sa discutam despre... voal
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 01:58
am si eu o mare problema voalul meu este lung si f greu si nu stiu cum va face coafeza s mi-l prinda in par deoarece este ca o fatza de masa nu este delimitat in niciun fel nu are pieptanas nimik ce ma fac ???mai am o luna jumate :((
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 17:57
cu agrafe
voalurile care nu sunt delimitate asa se prind
poate sa iti faca ea "un manunchi" din voal la un capat si abia apoi sa ti-l prinda in par, in fuctie de cum vrei "coada de cal" sau "cascada"
uite-te la profilul meu si vezi ca am cateva poveste in albumul "mireasa de vis".
bine, voalul miresicii cu pricina a avut pieptane dar ca idee, ca sa iti dai seama.
ii poti explica chiar si coafezei
voalurile care nu sunt delimitate asa se prind
poate sa iti faca ea "un manunchi" din voal la un capat si abia apoi sa ti-l prinda in par, in fuctie de cum vrei "coada de cal" sau "cascada"
uite-te la profilul meu si vezi ca am cateva poveste in albumul "mireasa de vis".
bine, voalul miresicii cu pricina a avut pieptane dar ca idee, ca sa iti dai seama.
ii poti explica chiar si coafezei
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 23:29
stie cineva cum se prinde acel pieptene de voal?ca eu le am luate separat si nu stiu cum sa fac...si mai am o sapt pana la nunta:((
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 19:13
De la: lumym25, la data 2009-07-16 23:29:44stie cineva cum se prinde acel pieptene de voal?ca eu le am luate separat si nu stiu cum sa fac...si mai am o sapt pana la nunta:((
intreaba la un salon de coafura
ai pieptanul?
sincer, si eu am cupmarat voalul dar fara pieptan
de fapt am doua. unul scurt si unul lung.si vreau sa le atasez pieptani ca sa fie mai usor de dat jos la restaurant
in fine... cred ca ar trebui sa existe o metoda
cu ata..cumva...sa il "insailezi". dc ai imaginatie cred ca merge!
eu acum nu iti pot spune exact ptr k nu il am in fata ochilor sa vad cum vine dar...sigur exista vreo tehnica, o metoda.
si oricum, ia agrafe la tine. nu poti stii cum ti se desprinde...
asadar, mai bine fii precauta.
pooopici si multa bafta!!!
ASTEPTAM POZE!
PS: CASA DE PIATRA!
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:01
E adevarat ca voalul nu-l poti imprumuta?....e musai sa fie al tau?
Postat pe: 24 August 2009, ora 12:22
De la: Grace007, la data 2009-08-24 11:01:58E adevarat ca voalul nu-l poti imprumuta?....e musai sa fie al tau?
nasa mea asa mi-a zis
dar inainte, altcineva mi-a zis k voalul chiar e bine sa il imprumuti
Postat pe: 24 August 2009, ora 13:46
Pieptenele este cusut discret de voal. Asa le-am vazut pe toate, cusute.
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:42
eu vreau un voal scurt...avoalul lung e foarte greu s incomod......fiecare cu gusturile ei.
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:43
voalul cu piepte nu tine...iese usor din par.
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:31
De la: ioana_crecan, la data 2009-08-25 10:43:45voalul cu piepte nu tine...iese usor din par.![]()
![]()
![]()
da ,dar si ce cu agrafa???
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei