Daca nu a existat contact sexual dar au tinut legatura pe internet mai mult de jumatate de an, si si-au spus ca se iubesc, ca le e dor si multe altele e la fel de grav?
Sa va pun ce am patit eu ... avem un an de la nunta si am gasit niste mailuri de acum jumatate de an pe care a uitat sa le stearga sotul...in care ii spunea unei tipe ca o iubeste, ca ii e dor de ea, ca o sa vorbeasca pe o adresa numai a lor ca sa nu aflu eu etc ... lucruri oribile pe care nu mi le-as fi putut imagina. I-am zis ca am aflat ..l-m intrebat cine e tipa...s-a facut alb la fata ... a recunoscut cand i-am aratat mesajele ca e o tipa pe care švroia sa o prosteascaš si nu e nimic serios... ca nu au avut niciodata contact sexual, se jura la biserica daca vreau, ca ea e maritata si a intrerupt relatia pt ca si-a dat seama ca nu e bine nici pt noi nici pt ea daca afla barbasu... Imi insista ca nu a fost nimic serios, ca in mesaje exagera el ca sa-i castige increderea si sa o vada dezbracata pe web, ca nu si-au mai scris de 4 luni.
I-am zis cateva zile la rand ca voi divorta si mi-a jurat ca nu mai face prostii de astea ca a fost un prost etc... ca pe mine ma iubeste si ca ii pare ru ca m-a facut sa sufar...ca imi jura ca nu a avut contact sexual cu nici o femei de cand ma cunoaste pe mine si ca a tinut legatura doar pe net cu fata asta care stia ca e insurat.
Sunt foarte derutata.... capul imi spune sa-l las ca nu merita ... orgoliul ma tine cu fruntea sus si gandirea rece dar se imbina cu inima si atunci imi e foarte greu sa-l las. Il iubesc si timp de 4 ani de cand ne cunoastem m-am simtit iubita, respectata, rasfatata, alintata ... mi-a facut toate mofturile nu m-as fi asteptat niciodata sa-mi faca asa ceva ... parca as fi intr-un vis urat... nu pot sa cred ca a fost in stare de asa ceva... pur si simplu nu asimilez situatia. Am muncit amandoi sa ne facem un viitor,sa avem de toate. Nu stiu ce sa fac ... Se merita sa renunt la tot si sa o iau de la zero sau timpul vindeca ranile si sa am incredere ca a fost o prostie pe care nu o va repeta.
Am avut incredere oarba in el si orice mi-ar fi zis cineva nu as fi crezut daca nu vedeam cu ochii mei ...
nu mi s-a mai intamplat sa fiu atat de derutata ... incat sa nu stiu ce decizie sa iau ... in mod normal sunt hotarata si dintr-o bucata
cand sfatuiesti pe cineva e mai usor dar cand traiesti situatia e mult mai greu de luat o decizie
ce spuneti? ati ierta si ati avea incredere ca a invatat din prostia lui sau credeti ca o sa o mai faca si alta data?

Atat barbatul cat si femeia inseala in mod egal, daca nu gaseste acasa adevarata dragoste, si de cate ori are ocazia , o face ! Cu parasitul e cea mai buna recomandare !
iar eu i-am zis "ok"...crezand prima oara ca face o gluma.apoi ajung acasa si surpriza
atunci mi-am dat seama ca a vb serios...in fine.mi-am facut frumos bagajul,am plecat la mine acasa si seara l-am sunat (eu in speranta ca el nu a vb serios pentru ca mi se parea absolut stupid)...la telefon o tinea pe a lui ca nu ne mai impacam ca s-a terminat etc.si i-am zis "stii bine ce orgoliu am!daca faci vreo gluma indreapt-o cat inca nu e prea tarziu" si mi-a inchis telefonul.dupa 2 zile ma suna:"te rog sa ma ierti nu am vorbit serios!nu vreau sa fiu cu alta"...la care eu eram deja
si i-am zis simplu "nu mai vreau sa fiu cu tine.pa pa"
dupa vreo 2 luni ma suna unchiul lui (ei sunt o familie maricica si destul de apropiati toti) ca sa ma invite pe la ei sa vada ce mai fac,cum merge facultatea...cand ajung la unchiul si matusa lui cu cine ma intalnesc?...cu el si cu mandra...i-am salutat si m-am dus la matusa lui si i-am spus discret "ori pleaca astia,ori plec eu",la care unchiul lui ii spune "hai ca vi s-a terminat vizita.pa!"...in fine (am uitat sa mentionez ca respectiva e tiganca..urata..nu a terminat liceul,iar cei din familia lui sunt medici majoritatea si din nefericire pt el si eu tot studenta la medicina sunt)...acum sincer nu l-as ierta niciodata...deci in clipa in care i-am vazut pur si simplu mi s-a facut rau..nu-mi venea sa cred ce vad,nu-mi venea sa cred cat tupeu a avut sa vina cu aia stiind ca si eu o sa ma duc acolo in vizita....si nu l-as ierta in primul rand pentru un lucru..nu stiu de ce a facut asta.nu sunt genul de persoana "tocilara","urata" sau mai stiu eu cum...adica am incercat sa mentin o pasiune in acea relatie timp de 4 ani si as fi incercat toata viata sa mentin focul aprins....niciodata nu va putea sa-mi explice cineva de ce a facut ce a facut....stau si ma gandesc daca ar fi fost sotul meu ce s-ar fi intamplat...cred ca Iadul pe pamant...
sunt foarte impulsiva si chiar m-a mirat cum m-am abtinut de la vreo reactie deplasata atunci,dar sincer daca as fi fost casatorita cu el il faceam sa plateasca cu varf si indesat acest lucru.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro