Fetelor sfatul meu este sa faceti exact asa cum vreti voi.
Este seara voastra si daca voi vreti rochie in picatele si sa ziceti da in varf de munte asa sa faceti
Si in cazul meu mama soacra a avut initial initiative marete cu prosoape, plocoane musai la nasii dragului meu PE CARE NU I_A MAI VAZUT DE LA BOTEZ si pe care musai trebuia sa-i luam noi ca nasi samd (asta dupa ce vreo luna de cand le-am zis ca vrem sa facem nunta schimba vorba, intorcea capul etc)
Si dupa ce iubirea mea i-a zis foarte clar ca el nu vrea sa se bage nimeni ca el nu face aia si aia si aia s-a calmat instant
(treaba lui cum s-a descurcat ce i-a zis ce nu i-a zis)
FOARTE IMPORTANT - NOI FACEM TOTUL CU BANUTII NOSTRII e geru dar de preferat. Ar fi culmea sa faci ca altii pe banii tai
Iar acum ma inteleg foarte bine cu socrela, vorbim despre altceva, ne ajutam cu o mie de alte lucruri, o respect in mod deosebit pt ca m-a ajutat cu mama care este paralizata - m-a ajutat sa-i fac baie ceea ce nici femeie platita sa aiba grija de ea nu a facut samd.
Sper din tot sufletul sa imi fie aproape si dupa nunta si o sa fac tot posibilul sa fie asa dar in ceea ce priveste nunta nici mama nici soacra nu vor avea nici un cuvant de spus - fara scandal, fara nu-mi place cum vrei dumneata samd.
Ma ajuta faptul ca stam in alt oras si ne organizam totul de la bucuresti, suntem de mult independenti samd.
Nasii or sa fie tineri ca si noi, nu o sa opun prosoape la masini ca nu e inmormantare, o sa am buchet din floarea soarelui, invitatiile sunt colorate, aranjamentele or sa fie cu totul diferite cu floarea soarelui si spice de grau, lumanarile asemenea, nu o sa-mi cante nimeni ia-ti mireasa ziua buna de la tata de la muma (tata e mort de 10 ani si mama e asa cum e asa ca mai mult m-as intrista) Si nici vorba de gaini, bani la corset sau de astea
Deci faceti cum vreti voi si sigur va fi frumos. Iar o mireasa frumoasa si fericita face cat toata "fala" unei nunti - imp e sa dansati, sa va bucurati de acele momente si totul va fi in regula
Pupicei si sa va iubiti mult