vand rochie de mireasa,deosebita

Subiect nou
Alege alt forum  
gageatu_cristina Avatarul lui gageatu_cristina

2 mesaje
Oras: constanta

vand rochie mireasa deosebita, simpla, culoare crem, inaltime 1,70, marime 40-42, corset,siret la spate, stare impecabila,este cumparata din grecia,merita vazuta,pret 7 milioane,sunt poze pe profilul meu.
Fosta membra Kudika.ro
Am vazut anuntul tau si vreau sa te intreb daca mai este de actualitate, deoarece eu sunt interesata de rochie.Singura problema este ca eu sunt din Bucuresti.
Casa de piatra!
Astept raspuns.Pupici.
Raporteaza abuz de limbaj
gageatu_cristina Avatarul lui gageatu_cristina

2 mesaje

este valabil anuntul.daca esti interesata suna-ma.cu distanta o rezolvam noi.0723749744
lady_me Avatarul lui lady_me

126 mesaje
Oras: tulcea

Vand rochie tip sirena, cu dantela superba,fara bretele, din doua bucati, corset si fusta, cu trena care se prinde la spate intr-o perluta finuta. marimile mele: 53 kg, 1,64m, 87-70-90. pret 10 mil. pret initial 25 mil. facuta special la comanda.
Drumul spre mai bine trece prin foarte prost si se infunda acolo...
lady_me Avatarul lui lady_me

126 mesaje
Oras: tulcea

am poze cu ea la mine pe profil pentru cele interesate.
Drumul spre mai bine trece prin foarte prost si se infunda acolo...
Fosta membra Kudika.ro
Salutare fetelor...Sunt din Constanta si as vrea sa stiu de unde imi pot lua materiale pentru rochie,vreau sa mi-o fac la croitorie...Ma puteti ajuta???
miriam4future Avatarul lui miriam4future

19 mesaje

Vand rochie de mireasa model Jim Hjelm 2008, facuta la comanda, marimea S, nou nouta, nu a mai fost purtata!! Pentru cele interesate puteti sa vedeti rochita in cadrul profilului meu in albumul "rochii de mireasa"
Pret: 1400 Ron.
Pentru detalii va astept pe mail: la miriutza@gmail.com
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

fetelor am gasit rochitzele astea si m-am gandit sa le impartasesc cu voi

dati clik pe galerie

sunt superbe

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Cele_mai_elegante_ro chii_de_mireasa_tip_sirena_.html
solyta Avatarul lui solyta

4 mesaje

buna,
am vazut si eu rochitele de mireasa tip sirena....sunt intradevar superbe......dar tare as vrea sa stiu cam ce pret are o astfel de rochie
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Vand rochie de mireasa, a creatorului italian Eddy K, model 2008. Rochia este din tafta alba, cu trena lunga ce poate fi prinsa la spate. Corsetul si trena au aplicate cristale Swarovski.
Marime 40-42. O recomand unei persoane inalte care isi doreste ca in ziua nuntii sa arate ca o printesa!
Ne ezitati sa ma contactati pe mail la raluca_b82@yahoo.com, pentru detalii.
flori_olaru_ct Avatarul lui flori_olaru_ct

18 mesaje

Buna. si eu sunt din constanta. De ce nu vorbesti cu croitoreasa care ti-o face? Ea stie cel mai bine de unde. Daca nu te-ai hotarat inca in privinta croitoresei mergi pe b-dul Tomis vis-a-vis de chioscul acela cu tigari (parca Dole ii spune sau ceva de genul) la Cristin -e super tipa si iti poate da sfaturi bune
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Si eu vand o rochie adusa din SUA, marimea 38 ( 1.65-1.68 m si intre 53-55 kg. Este deosebita si intr-o stare f buna.
Eu am luat-o cu 3.500 lei ( inclusiv voalul) si le dau cu 2.500 lei.
Daca exista interesate va stau la dipozitie la 0730018208 pentru alte detalii
ankutzaa Avatarul lui ankutzaa

3 mesaje

Buna!
Si eu am o rochita Eddy K, ivoire, tafta de matase, trena lunga care se strange, este foarte usoara.
Este in stare foarte buna, are si jupon. Se potriveste la 1,70. Eu am dat 1,300 Euro, o dau cu 500 negociabil.
Poze pe profil, dar prentu mai multe detalii si alte fotografii ankutzaa@yahoo.com
cookie-tatata Avatarul lui cookie-tatata

88 mesaje

Vand rochita de mireasa de printesa. Este superba, cu maneci din dantela si proderii lucrate manual si perlute aplicate. Am luat-o cu 1000 euro,si o dau cu 500 euro, negociabil. Poze in profilul meu!
upssa4u Avatarul lui upssa4u

13 mesaje

ciao cookie!m'ar interesa rokia ta este intr'adever dragutza dar as vrea sa stiu ce marime si ce dimensiuni ai tu ca sa compar desi cred ca sunt cu mult mai mare..si mi'e f greu sa gasesc o rokie potrivita.astept raspuns.Casa de piatra!pari foarte fericita si ma bucur sa vad
like_glaze Avatarul lui like_glaze

3 mesaje
Oras: slatina

Buna!
Si eu am rochie de mireasa de vanzare culoare crem, stil printesa, cu corset, marimea 40-42. Este intr-o stare foarte buna. Am avut nunta anul trecut, s-a facut exact un an de atunci. Pret 900 lei.
Pentru alte detalii ma puteti contacta pe mail: like_glaze@yahoo.com
manalexandra Avatarul lui manalexandra

18 mesaje

buna fetelor imi vand si eu rochia de mireasa pt cele interesate...sunt din zalau,jud.salaj
cookie-tatata Avatarul lui cookie-tatata

88 mesaje

De la: upssa4u, la data 2009-06-04 11:06:50ciao cookie!m'ar interesa rokia ta este intr'adever dragutza dar as vrea sa stiu ce marime si ce dimensiuni ai tu ca sa compar desi cred ca sunt cu mult mai mare..si mi'e f greu sa gasesc o rokie potrivita.astept raspuns.Casa de piatra!pari foarte fericita si ma bucur sa vad

Buna,
Ti-am trimis un mesaj privat in legatura cu rochita. Sunt sigura k o sa-ti vina. Ce zici?
raluk4coco_grace Avatarul lui raluk4coco_grace

67 mesaje

Si eu vand rochie de mireasa de la Alb si Negru, marimea 38, crem, stil printesa, corset deosebit, cupe de burete care dau sanilor un aspect super. Intrati pe profilul meu sa vedeti pozele. Deasemenea, importanta e si calitatea materialului.
ralucutza
flori_olaru_ct Avatarul lui flori_olaru_ct

18 mesaje

Buna. Si eu vand rochie de mireasa de la Alb si Negru model Francesca din colectia 2008, marimea 40-42 cu snur la spate, culoare crem, stare impecabila. Mai multe relatii la tel. 0729 800 351.
Silvia_Muntean Avatarul lui Silvia_Muntean

12 mesaje
Oras: sibiu

VAND SUPER ROCHITA DE MIREASA!!!! STIL PRINTESA, FARA CRINOLINA, CU CORSET CU DANTELA BRODATA MANUAL, CU FOARTE MULTE CRISTALE SWAROWSKY PE INTREAGA ROCHITA, POZELE VORBESC DE LA SINE. POTRIVITA PENTRU URMATOARELE MASURI : 1,65-1,70 M INALTIME, MASURA CUPE B/C. PRET NEGOCIABIL. RELATII LA 0766/106744 SAU 0744/675761 SAU PE ADRESA DE MAIL silvia_pastiu@yahoo.com
orice este posibil daca nu renunti sa lupti!
ramona_grace Avatarul lui ramona_grace

8 mesaje

si eu vand mai multe rochii de mireasa modele unicate lucrate manula cu trena si fara le puteti vedea pe profilul meu .pret intre 4-7 mil sau ma puteti contacta la tel 0767372391
evelinne Avatarul lui evelinne

97 mesaje

Vand rochie de mireasa cu trena superba! Cu greu m-am hotarat sa o vand dar e pacat de ea sa o strice timpul uitata in sifonier cand poate face si alta miresica fericita asa cum am fost si eu cand am purtat-o (si nu numai:P). Este adusa din Japonia si are aplicate pietricele pe bust, fata si trena. Are o croiala de calitate, la fel si materialul si cusaturile...Aveti mai multe poze la profilul meu (in realitate se vede mult mai frumoasa decat in poze, va garantez!). Este masura 38. Astept mesajele voastre daca va place si doriti sa o probati. Pretul este de 1800 roni, negociabil! Pupici
bianca_si_gabriel Avatarul lui bianca_si_gabriel

1 mesaj

buna in legatura cu anuntul tau daca mai rochita si mai este valabil anuntul te rog sa ma anunti
evelinne Avatarul lui evelinne

97 mesaje

De la: grace006113, la data 2009-11-02 11:08:45buna in legatura cu anuntul tau daca mai rochita si mai este valabil anuntul te rog sa ma anunti

Buna! Daca te referi la rochita mea, o mai am inca...anuntul mai este valabil! Lasa-mi, te rog, un mesaj la profilul meu si eventual un id de mess pentru mai multe poze si detalii.
cj25har Avatarul lui cj25har

378 mesaje
Oras: cluj

Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 poze si alte servicii pt nunti puteti gasi pe www.nuntacluj.page.tl
Mihaela_Tabarcea_1 Avatarul lui Mihaela_Tabarcea_1

1 mesaj

Vand rochie de mireasa superba :) Model Chelsea cumparata de la Salon Ma Cherie Cluj Napoca. E o rochita cu trena, culoare Ivory, marime USA 12 si nu am facut modificari la ea. 1600 lei, pret catalog 3200 lei.
Pentru cele interesate, sa trimita un mail pe dmela21|@yahoo.com
grace008166 Avatarul lui grace008166

1 mesaj
Oras: focsani

vand rochie mireasa model 2010, casa mirandi, pret 1000 negociabil, marimea 42,
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei