctor care imi dadea senzatia ca mai are putin si ma taie.....la un simplu control.. Ce e drept, am vreo 2 ani de cand nu am fost. Si cred ca e timpul.... | ||
|
lady_me Postat pe 6 Martie 2009 15:20 |
||
|
Sunt de acord! Eu urasc doctorii in general! Sa va faceti si rh ca si da acolo pot aparea probleme in viitor,daca vreti sa faceti bebe!Eu sunt patita!Am aflat tarziu...si...Sa va faceti toate analizele,dar si pe bb sa-l programati, pt ca,asa puteti face tot ce va sta in puteri sa iasa bine,fara probleme! Eu nu am mai fost din acel moment trist pt noi,adica de 2 ani!Am zis ca dupa nunta sa merg sa fac toate analizele si sa mai incercam... ,cine stie?
|
||
|
grace000248 Postat pe 29 Martie 2009 16:46 |
||
| Ah, cabinetele de ginecologie...le urasc!! Dar e atat de necesar macar odata pe an sa te duci!...Daca esti din Bucuresti nu te duce la Mary Stopes, te trateaza literalmente ca pe o vita. Am plecat de acolo cu niste dureri care m-au tinut o saptamana! Plus ca e mai mult clinica de avorturi, una foarte fitoasa ce-i drept. A si inca ceva foarte important, doctorita mea mi-a spus ca nu e bine sa iei anticonceptionale!! Ca majoritatea dr. ti le prescriu pt ca nu le pasa daca mai vrei sau nu sa faci copii dupaia! In primul an utilizare faci mai multe avorturi greu detectabile si risti sa ramai si cu o trompa blocata care se trateaza doar...cu bisturiul si elimnarea ei! Ca sa nu mai zic ca hormonii artificiali cu care iti este bombardat organismul pot sa duca la cancer mamar si uterin dupa mai multi ani! Doar doctorii carora chiar le pasa de tine isi fac timp sa iti explice lucrurile astea. Daca ai nevoie de cineva de incredere du-te la dr. Mircea Poenaru sau dr Kaci Amal de la Maternitatea Bucur. | ||
|
Alexuta_grace Postat pe 3 Aprilie 2009 12:05 |
||
|
te inteleg f bine dar trebuie sa mergi sa vezi ce-i cu tine cel putin de 2-3 ori pe an.Ar fi bine sa cauti un dr. (eu am o doamna doctor) care sa se potriveasca cu tine,sa te asculte si sa fie f bine pregatit.Eu am schimbat vreo 2-3 pana am gasit ceva.Cand am fost la primul mi-a dat un diagnostic de am plans pana acasa.la al 2-lea am mai inteles cum sta treaba si ca nu e chiar asa de negru totul...asa ca mergi fara teama,intreaba cand nu intelegi ceva.Curaj! mihaela |
||
|
dara_miki Postat pe 4 Aprilie 2009 11:05 |
||
De la: Alexuta, la data 2009-04-03 12:05:37Ah, cabinetele de ginecologie...le urasc!! Dar e atat de necesar macar odata pe an sa te duci!...Daca esti din Bucuresti nu te duce la Mary Stopes, te trateaza literalmente ca pe o vita. Am plecat de acolo cu niste dureri care m-au tinut o saptamana! Plus ca e mai mult clinica de avorturi, una foarte fitoasa ce-i drept. A si inca ceva foarte important, doctorita mea mi-a spus ca nu e bine sa iei anticonceptionale!! Ca majoritatea dr. ti le prescriu pt ca nu le pasa daca mai vrei sau nu sa faci copii dupaia! In primul an utilizare faci mai multe avorturi greu detectabile si risti sa ramai si cu o trompa blocata care se trateaza doar...cu bisturiul si elimnarea ei! Ca sa nu mai zic ca hormonii artificiali cu care iti este bombardat organismul pot sa duca la cancer mamar si uterin dupa mai multi ani! Doar doctorii carora chiar le pasa de tine isi fac timp sa iti explice lucrurile astea. Daca ai nevoie de cineva de incredere du-te la dr. Mircea Poenaru sau dr Kaci Amal de la Maternitatea Bucur. ei haide ! nici chiar asa! suntem in secolul 21!stiu o gramada de femei care au luat contraceptive- si chiar si eu am luat ,si nu are nici una nimic! chiar sunt recomandate pt. reglarea ciclului si te scapa de durerile menstruale!asa ca nu e cazul sa creem o isterie in legatura cu ele! si sincer ma mira din partea unui doctor o astfel de acuzatie ! |
||
|
kagome_grace Postat pe 4 Aprilie 2009 19:18 |
||
| Ti-am citit mesajul,dara miki(nu stiu daca era pt. mine),ma intereseaza si pe mine o astfel de doctora. A mea este buna,nimic de zis,dar lucreaza la spitalul Cantacuzino.Acolo eu am facut intreruperea de sarcina,care m-a inspaimantat.Avand in vedere faptul ca pierdeam un copil(sufletelul meu),fiind un avort spontan,asistenta care mi-a facut anestezia m-a facut sa-mi pierd increderea in doctori si sa capat acesta teama.Eu am simtit tot,eram putin anesteziata,doctora imi spunea sa ma relaxez(de parca puteam),ca stie ca ma doare dar sa stau linistita!Dupa aceea NIMENI nu m-a ajutat sa merg in salon,NIMENI.Am mers pe pereti,pt ca sotul meu era prin oras sa-mi caute vaccinul(am rh negativ si el pozitiv).Cum sa mai am incredere in astfel de oameni carora le-am dat innainte bani(desi au un salariu si au obligatia sa-si faca meseria fara a fi mituiti!)? | ||
|
grace000248 Postat pe 5 Aprilie 2009 12:26 |
||
grace000248 foarte neseriosi - cum zici ca e buna doctora ta dupa ce ai dat si o gramada de bani si de ce ti-a facut asistenta anestezia eu stiu ca se face de un doctor - schimba cat de repede poti doctorul ti-a spus de ce ai pierdut sarcina? ti-ai facut analizele pentru bebe? e naspa rau de tot nu e de joaca. Trebuie sa ai incredere in ginecolog daca vrei sa ai bebe. sanatate multa
|
||
|
laura02maria Postat pe 11 Aprilie 2009 16:32 |
||
eu ma duc o data pe an,,,ca sa imi fac papanicolau...si cand am fost prima daca sicer am avut doar emotii insa poate ati ramane socate eu mi-am facut programare la un doctor...pe care mi la recomandat niste prietene...e f dragut iti explica tot si e f atent...spre deosebire de doctorite care vb f urat ....asta o zic pt ca am fot dupa la o doamna pt ca medicul meu era plecat din oras....si vai ce fel vb in privinta consultatiei nu e asa de grav...pana la urma suntem femei si asta e...trebuie sa avem grija de sanatatea ns....
|
||
|
luminita20_2006 Postat pe 21 Aprilie 2009 10:45 |
||
De la: laura02maria, la data 2009-04-11 16:32:09 Doctora e calma,linistita,nu asteapta bani.Dar,ii scoti vorbele cu clestele,trebuie sa o intreb ce ai,si ce trebuie sa faci.Analize mi-a dat sa fac, dar era cam tarziu din punctul meu de vedere sa le mai fac.Insa,acum o luna am aflat de la o prietena ca ar fi trebuit sa-i faca autopsie copilului,ca asa ar fi fost normal...Am ramas fara cuvinte!L-a intrebarea mea de ce am pierdut copilul,a ridicat din umeri si mi-a zis ca sunt diferite cauze si ca trebuie sa fac testele acelea de care am vb.mai sus.Nu mai am incredere in nimeni.Am avut numai neplaceri de pe urma doctorilor.Cred ca sistemul e de vina si faptul ca i-am obisnuit sa li se tot dea.Multumesc mult pt incurajare! |
||
|
grace000248 Postat pe 21 Aprilie 2009 18:55 |
||
|
http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Funda_accesoriu_chic_pentru_rochia_de_mireasa.html uitati-va aici, superbbbbbbbbb!!!!!!!!!!!
|
||
|
iulik_flore Postat pe 22 Aprilie 2009 12:05 |
||
| Am citit mai sus ca unele nu merg din lipsa banilor. E doar o scuza. Poti sa cer de la medicul de famile trimitere si mergi la policlinica fara a plati consultatia. | ||
|
fantome Postat pe 22 Aprilie 2009 15:04 |
||
|
Asa este!Doctorul de familie iti da acea trimitere catre orice medic,policlinica sau spital vrei.Eu asa am mers pana acum.Insa in acest moment vreau sa caut un spital particular,cu o doctora draguta pt a vedea daca exista altfel de servicii.Am fost la o policlinica particulara sa-mi scot maseau de minte(de sus).Nu am simtit nimic,am gasit niste oameni cum rar mi-a fost dat sa intalnesc...Asa ca...acum sper sa gasesc si un medic ginecolog bun care sa ma ajute sa fac(sa nasc!) un copil sanatos. M-am uitat la rochite cu fundite,adevarul e ca arata bine.Multumesc,astfel mi-am marit aria de cautare! |
||
|
grace000248 Postat pe 22 Aprilie 2009 15:58 |
||
De la: grace000248, la data 2009-04-21 18:55:15De la: laura02maria, la data 2009-04-11 16:32:09 cateodata am impresia ca unii doctori si-au pierdut cunostintele - nu le mai pasa de pacientii lor si nici de profesia lor.... - parerea mea ca trebuie sa-ti gasesti un doctor cu care sa poti comunica, sa poti sa-l intebi si tu ce ai pe suflet si nu sa vb numai el. Cauta-l, sigur il vei gasi, si cred ca ar fi bine sa fie doctor si nu doctorita parerea meaIti doresc succes si sanatate si fa-ti analizele acelea de inceput la trompe cat mai repede.
|
||
|
laura02maria Postat pe 26 Aprilie 2009 19:30 |
||
|
Filmari si fotografii profesionale Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invita�i-ne la nunta, iar noi va vom asigura c� puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate! Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati: Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860 E-mail: [email protected]; [email protected] |
||
|
imagineanuntiitale Postat pe 27 Aprilie 2009 17:51 |
||
|
Buna Alexuta ! Sunt noua pe aici si nu prea stiu ce sa fac si ce sa nu fac:(. Am vazut ca stii mai multe despre doamna doctor Kaci Amal... Am cunoscut-o acum cativa ani dar din pacate nu am pastrat legatura:((sti cum e..tot felul de prietene care iti recomanda un medic "mai bun"). As vrea sa merg din nou la dansa si sper ca ma poti ajuta ....Am sunat la maternitatea Bucur iar cei de acolo mi-au spus ca la ei nu face decat garda 2 zile pe luna. Sti cumva daca o pot gasi si in alta parte , un cabinet particular sau poate un numar de telefon? Multumesc anticipat... Carmen |
||
|
CarmenM_grace Postat pe 26 Mai 2009 03:25 |
||
|
CarmenM doctorul meu cand poate ma planifica la el cand e de garda si sa stii ca e mult mai bine - e si el mai relaxat si eu la fel - mie mi se pare ciudat ca doctorita de care vb sa lucreze doar 2 zile de garda pe luna la ei - mai incearca vezi si alte pareri, ca si doamnele alea de acolo pe cate le intrebi, tot alte raspunsuri iti dau - parca is picate din luna - habar n-au si d-au raspunsuri cum le place
|
||
|
laura02maria Postat pe 26 Mai 2009 07:33 |
||
| si eu va recomand sa mergeti la gine. stim toate cat de incomod e si ca toata ziua simtim senzatia de rece. dar mergeti ca niciodat nu se stie. si stiti ca barbatii nu se duc desi si ei ar trebui sa mearga. | ||
|
diana82 Postat pe 26 Mai 2009 23:55 |
||
| Cred ca toate suntem constiente de necesitatea unei vizite la medic,de oricare specializare,dar depinde si ce medic ne gasim...Si nu spun asta ca sa tot bat apa in piua avand in vedere situatia mea,dar va recomand calduros sa va interesati inainte de a merge la control. | ||
|
grace000248 Postat pe 27 Mai 2009 20:27 |
||
|
eu am fost si la femeie si la barbat ginecolog si sincer m-am sintit mai bine la el. desi a fost o chestie ca te cracesti la un barbat restu a fost f bine. m-a luat usor, mi-a vb (pt mine asta a contat mult), s-a interesat de ce-am facut, cum si ce am folosit. in schimb la ea, direct de cum am ajuns mi-a zis sa ma dezbrac si sa ma sui, m-a lasat fara cuvinte si n-am mai zis nimic dar nici n-am mai fost la ea. oricum fiecare unde se simte mai bine si conteaza increderea si atentie pe care ti-o da doctorul.in ziua de azi nu se da prea multa importanta omului. aveti grija de voi fetelor. va pup |
||
|
diana82 Postat pe 28 Mai 2009 21:20 |
||
este datoria noastra ca femei sa mergem la ginecolog...de noi depinde viata viitorilor nostri copii...este un moment jenant dar mai ales neplacut!acea teama de ginecolog este asmanatore cu anxietatea dinaintea zborului cu avionul! eu prefer barbatii ginecologi...sunt mai atenti si mai profi... trebuie a avem incredere in noi si indiferent de rezultat sa facem vizita la medic. Important este sa mergem cel putin o data pe an la control, si mai mult, sa facem Papanicolau si bacteriologicul...acestea inlatura orice suspiciune sau previn din timp nedoritele boli. in Sibiu exista Clinica Paltinul...unde consultatia costa 55 ron si papaniclau 50 ron...pt studenti este reducere... CURAJ! |
||
|
oanii Postat pe 8 Iunie 2009 15:27 |
||
| din nefericire acest "microb" nu se ia de pe toaleta, SIGUR..citeste pe net:( | ||
|
getfit_miki Postat pe 7 Septembrie 2009 11:15 |
||
|
buna fetelor! si eu militez pt mersul la ginecolog e absolut necesar sa ne ducem, dar din pacate programul ff incarcat, rutina ne fac sa tot amanam momentul...si eu am ceva probleme si tot incerc sa ajung dar din pacate m-am tot mutat dintr-un oras in altul, craiova-valcea-dragasani.acum lucrez in slatina si sunt disperata ca nu cunosc p nimeni si nu stiu la ce ginecolog sa ma duc.daca stiti cumva vreunul in slatina va rog anuntati-ma va pup si aveti grija de voi! |
||
|
michelle24 Postat pe 8 Septembrie 2009 08:48 |
||
| eu am fost la ginecolog o singura data si am fost la un barbat...nu mai puteam de rusine dar a trecut...s-a comportat fff frumos cu mine...eu zic ca sunt mai buni barbatii ginecologi decat femeile...asa zice toata lumea...va pup si mergeti cu incredere la ginecolog | ||
|
grace004344 Postat pe 9 Septembrie 2009 12:12 |
||
| poi eu nu am fost la ginecolog decat de 2 sau de 3 ori in viata mea... | ||
|
ancutza_ta Postat pe 3 Martie 2010 23:52 |
||
Eu am 23 de ani , nu am fost niciodata la ginecolog.....mi`a facut mama programare de vre`o 2 ori dar iarasi nu am mers, mi`e jena de mor, am fost pe punctul de a intra in cabinet dar am dat bir cu fugitii. Nu indraznesc, vad atatea pareri bune si rele si nu reusesc sa ma incurajez nicicum ci mai mult ma descurajez
|
||
|
una Postat pe 15 Martie 2010 16:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum sa il opresc de bautura? | 44 | De la: grace008176 23 Iunie 2014 01:41 |
| restauranr NO NAME str Mariuca. | 1 | De la: bebelusha 24 Noiembrie 2009 20:10 |
| cat de des ati fost la ginecologie? | 61 | De la: grace007948 15 Martie 2010 16:36 |
|
|
||
| Tematica pentru nunta | 5 | De la: cj25har 17 Iunie 2010 03:31 |
| rochie de mireasa cu guler ( cum aveau printesele) | 19 | De la: CrissModo 8 Aprilie 2010 21:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.