Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Pregatiri »

idei pentru aperitiv

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

2414 mesaje
    Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 18:01 Raporteaza abuz de limbaj

se vede ca am ajuns la stabilirea meniului pentru aperitiv... ce idei mai speciale aveti? am vazut in locul salamului, icrelor, cruditatilor puse pe o farfurie in fata invitatului o alternativa draguta, insa mai vreau idei. Asadar, am fost la o nunta unde ne-a servit cu o specialitate din fructe de mare, servita pompos in niste cupe speciale, inalte, foarte estetic, destul de mare si satioasa gustarea si ffff de efect! sa nu mai spun ca gustul... era unul aparte. Mai aveti si alte idei?
    fantome
    964 mesaje
    Oras: Brasov
    Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 08:29 Raporteaza abuz de limbaj

Sunt o multime de preparate pe care le poti servi ca aperitiv: rosii umplute cu vinete, ardei gras umplut cu branza, aripioare de pui tavalite in susan, diferite specialitati din carne in aspic, rulade cu legume sau ciuperci, crochete. Daca vrei fructe de mare iti recomand rondelele de calamari.

iulik_flore
    1617 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 17:03

laila nu te arunca la preparate deosebita dar dificile
    si eu am fost invitata la o asemenea nunta
    unde invitatii, in special cei mai in varsta au facut razboi in farfurie
    romanul nostru nu este invatat cu asa ceva si risti sa iti plece cu stomacul gol
    eu una voi opta pentru mancare normala, poate cateva chestiuni mai aparte, insa doar atat
    ce imi doresc ,este ca aceasta sa fie ornata cat mai deosebit, k sa ia ochii
    bine, acum depinde si de ce invitati ai, dc u te bazezi mooolta bafta

2414 mesaje
    Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 01:33 Raporteaza abuz de limbaj

acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/

iulik_flore
    1617 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 5 Mai 2009, ora 11:22

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Ultimele_tendinte_in_materie_de_voaluri.html

PTR MIRESICILE INTERESATE DE VOALURI
    Diamond_grace
    149 mesaje
    Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 02:27 Raporteaza abuz de limbaj

Spuneti-va parerea...

http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html

Multumesc anticipat.
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!

Mergi la:

Inchide Setari

off