pahare pentru miri

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

superbeeeeeeeee

uitati-va cum sa va asortati buchetul in functie de rochie

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Cele_mai_extravagante_buchete_de_mireasa.html
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Filmari si fotografii profesionale

Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitați-ne la nunta, iar noi va vom asigura că puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!

Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com

necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

http://gravare.blogspot.com/
aici va puteti personaliza paharele voastre.
sprevis Avatarul lui sprevis

2 mesaje

Ce parere aveti de paharele mele de nunta? Le-am pus pe site-ul pe care mi le-a facut sotul meu, www.pahare-de-nunta.eu.
deya2005 Avatarul lui deya2005

6 mesaje
Oras: cluj

Si la noi e obiceiul cu spartul paharelor, si cu toate astea nu a fost nunta la care sa nu fie pahare care mai de care mai ornamentate, sau altele simple, dar extrem de elegante. Numai ca dupa nunta, tot miresele se plang pentru ca au costat nu stiu ca paharele, sau ca au cerut (firme specializate) 100 Ron pentru o pune 6 trandafiri pe 6 phare.
happyastrid Avatarul lui happyastrid

30 mesaje

Stiu ca vorbiti despre paharele de sampanie dar pentru ca sa potriveste cu topicul vreau sa spun ca am fost la o nunta de curand unde paharutele pentru lichior (aveau limoncello in meniu) erau din ciocolata bio. Mi s-a parut super idee ca sa nu mai zic ca a fost super-gustos.
Ia-m intrebat de unde le-au luat si am fost sa cumpar si eu pentru o petrecere. Mai ales ca nici nu erau scumpe. Si am avut surpiza sa gasesc acolo si cescute de cafea, cu lingurita si farfurioara tot din ciocolata (plus ca erau umplute cu boabe de cafea invelite in ciocolata alba. E un "magazin de cadouri pentru gurmanzi" pe la Piata Floreasca, langa clincia Oculus.
amaryp Avatarul lui amaryp

1 mesaj

este nevoie despre un silicon si pistol pt silicon special de ornat pahare
scorpyoW Avatarul lui scorpyoW

2059 mesaje

cu flexu nu merge????
am fost si voi ramane acelasi baiat cuminte cu o minte nu prea cuminte...
Fosta membra Kudika.ro
De la: scorpyoW, la data 2011-01-22 18:22:36cu flexu nu merge????

e prea greu, mai bine un ciocan...
scorpyoW Avatarul lui scorpyoW

2059 mesaje

De la: Lucia38, la data 2011-01-22 18:24:31
De la: scorpyoW, la data 2011-01-22 18:22:36cu flexu nu merge????

e prea greu, mai bine un ciocan...

e buna si varianta u
am fost si voi ramane acelasi baiat cuminte cu o minte nu prea cuminte...
kudika512448 Avatarul lui kudika512448

2 mesaje

Interesanta ideea cu paharele din ciocolata pentru lichior. Eu nu stiu ce pahare sa aleg pentru noi si pentru nasi. Le voi comanda de pe internet, asa mi se pare cel mai simplu si cel mai comod. Am gaist un magazin cu muuulte modele, iar preturile sunt ok. http://accesoriinuntisibotezuri.ro/ Nu ma pot hotari la un model :D
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Pagini: << 1 2 Sari la pagina: