tortul mirelui
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 11:17
m-am gandit sa-i fac cadou scumpului meu sot un tort. insa as alege o forma ciudata, cu ce ii place lui f mult
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 11:08
super fain la ce forma te ai gandit? este o idee tare originala...dar mai ales la ce moment? cand sa i l dai?
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 01:24
acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 16:14
tortul mirelui???
si asta cand se da?
si asta cand se da?
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 19:03
hehe ce ma bucur ca nu sunt singura cu ideei de'astea
avand in vedere ca viitorul meu sot este tehnician dentar...
stiu c tort ii voi face
avand in vedere ca viitorul meu sot este tehnician dentar...
stiu c tort ii voi face
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:14
tare proxy
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 19:51
Filmari si fotografii profesionale
Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitați-ne la nunta, iar noi va vom asigura că puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!
Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro
Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com
Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitați-ne la nunta, iar noi va vom asigura că puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!
Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro
Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:13
Da de baut ce merge cu tortul ???www.DrinkShop.ro
www.DrinkShop.ro
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 13:29
Buna!Sorry ca sunt off-topic.Vroiam doar sa te rog sa dai si tu un click aici http://e-castig.com/index.php?r=va3v . Multumesc pentru ajutor.O zi buna
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului