Tycu
1495 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 17:44
De la: cristinn, la data 2009-11-01 15:27:54tycu din pacate in ziua de azi mai si improvizezi..dar cu stil!.. eu d-aia nu ma marit acum..tot zic ca deh..decat sa fac ceva ieftin mai bine astept...dar stau si ma gandesc.. cat sa mai asteptam? oare merita asteptarea? daca astepti pana imbatranesti.. nu o sa mai faci nunta niciodata! MULTI ZIC CA INVITATIILE CONTEAZA, ALTII CA FORMATIA-BANDUL LA NUNTA, ALTII MANCAREA, ALTII BAUTURA SA FIE GARLA SI DE MARE LUX, ALTII LOCATIA DE FITE, ALTII DEOCRATIUNILE..SI TOT ASA..IN conditiile astea iti trebuie super bani...si nu ai.deci ce faci? nu te mai iei niciodata?=)))

da merge sa improvizez cu stil , dar ce e de improvizat, exem. interiorul [ decoratia , localului la nunta , sau acasa decoratiunea , sau cum sa te treaca ginerele pragul , au fost cateva exemple , dar nu trebuie , nu facem improvizatii unde nu e cazul !! Este adevarat ca daca vrem lux ,si cu cat luxul , il vrem mai lux adica sa lasam impresie buna , ne costa mai mult ! La o nunta depinde si de posibilitatile fiecaruia , dar nu vad motiv sa astepti cu casatoria din cauza improvizatiei ! Spui ca multi spun ce conteaza la o nunta , adevarul e ca toate care le-ai spus conteaza adica si invitatile, si muzica foarte mult conteaza si mancarea are o importanta mare, [ nu o sa spuna lumea ca au plecat flamanzi ] , la fel si bautura,locatia si decoratiunile ca sa dea o ambianta placuta invitatului , vezi toate conteaza , ca sa iasa o nunta lux ! astea, daca vrem ca sa iasa nunta lux , dar mai facem si cat ne tine buzunarul ! important mai zic eu, conteaza si varsta , mai ales a miresei si casatoria sa fie din dragoste, nu interes , cel mai mult conteaza !
Ticu
fantome
964 mesaje
Oras: brasov
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 10:11
Dragele mele, ignorati-l pe "domnul stie tot" si faceti cum vreti voi. Eu nu am pua mare pret pe invitatii, oricum ajung la cosul de gunoi. Eu nu am pastrat decat o singura invitatie in 30 de ani, a mea, restul, dupa ce am fost la respectivele nunti, le-am aruncat. Invitatia mea a costat 1,5 ron (cutia inclusa).
Tycu
1495 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:10
De la: fantome, la data 2009-11-03 10:11:55Dragele mele, ignorati-l pe "domnul stie tot" si faceti cum vreti voi. Eu nu am pua mare pret pe invitatii, oricum ajung la cosul de gunoi. Eu nu am pastrat decat o singura invitatie in 30 de ani, a mea, restul, dupa ce am fost la respectivele nunti, le-am aruncat. Invitatia mea a costat 1,5 ron (cutia inclusa).

Datorita faptului ca ne stim mai demult, adica iti cunosc felul cum gandesti , nu mai tin cont de atacurile tale fara fond . Nu se spune "stie tot" ci "stiu toti " ! Normal ca fiecare face cu nunta lui cum vrea , in functie de dorinte si bani , nu conteaza unde ajung invitatile pana la urma, conteaza ca ele sunt un factor important in aspectul nuntii ! asa poti sa iei un caiet de dictando, un pix si sa scrii pe fiecare foaie invitatia ! E bine asa ? si te costa mai ieftin !
Ticu
andrada2010
9 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 21:57
eu mi-am facut siingurica invitatiile si pt mine sunt cele mai frumoase....sper sa va placa le aveti in album...
Sa te am alaturi si sa te ocrotesc de azi inainte,
la bine si la rau, in saracie si in bogatie,
in suferinta si sanatate, sa te iubesc si sa te pretuiesc
pana ce moartea ne va desparti..." "
grace_mary
68 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 10:56
De la: andrada2010, la data 2009-11-05 21:57:30eu mi-am facut siingurica invitatiile si pt mine sunt cele mai frumoase....sper sa va placa le aveti in album...
SUNT SUPERBE INVITATIILE TALE.FELICITARI SI SPOR LA PREGATIRI.
Tycu
1495 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 11:19
De la: andrada2010, la data 2009-11-05 21:57:30eu mi-am facut siingurica invitatiile si pt mine sunt cele mai frumoase....sper sa va placa le aveti in album...[/quo:
sml-love0049:Foarte frumoase, dar le-ai facut cu ajutorul aparatelor Andrada , aici e vorba de cele manuale, fara aparate .
Ticu
redroxace
18 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 11:31
www.paradisulnuntilor.ro Intrati fetelor si vizionati cele mai interesante articole nunta.
alexa_alyna
36 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 11:25
Eu ma ocup cu invitatii de nunta.
Invitatie alcatuita din 2 parti: text pe carton alb embosat si imagine pe hartie de calc
Fundita orice culoare
Dimensiune: 10x15cm
Pret: 2 lei/buc
Plic alb inclus in pret
Personalizare cu text si imagine GRATUITA
Am o poza cu un exemplu la profilul meu!
andrada2010
9 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:35
da intr-adevar am facut inviatatia cu ajutorul unui laptop si a unei imprimante...pt ca tehnologia iti ofera aceste posibilitati...restul...taiatul, fundita ...manual....si dragostea cu care am facut-o nu are nimic de vazut cu tehnologia din ziua de azi...am facut-o pe gustul meu si crede-ma nu stiu daca exista satisfactie mai mare decat asta...si mi-ar placea sa stiu de ce te intereseaza pe u forumul miresicilor?????asa ca simpla intrebare...
Sa te am alaturi si sa te ocrotesc de azi inainte,
la bine si la rau, in saracie si in bogatie,
in suferinta si sanatate, sa te iubesc si sa te pretuiesc
pana ce moartea ne va desparti..." "
Tycu
1495 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 17:23
De la: andrada2010, la data 2010-01-05 15:35:28da intr-adevar am facut inviatatia cu ajutorul unui laptop si a unei imprimante...pt ca tehnologia iti ofera aceste posibilitati...restul...taiatul, fundita ...manual....si dragostea cu care am facut-o nu are nimic de vazut cu tehnologia din ziua de azi...am facut-o pe gustul meu si crede-ma nu stiu daca exista satisfactie mai mare decat asta...si mi-ar placea sa stiu de ce te intereseaza pe u forumul miresicilor?????asa ca simpla intrebare...

Asa e, unde pui dragoste , placere si gust, acolo rezulta cea mai frumoasa lucrare !

Nu "miresicile " ma interesau ci metoda cum se fac manual invitatile de nunta !
Ticu
adeana
35 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:51
Nu e chiar simplu sa le faci, dar cu putina indemanare poti face niste invitatii foarte faine si clar pe gustul vostru.. si nu mai zic ca poti iesi mult mai ieftin. Daca cineva din grupul vostru de prieteni a mai facut ceva asemanator, cere-i ajutorul.
Te poti inspira de pe net, adica sa "furi" modelul sau sa iei doar o idee din fiecare invitatie care iti place si apoi sa aduni materialele pentru a te apuca de treaba. Pentru inceput fa doar una, eventual 2-3 cu mici diferente si vezi care iti place mai mult. Sa nu incepi sa intrebi lumea in dreapta si in stanga pentru ca fiecare are alta parere, si nunta asta e nunta voastra.
Modele simple sunt cele din carton printat si indoit si eventual cu ceva aplicatii - funde, pene, margele etc. Un carton A4 iti ajunge pentru 2 invitatii clasice. Plicul simplu, clasic e cel mai ieftin si de ajuns pentru a duce vestea nuntii voastre. O varianta diferita ar fi aplicarea unei foi de calc pe invitatie sau in invitatie, pe care se poate printa mesajul sau se pot scrie alte mesaje dragi voua.
Alt model simplu e un dreptunghi (A4 impartit in 4) cu o foaie de calc peste sau fara, gaurit sau capsat intr-o parte (stanga sau sus - ca un carnetel).
Invitatia mea a fost din 4 astfel de cartonase, pe fiecare era scris un mesaj si un desen reprezentativ pentru mesaj - prima foaie - cine suntem si ce vrem - un mire cu o mireasa desenati. Apoi detalii ale casatoriei civile si un desen al primariei.. apoi casatoria religioasa si desenul catedralei si pe ultima foaie locul petrecerii.. pahare de sampanie, tort si o mica harta. Toate cartonasele erau legate in partea de sus cu o panglica verde (culoarea nuntii).
Daca te pricepi poti crea designul si sa le printezi intr-un loc care are imprimanta buna, eventual laser.. color costa mai mult, dar merita.. La un magazin foto poti ruga sa te ajute cu taierea cartonului cu ghilotina, daca le tai cu foarfeca, poti gresi.. si astfel poti pierde materialele.
Daca vrei, poti folosi stantatoare cu diferite modele pentru colturi sau stampila cu initialele voastre sau data nuntii.
Ideile sunt nelimitate si nu e nevoie de foarte multi bani, ca sa scoti invitatii diferite de ce e pe piata.
Atentie, trebuie sa ai multa rabdare.
Ne stim demult, dar ne mai descoperim si azi.
floryflor
6 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 20:51
Buna,daca vrei sa-ti faci singura invitatiile intra pe youtube,gasesti o multime de idei interesante si chiar usor de facut dak ai o imprimanta.Succes!
AdyAdriana_grace
8 mesaje
Oras: alba-iulia
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 16:41
Eu am avut mai mult noroc...invitatiile mi le-a facut o prietena...cadou de nunta

Asa ca am avut mare noroc...am mai scutit si aici cate ceva. Daca vreti sa vedeti cum au aratat am o poza la profil
abhorer
1 mesaj
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 01:10
De la: fantome, la data 2008-12-12 12:48:54Incearca in librarii...
citeste un articol despre realizarea invitatiilor
aici http://www.comunicatedepresa.com/comunicatedepresa/cum-fac-singura-invitatiile-de-nunta/cum-fac-singura-invitatiile-de-nunta.htm l
grace006419
9 mesaje
Oras: tg mures
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 15:37
abhorer ai putea sa ma contactezi te rog la e-mail mihamess@yahoo.com
Marry_grace
237 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 17:56
PENTRU MOMENTE UNICE
VREI SA AI O NUNTA FRUMOASA SAU UN EVENIMENT CU TOTUL SPECIAL? NE OCUPAM NOI DE TOT CE AI NEVOIE PENTRU A FII MULTUMIT.VREI CA MOMENTELE SA FIE DE NEUITAT FARA SA AI PARTE DE GRIJI? POTI CONTA PE NOI,PENTRU CA PUTEM FACE VISUL UNUI EVENIMENT DE POVESTE SA DEVINA REALITATE! DECORATII DIFERITE EVENIMENTE! E-mail:mclapugean@gmail.com TEL:0721465264
ellina_grace
1 mesaj
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 00:11
Foarte frumoase! Felicitari!
Si eu mi-am facut singura invitatiile si mi-am luat niste plicuri tare frumusele de la Klipa...le puteti vedea aici www.plicuricolorate.ro. Au toate culorile si plicurile sunt de o calitate foarte buna.
picike
16 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 14:52
Sunteti in cautarea unei Invitatii de nunta DEOSEBITE ???
pt. mai multe detalii:
tel 0745 316 052
tarot_healthy
757 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 15:16
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
picike
16 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 10:36
Sunteti in cautarea unei Invitatii de nunta DEOSEBITE ???
pt. mai multe detalii:
tel 0745 316 052
Diamond_grace
149 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 21:19
Spuneti-va parerea...
http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html
Multumesc anticipat.
Publicitate