cristale swarovski

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Stie cineva daca se gasesc in Ro cristale swarovski "de cumparat" in punguta? Tot ce am vazut la noi sunt bratari, coliere, cercei dar nu cristalele pur si simplu..
Raporteaza abuz de limbaj
Dobricaalexandra Avatarul lui Dobricaalexandra

1 mesaj

Buna, iti recomand magazinul emidale,este in Bucuresti, undeva prin berceni. Pentru mai multe detalii intra pe site-ul lor www.emidale.ro
dana2_grace Avatarul lui dana2_grace

2 mesaje

La magazinul Emidale din Bucuresti gasesti foarte multe produse ale firmei Swarovski, dar incearca sa intri si pe site-ul firmei Swarovski ca este posibil ca magazinul Emidale sa nu aibe chiar toate produsele si poate comanzi la ei ce te-ar interesa.
ghitamihaela Avatarul lui ghitamihaela

12 mesaje

www.emidale.ro, aici gasesti toate tipurile de cristale si accesorii vestimentare.
bibiluta Avatarul lui bibiluta

3 mesaje
Oras: baia mare

Buna!Si pe siteul http://www.akoya-pearlandcrystal.com se gaesc coliere din cristale Swarowski si cristal Czech.

1 mesaj

Elemente Swarovski gasiti la
www.Crystal-Fashion.eu,
-cristale de lipit pe textile,
- margele de insirat,
-cristale pt buchet de mireasa si orice accesoriu pt mirese la comanda(dupa schita, desen etc..).(se trimite cu plata ramburs)
Va asteptam cu drag.

1 mesaj

Cristale Swarovski ''la punguta'' gasesti si la www.margele.net,peste 100 de culori!
Fosta membra Kudika.ro
De la: marina0, la data 2009-01-25 12:54:36Cristale Swarovski ''la punguta'' gasesti si la www.margele.net,peste 100 de culori!

Poi daca e www.MARGELE.net de unde cristale? daca vand ceva veritabil si implicit pretios de ce si-au luat asa un nume denigrant ?
Intreb si eu
Sau era o ironie ?
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

probabil k au si margele
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje

CAM ASA CEVA....

FETELOR UITATI0VA AICI. SUNT CHIAR CELE MAI FRUMOASA ROCHII

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Mituri_si_realitati_despre_rochia_de_mireasa.html
sofybridal Avatarul lui sofybridal

9 mesaje
Oras: oradea

la noi in Orada au sediul, intra in google si sa treci carla brilanti, poate cu doi de l, numai stiu...acolo o sa gasesti adresa si nr tel...pupici
Horosnyi Csilla
florance83 Avatarul lui florance83

37 mesaje

Da, da cei de la Carla Brillanti sunt super!
Mi-am comandat de la ei bijuteriile de miresica si cele pt cununia civila si sunt f. f incantata!
Sunt extrem de frumoase si de bun gust (finute) si destul de convenabile!
gabitza_bebe Avatarul lui gabitza_bebe

1 mesaj

da la magazinul picasso de langa pro tv, sediul, pe pache protopopescu.
agny Avatarul lui agny

231 mesaje
Oras: craiova

De la: florance83, la data 2009-03-27 17:50:11 Da, da cei de la Carla Brillanti sunt super!
Mi-am comandat de la ei bijuteriile de miresica si cele pt cununia civila si sunt f. f incantata!
Sunt extrem de frumoase si de bun gust (finute) si destul de convenabile!

asteptam poze, eu una sunt f curioasa :P
plus ai putea sa-mi spui ce metal folosesc ei ?
pupici si astept raspuns
elizeea Avatarul lui elizeea

2 mesaje
Oras: oradea

Nu e ironie

Firma respectiva chiar comercializeaza SI Cristale Swarovski biconice de 4, 5 si 8 mm, insa is margele pentru ca au gaura si pot fi cusute pe rochie sau se pot folosi in confectionarea de bijuterii.Mai au si hotfixuri adica fara orificiu care se lipesc pe haine, etc.
ghitamihaela Avatarul lui ghitamihaela

12 mesaje

la firma emidale (www.emidale.ro,str verzisori nr 36-38, sect 4, in zona statiei de metrou timpuri noi)va puteti achizitiona cristale swarowski care se cos (sub forma unor margelute), cristale care se lipesc dar si pandante. tot aici gasiti si bijuteriile de la carla brillantti, care au un pret accesibil. pt mai multe detalii vizualizati site-ul. eu lucrez aici si tot de aici imi voi achizitiona bijuteriile mai ales ca au si diademe.
grace003461 Avatarul lui grace003461

1 mesaj

as dori un raspuns cat se poate de rapid pentru ca sincer sunt putin in criza de timp...... pot gasi un magazin in bucresti cu swarovski,unde sa imi pot inlocui piatra pe care am pierdut-o de la unul din cercei?????? va rog insistent daca cunoasteti sa imi trimiteti si mie raspunsul....multumesc anticipat
grace002227 Avatarul lui grace002227

58 mesaje

Asa este. Gasesti cristale Swarovski la Emidale dar la punga de cate 1440 buc in pachet, o culoare. Eu vroiam mai putine si mai multe culori. Am gasit pe site la www.nesih-art.ro
Ti le trimit prin curier. Super . Eu am fost f multumita.
Au si coliere. Bafta si voua !

58 mesaje

Dar sunt niste preturi de dai pe spate. Merita sa mai cautati.
amgana2000_yahoo_com Avatarul lui amgana2000_yahoo_com

6 mesaje
Oras: bacau

Buna ziua.Cautati cristale Swarovski,puteti gasi sunind la r.de tel.0744177282.Urmeaza ca in curind sa creem un magazin on line pentru a vinde la bucata cristale,perle,nasturi,hot fix,cristale de cusut si altele toate marca swarovski cu certificat de autenticitate.Asteptam sa ne contactati.

6 mesaje

De la: , la data 2008-11-07 14:18:18Stie cineva daca se gasesc in Ro cristale swarovski "de cumparat" in punguta? Tot ce am vazut la noi sunt bratari, coliere, cercei dar nu cristalele pur si simplu..
agny Avatarul lui agny

231 mesaje
Oras: craiova

De la: amgana2000_yahoo_com, la data 2009-09-23 18:23:52Buna ziua.Cautati cristale Swarovski,puteti gasi sunind la r.de tel.0744177282.Urmeaza ca in curind sa creem un magazin on line pentru a vinde la bucata cristale,perle,nasturi,hot fix,cristale de cusut si altele toate marca swarovski cu certificat de autenticitate.Asteptam sa ne contactati.

ooooooooooooo sincer deabi astept sa deschideti magazinul online:P asa-mi pot personaliza hainutele si chiar mi le pot face unicat :P
Si asa am niste ide pt manusile de iarna si ma si gandeam cum fac sa cumpar perlute:P.
Asa ca felicitari si mai repede cu magazinul virtual
pupici
Derya_grace Avatarul lui Derya_grace

4 mesaje

Buna,
Eu am cumparat din Turcia cristale swarovski 1 kg pentru ca vroiam sa le pun ca decor pe ese la nunta mea,dar mai multe persoane m-au sfatuit sa nu le pun pentru ca voi ramane fara ele.Asa ca le-a pastrat. Daca te intereseaza contacteaza-ma.

58 mesaje

Hi,

Gasesti cristale Swarovski tot la un magazin on-line la www.nesih-art.ro - 0720.965.623.
Sunt inclusiv marturii ptr. nunta sau botez. Sper sa va placa. Astept parerea voastra.

6 mesaje

Cristale Swarovski poti gasi la firma Genmiree SRL Bacau ambalate la punguta"Margele.cristale de lipit,nasturi,pandantive de diferile dimensiuni si culori.Sunati la 0744.177.282.
Alex_H_grace Avatarul lui Alex_H_grace

16 mesaje
Oras: suceava

Este in Bucuresti un depozit, Emidale, unde gasesti tot felul de scistale si lucruri interesante.Inca n-am ajuns acolo. Am auzit ca sunt de calitate. Au sediul undeva pe splaiul unirii. Aveam o hartie cu adresa...trebuie sa o caut. Cine vrea sa mearga sa-mi dea un mesaj pe privat, sa-mi aduc aminte sa caut adresa
Fashion Designer http://alexandrahorecica.wordpress.com/ http://www.youtube.com/watch?v=mBPOtvxPZTk http://www.flickr.com/photos/42837251@N08/sets/72157622308703921/
Alex_H_grace Avatarul lui Alex_H_grace

16 mesaje
Oras: suceava

Scuze...am vrut sa spun "cristale".
Fashion Designer http://alexandrahorecica.wordpress.com/ http://www.youtube.com/watch?v=mBPOtvxPZTk http://www.flickr.com/photos/42837251@N08/sets/72157622308703921/

6 mesaje

Vizitati magazinul online www.genmiree.bizoo.ro si veti gasi multe produse din cristal swarovski la preturi de criza.Deasemei veti gasi si fire de tricotat,andrele,pasmanterii,dantela brodata metraj
uniquebijoux Avatarul lui uniquebijoux

2 mesaje

Hello!

Bijuterii cu cristale si perle Swarovski gasiti si aici: www.unique-bijoux.shopmania.biz/

Bijuteriile sunt create manual de catre mine, si sunt insotite de certificate de autenticitate pt cristale si accesoriile folosite. Se pot face si la comanda. Sper sa va placa
http://unique-bijoux.shopmania.biz/default.aspx

6 mesaje

Cristale Swarovski poti gasi pe situl www.genmiree.ro.Sint la vinzare margele,cristale de cusut si lipit,perle,pandantive de diferie marimi ci culori,coliere,bratari si cercei din cristale si componente de confectionat bijuterii.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina: