posetuta sau saculet?

Subiect nou
Alege alt forum  
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

posetuta este mult mai eleganta, insa nu stiu daca e la fel de comoda... ce este mai potrivit?
Raporteaza abuz de limbaj
fantome Avatarul lui fantome

964 mesaje
Oras: brasov

Intrebarea este ce-ti place tie. Eu sunt pentru posetute micute sau plicuri. Nu ma atrag acei saculeti de nici un fel. Tu trebuie sa stii ce vrei si sa alegi. Gusturile difera.
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

posetutaaaaaaaa
clar!!!!!!!!!!!!!
nci nu ma gandesc saculet
la cate oferte sunt acum pe piata e si pacat
inainte era altceva
acum insa...posetulele mult mai elegante
ce dc sunt incomode, doar nu vei sta toata noaptea cu ea in brate
Fosta membra Kudika.ro
eu am avut posetuta din argint, se asorta la trandafirii de pe rochie si la cizme. e adevarat ca a costa ceva mai mult insa este un obiect pretios pe care cu siguranta il voi mai purta si al alte evenimente deosebite! cred ca imi doream o astfel de posetuta din timpul liceului
Gaby211081_grace Avatarul lui Gaby211081_grace

84 mesaje

Nici una nici alta!
Si poseta si buchet, mi se pare prea mult!
Ori una ori cealalta!
Saculetul mi se pare de-a dreptul penibil!!!!!!
Poate un plic micut....desi....
Fosta membra Kudika.ro
Faraaaaaaaa saculeti !!!! Nu sunt deloc eleganti, nu mi-au placut niciodata pungutele alea cu 2 bani legate de mana.
Eu n-am avut poseta pt k n-am gasit in galati una suficient de potrivita k si nuanta, dar saculetul cu pricina (pe care l-am primit cadou la rochie k altfel nu-l cumparam nici moarta) a stat tot timpul in masina si mi-am luat de acolo ce si cand am avut nevoie, fara sa defilez cu el tot timpul, de altfel nici nu as fi avut cum k aveam deja buchetul si voalul f lung pe care trebuia sa-l mai tin pe mana din cand in cand.

1617 mesaje

ce tare alina

nici mie nu prea imi plac saculetii...

e si pacat la o tinuta f eleganta sa potrivesti un saculet
klarra Avatarul lui klarra

189 mesaje

Nici--nici...serios acum fetelor,ce nevoie aveti de ele?Ce sa puneti in ele?Exista domnisoara de onoare,prietena cea mai buna,mama,bunica care sa va ajuta la nevoie(improspatarea rujului,fardului de obraz,etc).Dar, daca voi asta va doriti,atunci trebuie sa o aveti.Tot ce va doriti,meritati!Va pup!
Traieste asa cum iti doresti,atata timp cat nu ranesti pe nimeni!
vivi1984 Avatarul lui vivi1984

17 mesaje

NUUUUUU SACULET !!!! . Saculetii aia parca r fi din poveste "Punguta cu doi bani" . Serios acum .
angik_grace Avatarul lui angik_grace

71 mesaje

nici-nici...nu le vad rostul
NIGHTWISH_grace Avatarul lui NIGHTWISH_grace

91 mesaje

e suficient buchetul! nu am chef sa port si grija posetutei in ziua respectiva!!! o am pe mama si pe sora mea pentru a ma ajuta cu "transport de chestii trebuincioase gen: mobil, ruj..."
in toamna am fost domnisoara de onoare la o nunta... si in biserica a trebuit s-o ajut pe nasa cu buchetul, am mai tinut si lumanarea aia gigantica si colac peste pupaza, mai aveam si plicul meu... de-abia asteptam sa ajung la sala...
Alexuta_grace Avatarul lui Alexuta_grace

46 mesaje

Niciuna. O sa ai atatea de tinut in maini incat o sa te incomodeze. Orcum o domnisoara de onoare o sa aiba grija de o gentuta cu toate lucrurile de care o sa ai nevoie (farduri, ruj, pudra, fixativ, pansamente pt. picioare, dres, deodorant, telefon, bani, etc), respectiv Cuierul Oficial al Miresei :P
florance83 Avatarul lui florance83

37 mesaje

DaAAAA
Nici una , nici alta! Fetelor sa ne simtim bine in ziua cea mare, nu sa ne acoperim de posete si alte accesorii si sa mai avem o povara in plus
kalis27 Avatarul lui kalis27

176 mesaje

saculetii astia sunt chiar penibili,mi se par taranesti,posetute,gentute cu bratara pe mana,ceva elegant,si eu caut ceva,am gasit cei drept cele superbe sunt f scumpe ce mi-a placut mie ereau de la 7mil in sus,de firma,daca designerii au scos asa ceva inseamna ca saculetii aceia s-au dus de ani buni.am vazut f,frumoase la ACCESORIEZ,in mall,si nu sunt scupe incep d ela 1mil parca.o zi buna.

1617 mesaje

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Funda_accesoriu_chic_pentru_rochia_de_mireasa.html

superbeeeeeeee fetelor, uitati-va aici!!!!!!!
fantome Avatarul lui fantome

964 mesaje
Oras: brasov

Gasiti plicuri si posetute dragute de la 50 de lei in sus.
Fosta membra Kudika.ro
eu la nunta nu am avut nici saculet nici gentuta, mi-am imprastiat tot ce aveam prin gentile mamei, a surorii si a unor verisoare, iar cand aveam nevoie de ceva tipam dupa ele . a fost foarte bine ca n-am avut ca ma incomoda.

1617 mesaje

oricum posetuta nu o porti dupa tine!
eu asa zic
kudika007717 Avatarul lui kudika007717

139 mesaje

cred ca depinde foarte mult si de rochita la unele modele merg foarte bine saculetele la altele posetutele.eu o sa imi cumpar o posetuta draguta
evelinne Avatarul lui evelinne

97 mesaje

Buna fetelor! Eu mai am cam 3 saptamani pana la nunta si nu mi-am luat nici poseta, nici saculet...Am si eu aceeasi parere: ma va incomoda...Prefer fara ,caci voi avea buchetul de tinut in mana, la ce sa mai ma incarc si cu altceva? Sa am alta grija in plus? Asta e parerea mea...Acum fiecare face cum doreste. Bafta tuturor!
Fosta membra Kudika.ro
buna fetelor eu mi-am luat saculetz si nu mi se pare deloc de la tzara.Pur si simplu imi pot pune acolo rujul parfumul si niste servetzele fara sa fie nevoie sa "tip tot timpul dupa cineva" sa atrag atentia ca vreau s imi dau cu ruj.Depinde si de gusturile fiecarei persoane.Eu sunt pentru saculetz
Alexuta_grace Avatarul lui Alexuta_grace

46 mesaje

Depinde de modelul rochiei; daca e gen "printesa" se potriveste mai bine un saculet decat o poseta. Eu am optat sa nu port nici una nici alta si bine am facut. Am avut atatea flori de tinut, pe langa buchetul meu de mireasa incat de-abia reuseam sa il mai tin pe sotior de mana. Telefonul si rujul le tinea o d-ra de onoare, iar restul lucrurilor de care aveam nevoie (deodorant, plasturi pt. picior, etc.) erau intr-o geanta in masina.

1617 mesaje

nu neap

poti sa ai rochie de printesa si sa porti o posetuta superba in forma de scoica sau rotunda.

am vz o gramada de modele cu pietricele, perlute, f f dragutze...

intr-adevar sunt un pic mai piperate k bani dar ptr ziua cu pricina, merita

uitati-va aici

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Poseta_miresei_Un_accesoriu_pretios_si_util_.html

intrati la galerie, sunt superbe
BarbieGirl_grace Avatarul lui BarbieGirl_grace

85 mesaje

De la: klarra, la data 2009-01-29 00:17:27 Nici--nici...serios acum fetelor,ce nevoie aveti de ele?Ce sa puneti in ele?Exista domnisoara de onoare,prietena cea mai buna,mama,bunica care sa va ajuta la nevoie(improspatarea rujului,fardului de obraz,etc).Dar, daca voi asta va doriti,atunci trebuie sa o aveti.Tot ce va doriti,meritati!Va pup!

merci..ohh..in sfasit cineva care e de aceeasi parere cu mine..mie mi se pare incomod sa ai si buchetul si geanta/saculet...o am pe mama, domnisoare de onoare....si o sa am grija sa-si cumpere sotul un costum cu buzunare mari joke...
BarbieGirl_grace Avatarul lui BarbieGirl_grace

85 mesaje

De la: sirena, la data 2009-08-04 22:21:54
De la: klarra, la data 2009-01-29 00:17:27 Nici--nici...serios acum fetelor,ce nevoie aveti de ele?Ce sa puneti in ele?Exista domnisoara de onoare,prietena cea mai buna,mama,bunica care sa va ajuta la nevoie(improspatarea rujului,fardului de obraz,etc).Dar, daca voi asta va doriti,atunci trebuie sa o aveti.Tot ce va doriti,meritati!Va pup!

merci..ohh..in sfasit cineva care e de aceeasi parere cu mine..mie mi se pare incomod sa ai si buchetul si geanta/saculet...o am pe mama, domnisoare de onoare....si o sa am grija sa-si cumpere sotul un costum cu buzunare mari joke...

aaa..se pare ca mai toate suntem de aceeasi parere...
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului