hmm... am auzit si io faza ca perlele aduc ghinion... nu stiu... mie nu imi plac deci nu o sa port asa ceva la nunta...
am mai auzit ca si calele nu sunt bune la fel ghinion si nu mai stiu... ei bine buchetul meu o sa aiba si cale in el... pt ca imi plac la nebunie...
faza cu calcatul pe picior... hmm idiotenie... eu cred ac intr-o familie nu tre sa conduca nimeni sa fie egalitate... parerea mea...
da stiam si eu ca cica aduce ghinion, tu fiind necununata, sa vezi alta mireasa... dar daca esti cununata cica ai voie sa le vezi... nu de alta dar deja ai verigheta pe mana =))... oricum nu prea cred...
eu nu stiam ca daca iti cade voalul te desparti in schimb stiam ca nu trebuie sa iti cada coronitza care este pusa de nasi si de preot in biserica... pai daca nasa/nasul si preotul nu sunt atenti cand pun coronitza in cap si care... tre sa ii iau la bataie ca din cauza lor se poate intampla ceva?... e o mare prostie... o casnicie... o relatie cum si viata unui om tine atat cat trebuie sa tina... ata cat ii este dat...
cred ca singura "superstitie" pe care o sa o am... o sa fie cea cu vazutul rochiei de mireasa nu de alta dar vreau sa fie o surpriza

cu toate ca o sa ii arat poze cu rochia dar intr-o alta culoare decat cea reala

aha si mai e una... cica tre sa porti ceva nou(rochia), ceva vechi, ceva albastru, ceva imprumutat, un banutz de argint in pantof si nu mai stiu... poate ca pe asta o sa o tin asa de amuzament :d