ce cadou sa ii iau iubitului meu?
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 14:17
cand vine vorba de cadouri pentru altii sunt foarte priceputa. stiu exact ce isi doresc, reusesc sa ii trag de limba si cadourile pe care le fac sunt potrivite. insa cand vine vorba de iubitul meu lucrurile sunt tare cimplicate caci avem destul timp ipreuna incat ne-am facut unul altuia tot felul de cadouri mici si mari. insa... nu ii poti face persoanei iubite un cadou ca oricui, caci acest dar, oricat de mic trebuie sa aibe mereu o incarcatura sentimentala... as vrea idei, cat mai multe idei, ce as putea sa ii ofer, in ce modalitate, indiferent de ocazia cu care ii fac acest cadou.
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 13:04
eu i-am facut un tablou cu noi 2 din bucatele de puzzle...s-a distrat copios pana l-a terminat..
si acum mai curand o poza cu noi 2 intr-o rama de oglinda...sa ne se vada cumva singur
si acum mai curand o poza cu noi 2 intr-o rama de oglinda...sa ne se vada cumva singur
Deea
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 14:26
Al meu sot este fost militar si are p lacere enorma in a construi avioane, elicoptere, ambarcatiuni dupa sabloane...
Elissa, ca sa te putea ajuta, da-ne detalii despre job-ul lui, despre pasiuni.
Imprima-i un tricou alb de bumbac cu chipul tau, chiar daca va dormi in el. Daca esti mai curajoasa, imprima poza ta nud.
Sau o poza sexi cu tine. Poti sa te folosesti si de o esarfa, genul celor folosite la concursurile de miss pe care sa treci un text, de exemplu: viitoarea ta sotie, sotia anului 2008, perechea lui...., etc.
Elissa, ca sa te putea ajuta, da-ne detalii despre job-ul lui, despre pasiuni.
Imprima-i un tricou alb de bumbac cu chipul tau, chiar daca va dormi in el. Daca esti mai curajoasa, imprima poza ta nud.
Sau o poza sexi cu tine. Poti sa te folosesti si de o esarfa, genul celor folosite la concursurile de miss pe care sa treci un text, de exemplu: viitoarea ta sotie, sotia anului 2008, perechea lui...., etc.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 13:42
fetelor.....hai mai ziceti idei pentru cadouri....eu nu stiu ce sa-i iau de craciun.....tai de pe lista cosmetice si haine...de astea are si astea sunt singurele la care ma pricepeam...mai ziceti si voi ce cadourui ati mai cumparat...orice...pls...
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 08:57
Greu cu cadourile de Craciun... Noi ne planuisem sa mergem la niste prieteni in Austria. Acum nu stiu sigur, luna viitoare mi se va extirpa glanda tiroida si cred ca cel mai frumos cadou pentru noi ar fi reusita operatiei.
Caurea, incearca sa faci ceva care sa-l surprinda emotional. Daca as putea, de Craciun mi-as dori sa-i spun ca sunt insarcinata.
. Gandeste-te la ceva facut cu mainile tale, nu ceva cumparat.
Caurea, incearca sa faci ceva care sa-l surprinda emotional. Daca as putea, de Craciun mi-as dori sa-i spun ca sunt insarcinata.
. Gandeste-te la ceva facut cu mainile tale, nu ceva cumparat.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 00:51
Aveti idee unde pot comanda poza aia puzzle?
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 07:21
am vazut in mall-uri si cred ca gasesti si in unirea la cei care personalizeaza cani si tricouri
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 12:29
eu nu prea imi fac griji; sotului meu nu prea ii plac cadourile; l-am surprins de multe ori si nu prea i-a placut; asa ca m-am lasat pagubasa; in schimb ii place sa faca si stie cand sa ma surprinda; singurul cadou care iar placea ar fi sa-i daruiesc o fetita; ar fi cel mai fericit
asta da cadou
asta da cadou
fmf
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 13:52
chair ca e greu cu alegerea cadourilor pt pers dragi..eu i-am luat iubitului meu, cani, parfumuri, sah din sticla,glob pamantesc din sticla si nush ce(decoratiune pt mobila)..i-am luat diverse elicoptere, machete de motoare(ii tot reinnoiesc colectia cu cate un motor nou)..doar pt ca nu mai stiu ce sa ii cumpar..la capitolul haine nu ma bag, pt k simt k nu l-as multumi...si nu vreau sa ii iau ceva , lui sa nu-i placa si sa fiu dezamagita..fetelor, noi suntem usor de multumit, nu-i asa??
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 14:15
caurea,ideea cu poza puzzle am aplicat-o si eu si am apelat la un centru foto...au tot felul,chiar si ceas de perete cu poza sau puzzle(le dai poza si ei iti dau puzzle-ul)
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 16:00
salutare. foarte dragute cadourile voastre. am sa incerc si eu s ale folosesc. eu de ex. i-am cumparat o pereche de boxeri cu un mos craciun care se pitea dupa penis si eu mi-am cumparat un costumas de craciunita format din sutien, chilotei si caciulita. si a fost super, chiar daca a fost mai devreme.
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 16:27
noi de obicei mergem impreuna cand cumparam cadouri....si imi ia ce imi doresc....de ex anul trecut am primit pt ziua mea, Craciun, ziua indragost....etc toate sarbatorile Sf Nicolae etc: o geaca de piele de la Mango, un ceas SEIKO, vre-o 3 parfumuri, cizme, ink o geak de piele eleganta lunga cu blanitza de iepurash la gat, bijuterii, ochelari de soare, haine etc...ce imi trebuie, imi place, si imi doresc ... ne mai facem cadouri surpriza dar in zilele obisnuite boxeri, maimutzoaie comice, flori, chestii micutze care te fac sa zambesti....
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 17:48
De la: fantome, la data 2008-10-22 08:57:15Greu cu cadourile de Craciun... Noi ne planuisem sa mergem la niste prieteni in Austria. Acum nu stiu sigur, luna viitoare mi se va extirpa glanda tiroida si cred ca cel mai frumos cadou pentru noi ar fi reusita operatiei.
Caurea, incearca sa faci ceva care sa-l surprinda emotional. Daca as putea, de Craciun mi-as dori sa-i spun ca sunt insarcinata.. Gandeste-te la ceva facut cu mainile tale, nu ceva cumparat.
fantome dar ce ai patit ca trebuie sa te operezi? nu se poate face un tratament? spune-ne cum esti.
pupici
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 18:43
a, mi-am adus aminte..o prietean de-a mea i-a dariut iubitului ei un calendar cu pozele lor..super tare...
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 22:26
eu i-am luat un home cinema pt craciun..
de mos nico o pereche de casti pt laptop pt ca are prostul obicei sa asculte tot felul de chestii cu volumul dat la maximum si o esarfa de casmir si a fost foarte incantat..
ii poti lua o bijuterie cu piatra pretioasa ce ii caracterizeaza zodia...un ceas...
cam atat..
de mos nico o pereche de casti pt laptop pt ca are prostul obicei sa asculte tot felul de chestii cu volumul dat la maximum si o esarfa de casmir si a fost foarte incantat..
ii poti lua o bijuterie cu piatra pretioasa ce ii caracterizeaza zodia...un ceas...
cam atat..
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 23:16
yo de obicei dau cadou un show de striptease!ai putea sal astepti cand vine de acasa cu8 un furou rosu su cu niste fundita legata de tine si scrie undeva dezleagama sunt cadou tau! dar daca crezi ca asta nu e ceva cool poti sai iei ceva ce are nevoie ex:yo anu trecut de ziua lui iam luat spuma de barbierit swi o pijama sexy!
!
!
TEBEASE
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 09:47
La mine e tare mare ceata!Fetelor!!!!!!!!!!AJUTOR!Nu stiu ce cadou sa-i fac iubitului meu de Craciun!Nu stiu ce sa aleg,....Isi doreste ceva,dar nu vrea sa-mi spuna!
Da-ti-mi va rog si mie niste idei!Multumesc!
Da-ti-mi va rog si mie niste idei!Multumesc!
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 14:55
Sa va dau eu o idee?? Ideal pentru orice barbat: adidasi. Am eu adidasi de condus, adidasi de jogging, toate culorile si pentru toate buzunarele. Intre pe : http://www.flickr.com/photos/32758081@N05/ si daca iti place ceva cauta-ma pe teincalt@yahoo.com / 0770.947.933. Garantat nu da gres !
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 22:59
Eu acum de Mos Craciun chiar stiu ce sa ii cumpar...mi-a spus si el si m-am gandit si eu la unele lucruri....!La inceput ...de Mos Craciun am vrut sa ii cumpar salopeta de schii..impermeabila..etc...dar ne-am dus intr-o zi la real...si a vazut un camion mare de jucarie(ii plac foarte mult..are colectie acasa)...si ii inebunit dupa el..si sa pare k de creciun o sa primeasca acel camion..ii in jur d un milion(vechi).De Mos Nicolae a primit monopoly..ii place foarte mult...acum...i-ar place sa aiba si drats.De ziua lui i-am facut cadou un ceas....sunt destule lucruri care se pot cumpara.si cu putina imaginatie...se rezolva.Puteti sa faceti poze indraznete cu voi..si sa ii daruiti albumul...100%va fi foarte incantat.(si cititi si mai sus...dau sfaturi bune fetele..;)..)
nu vreti so stiti..:))
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 14:41
Draga Diana. Multumesc de intrebare.
M-am operat si acum sunt pe drumul cel bun. Sufeream de aproape 10 ani de o forma de hipertiroidism. Am incercat sa o tratez. Din cauza medicamentelor am ajuns in pragul leucemiei, asa ca am hotarat impreuna cu medicii ca voi putea trai si fara glanda tiroida. Voi lua toata viata hormoni tiroidieni, calciu si vitamine pe cale orala. Voi face analize trimestrial pt a mi se masara nivelul hormonilor tiroidieni.
Daca in febr. analizele vor fi ok, ma pot gandi si la urmatorul capitol al vietii: bebelusi!
M-am operat si acum sunt pe drumul cel bun. Sufeream de aproape 10 ani de o forma de hipertiroidism. Am incercat sa o tratez. Din cauza medicamentelor am ajuns in pragul leucemiei, asa ca am hotarat impreuna cu medicii ca voi putea trai si fara glanda tiroida. Voi lua toata viata hormoni tiroidieni, calciu si vitamine pe cale orala. Voi face analize trimestrial pt a mi se masara nivelul hormonilor tiroidieni.
Daca in febr. analizele vor fi ok, ma pot gandi si la urmatorul capitol al vietii: bebelusi!
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:51
pt fantome
ma bucur ca esti ok chiar daca e cu putin ajutor (vitaminele si restul) si multa bafta la bebe ;) :D si eu abia astept sa ma marit ca sa fac un bebe. yuyyyy
mersi ca mi-ai raspuns
pupici :*:*:*:*:*
ma bucur ca esti ok chiar daca e cu putin ajutor (vitaminele si restul) si multa bafta la bebe ;) :D si eu abia astept sa ma marit ca sa fac un bebe. yuyyyy
mersi ca mi-ai raspuns
pupici :*:*:*:*:*
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:45
Multa sanatate, fantome!!! Sa iti dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi!!!
Iubesc si sunt iubita!
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 13:26
Multumesc tuturor!
Sa fiti sanatoase si sa pretuiti fiecare clipa a vietii, asta este ceea ce va doresc tuturor.
Sa fiti sanatoase si sa pretuiti fiecare clipa a vietii, asta este ceea ce va doresc tuturor.
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 18:52
unde se poate face asa ceve? ma refer la puzzel. ms
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 10:47
eu i-am luat iubitului meu cadou o pereche de papuci de casa sub forma de catzelusi...si ia placut...cred.da nu mai stiu ce sai mai iau...
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 19:48
De la: grace003353, la data 2009-06-11 10:47:03eu i-am luat iubitului meu cadou o pereche de papuci de casa sub forma de catzelusi...si ia placut...cred.da nu mai stiu ce sai mai iau...![]()
- cred ca si sotului meu i-ar placea, ca ii ia pe ai mei
- eu de ziua nuntii noastre i-am facut cadou un set de scris stilou si pix personalizate prin gravura cu numele lui asezate intr-un penar pe care l-am personalizat cu vopsea cu numele si prenumele lui .
a fost super incantat
si imi place foarte mult sa-i cumpar butoni si pijamale
- ideea cu puzzle e super tb sa o pun si eu in practica, iar ceea cu mos craciun si craciunita am incercat-o si noi si a iesit superrr
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 21:11
daca mai e cineva interesat de puzzle intrati aici http://www.personalizaricadouri.ro/
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 18:31
si cam ce pret are un puzzle personalizat?..sau calendar?:-?? -ss
Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 18:10
Si eu m-am chinuit ceva timp pana m-am hotarat ce cadou sa ii fac iubitului meu...Noroc ca m-a ajutat cu o idee cool o prietena: isi comandase deja o caricatura pe site-ul madmada.wordpress.com, iar eu vreau sa comand un portret cu noi doi ca suntem mai romantici :). Sooooo, I`m happy! :))) Noroc si voua in gasirea cadoului perfect!
Postat pe: 22 Noiembrie 2011, ora 22:56
Poti sa-i faci cadou o caricatura cu el http://www.caricatura-ta.ro/ .
Daca e o fire vesela, cu siguranta s-ar bucura foarte mult
Daca e o fire vesela, cu siguranta s-ar bucura foarte mult
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei