ce cadou sa ii iau iubitului meu?

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
elissa_grace Avatarul lui elissa_grace

19 mesaje
Oras: bucuresti

cand vine vorba de cadouri pentru altii sunt foarte priceputa. stiu exact ce isi doresc, reusesc sa ii trag de limba si cadourile pe care le fac sunt potrivite. insa cand vine vorba de iubitul meu lucrurile sunt tare cimplicate caci avem destul timp ipreuna incat ne-am facut unul altuia tot felul de cadouri mici si mari. insa... nu ii poti face persoanei iubite un cadou ca oricui, caci acest dar, oricat de mic trebuie sa aibe mereu o incarcatura sentimentala... as vrea idei, cat mai multe idei, ce as putea sa ii ofer, in ce modalitate, indiferent de ocazia cu care ii fac acest cadou.
AndreeaNita Avatarul lui AndreeaNita

20 mesaje

eu i-am facut un tablou cu noi 2 din bucatele de puzzle...s-a distrat copios pana l-a terminat..
si acum mai curand o poza cu noi 2 intr-o rama de oglinda...sa ne se vada cumva singur
Deea
fantome Avatarul lui fantome

964 mesaje
Oras: brasov

Al meu sot este fost militar si are p lacere enorma in a construi avioane, elicoptere, ambarcatiuni dupa sabloane...

Elissa, ca sa te putea ajuta, da-ne detalii despre job-ul lui, despre pasiuni.

Imprima-i un tricou alb de bumbac cu chipul tau, chiar daca va dormi in el. Daca esti mai curajoasa, imprima poza ta nud. Sau o poza sexi cu tine. Poti sa te folosesti si de o esarfa, genul celor folosite la concursurile de miss pe care sa treci un text, de exemplu: viitoarea ta sotie, sotia anului 2008, perechea lui...., etc.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
fetelor.....hai mai ziceti idei pentru cadouri....eu nu stiu ce sa-i iau de craciun.....tai de pe lista cosmetice si haine...de astea are si astea sunt singurele la care ma pricepeam...mai ziceti si voi ce cadourui ati mai cumparat...orice...pls...

964 mesaje

Greu cu cadourile de Craciun... Noi ne planuisem sa mergem la niste prieteni in Austria. Acum nu stiu sigur, luna viitoare mi se va extirpa glanda tiroida si cred ca cel mai frumos cadou pentru noi ar fi reusita operatiei.

Caurea, incearca sa faci ceva care sa-l surprinda emotional. Daca as putea, de Craciun mi-as dori sa-i spun ca sunt insarcinata. . Gandeste-te la ceva facut cu mainile tale, nu ceva cumparat.

Fosta membra Kudika.ro
Aveti idee unde pot comanda poza aia puzzle?
Fosta membra Kudika.ro
am vazut in mall-uri si cred ca gasesti si in unirea la cei care personalizeaza cani si tricouri
florin_ella26 Avatarul lui florin_ella26

1 mesaj

eu nu prea imi fac griji; sotului meu nu prea ii plac cadourile; l-am surprins de multe ori si nu prea i-a placut; asa ca m-am lasat pagubasa; in schimb ii place sa faca si stie cand sa ma surprinda; singurul cadou care iar placea ar fi sa-i daruiesc o fetita; ar fi cel mai fericit asta da cadou
fmf
ame_grace Avatarul lui ame_grace

3 mesaje
Oras: arad

chair ca e greu cu alegerea cadourilor pt pers dragi..eu i-am luat iubitului meu, cani, parfumuri, sah din sticla,glob pamantesc din sticla si nush ce(decoratiune pt mobila)..i-am luat diverse elicoptere, machete de motoare(ii tot reinnoiesc colectia cu cate un motor nou)..doar pt ca nu mai stiu ce sa ii cumpar..la capitolul haine nu ma bag, pt k simt k nu l-as multumi...si nu vreau sa ii iau ceva , lui sa nu-i placa si sa fiu dezamagita..fetelor, noi suntem usor de multumit, nu-i asa??
ave_alexu Avatarul lui ave_alexu

115 mesaje

caurea,ideea cu poza puzzle am aplicat-o si eu si am apelat la un centru foto...au tot felul,chiar si ceas de perete cu poza sau puzzle(le dai poza si ei iti dau puzzle-ul)
Fosta membra Kudika.ro
salutare. foarte dragute cadourile voastre. am sa incerc si eu s ale folosesc. eu de ex. i-am cumparat o pereche de boxeri cu un mos craciun care se pitea dupa penis si eu mi-am cumparat un costumas de craciunita format din sutien, chilotei si caciulita. si a fost super, chiar daca a fost mai devreme.
rocsanyk3 Avatarul lui rocsanyk3

294 mesaje

noi de obicei mergem impreuna cand cumparam cadouri....si imi ia ce imi doresc....de ex anul trecut am primit pt ziua mea, Craciun, ziua indragost....etc toate sarbatorile Sf Nicolae etc: o geaca de piele de la Mango, un ceas SEIKO, vre-o 3 parfumuri, cizme, ink o geak de piele eleganta lunga cu blanitza de iepurash la gat, bijuterii, ochelari de soare, haine etc...ce imi trebuie, imi place, si imi doresc ... ne mai facem cadouri surpriza dar in zilele obisnuite boxeri, maimutzoaie comice, flori, chestii micutze care te fac sa zambesti....
diana_princessa Avatarul lui diana_princessa

70 mesaje
Oras: oradea

De la: fantome, la data 2008-10-22 08:57:15Greu cu cadourile de Craciun... Noi ne planuisem sa mergem la niste prieteni in Austria. Acum nu stiu sigur, luna viitoare mi se va extirpa glanda tiroida si cred ca cel mai frumos cadou pentru noi ar fi reusita operatiei.

Caurea, incearca sa faci ceva care sa-l surprinda emotional. Daca as putea, de Craciun mi-as dori sa-i spun ca sunt insarcinata. . Gandeste-te la ceva facut cu mainile tale, nu ceva cumparat.

fantome dar ce ai patit ca trebuie sa te operezi? nu se poate face un tratament? spune-ne cum esti.
pupici
ame_grace Avatarul lui ame_grace

3 mesaje
Oras: arad

a, mi-am adus aminte..o prietean de-a mea i-a dariut iubitului ei un calendar cu pozele lor..super tare...
oana84 Avatarul lui oana84

23 mesaje
Oras: constanta

eu i-am luat un home cinema pt craciun..
de mos nico o pereche de casti pt laptop pt ca are prostul obicei sa asculte tot felul de chestii cu volumul dat la maximum si o esarfa de casmir si a fost foarte incantat..
ii poti lua o bijuterie cu piatra pretioasa ce ii caracterizeaza zodia...un ceas...
cam atat..
MIRESICA_ADY Avatarul lui MIRESICA_ADY

70 mesaje

yo de obicei dau cadou un show de striptease!ai putea sal astepti cand vine de acasa cu8 un furou rosu su cu niste fundita legata de tine si scrie undeva dezleagama sunt cadou tau! dar daca crezi ca asta nu e ceva cool poti sai iei ceva ce are nevoie ex:yo anu trecut de ziua lui iam luat spuma de barbierit swi o pijama sexy! !
TEBEASE
ioana_misaros Avatarul lui ioana_misaros

4 mesaje
Oras: baia mare

La mine e tare mare ceata!Fetelor!!!!!!!!!!AJUTOR!Nu stiu ce cadou sa-i fac iubitului meu de Craciun!Nu stiu ce sa aleg,....Isi doreste ceva,dar nu vrea sa-mi spuna! Da-ti-mi va rog si mie niste idei!Multumesc!
teincalt Avatarul lui teincalt

1 mesaj

Sa va dau eu o idee?? Ideal pentru orice barbat: adidasi. Am eu adidasi de condus, adidasi de jogging, toate culorile si pentru toate buzunarele. Intre pe : http://www.flickr.com/photos/32758081@N05/ si daca iti place ceva cauta-ma pe teincalt@yahoo.com / 0770.947.933. Garantat nu da gres !
Cinghy Avatarul lui Cinghy

11 mesaje
Oras: hunedoara

Eu acum de Mos Craciun chiar stiu ce sa ii cumpar...mi-a spus si el si m-am gandit si eu la unele lucruri....!La inceput ...de Mos Craciun am vrut sa ii cumpar salopeta de schii..impermeabila..etc...dar ne-am dus intr-o zi la real...si a vazut un camion mare de jucarie(ii plac foarte mult..are colectie acasa)...si ii inebunit dupa el..si sa pare k de creciun o sa primeasca acel camion..ii in jur d un milion(vechi).De Mos Nicolae a primit monopoly..ii place foarte mult...acum...i-ar place sa aiba si drats.De ziua lui i-am facut cadou un ceas....sunt destule lucruri care se pot cumpara.si cu putina imaginatie...se rezolva.Puteti sa faceti poze indraznete cu voi..si sa ii daruiti albumul...100%va fi foarte incantat.(si cititi si mai sus...dau sfaturi bune fetele..;)..)
nu vreti so stiti..:))

964 mesaje

Draga Diana. Multumesc de intrebare.
M-am operat si acum sunt pe drumul cel bun. Sufeream de aproape 10 ani de o forma de hipertiroidism. Am incercat sa o tratez. Din cauza medicamentelor am ajuns in pragul leucemiei, asa ca am hotarat impreuna cu medicii ca voi putea trai si fara glanda tiroida. Voi lua toata viata hormoni tiroidieni, calciu si vitamine pe cale orala. Voi face analize trimestrial pt a mi se masara nivelul hormonilor tiroidieni.
Daca in febr. analizele vor fi ok, ma pot gandi si la urmatorul capitol al vietii: bebelusi!
diana_princessa Avatarul lui diana_princessa

70 mesaje
Oras: oradea

pt fantome
ma bucur ca esti ok chiar daca e cu putin ajutor (vitaminele si restul) si multa bafta la bebe ;) :D si eu abia astept sa ma marit ca sa fac un bebe. yuyyyy
mersi ca mi-ai raspuns
pupici :*:*:*:*:*
vero4new Avatarul lui vero4new

62 mesaje
Oras: galati

Multa sanatate, fantome!!! Sa iti dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi!!!
Iubesc si sunt iubita!

964 mesaje

Multumesc tuturor!
Sa fiti sanatoase si sa pretuiti fiecare clipa a vietii, asta este ceea ce va doresc tuturor.
onica12 Avatarul lui onica12

2 mesaje

unde se poate face asa ceve? ma refer la puzzel. ms
Fosta membra Kudika.ro
eu i-am luat iubitului meu cadou o pereche de papuci de casa sub forma de catzelusi...si ia placut...cred.da nu mai stiu ce sai mai iau...
laura02maria Avatarul lui laura02maria

329 mesaje
Oras: cluj

De la: grace003353, la data 2009-06-11 10:47:03eu i-am luat iubitului meu cadou o pereche de papuci de casa sub forma de catzelusi...si ia placut...cred.da nu mai stiu ce sai mai iau...

- cred ca si sotului meu i-ar placea, ca ii ia pe ai mei

- eu de ziua nuntii noastre i-am facut cadou un set de scris stilou si pix personalizate prin gravura cu numele lui asezate intr-un penar pe care l-am personalizat cu vopsea cu numele si prenumele lui .
a fost super incantat

si imi place foarte mult sa-i cumpar butoni si pijamale

- ideea cu puzzle e super tb sa o pun si eu in practica, iar ceea cu mos craciun si craciunita am incercat-o si noi si a iesit superrr
kudika329942 Avatarul lui kudika329942

1 mesaj

daca mai e cineva interesat de puzzle intrati aici http://www.personalizaricadouri.ro/
kudika315126 Avatarul lui kudika315126

1 mesaj

si cam ce pret are un puzzle personalizat?..sau calendar?:-?? -ss
kudika337294 Avatarul lui kudika337294

1 mesaj

Si eu m-am chinuit ceva timp pana m-am hotarat ce cadou sa ii fac iubitului meu...Noroc ca m-a ajutat cu o idee cool o prietena: isi comandase deja o caricatura pe site-ul madmada.wordpress.com, iar eu vreau sa comand un portret cu noi doi ca suntem mai romantici :). Sooooo, I`m happy! :))) Noroc si voua in gasirea cadoului perfect!
RodicaII Avatarul lui RodicaII

1 mesaj

Poti sa-i faci cadou o caricatura cu el http://www.caricatura-ta.ro/ .

Daca e o fire vesela, cu siguranta s-ar bucura foarte mult
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina: