Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Nunta mea »

Cand se transforma prietenii in dusmani?

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

simona_grace
    39 mesaje
    Oras: Bacau
    Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 22:40 Raporteaza abuz de limbaj

CUM? CAND? UNDE? se pierde prietenia? De ce unii prieteni de suflet ne deveni dusmani de moarte, iar niste straini sau simple cunostiinte se transforma in cei mai buni prieteni ?
    fantome
    964 mesaje
    Oras: Brasov
    Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 15:38 Raporteaza abuz de limbaj

Cred ca asta face parte din lucrurile obisnuite din viata. Toti ne schimbam pe parcursul vietii, atat noi cat si prietenii nostri. Sunt lucruri care azi ne pot uni si divergente care maine ne despart.
    mary_liv
    8 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:05 Raporteaza abuz de limbaj

cred ca prieteniile din ziua de astazi sunt raritati prea multa dusmaniesi mult prea multe barfe in special femeile
    fantome
    964 mesaje
    Oras: Brasov
    Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:48 Raporteaza abuz de limbaj

Draga Mary_liv, iarta-ma ca te contrazic. Lucrez intr-o firma in care suntem doar cateva fete, restul sunt baieti. N-am crezut niciodata ca baietii pot barfi in asemeanea hal. Femeile... pe langa ei sunt niste incepatoare.

2414 mesaje
    Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:00 Raporteaza abuz de limbaj

prietenii se transforma in dusmani cand ,la mijloc,sunt banii.Toate ca toate,dar pana la bani...
    kudika066424
    1 mesaj
    Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 08:27 Raporteaza abuz de limbaj

eu cred ca e invidia.daca e sau nu de la bani...nu stiu ce sa zic...de fapt ca sa fii invidios nu iti trebuie multe motive...am avut o prietena care ma vb pe la spate (mai urma sa zica ca eu am sa declansez al3-lea Razboi Mondial:)) mai prost e aceea pers care crede tot ce aude deci sa nu va intereseze vb care le auziti despre voi...daca nu va stiti vinovate cu ceva

2414 mesaje
    Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 03:54 Raporteaza abuz de limbaj

sigur,acea domnisoara, nu iti era prietena,poate,doar,amica.Daca ti-a fost prietena....,ceva trebuie sa fi denclasat adversitatea ei. Poate ca tu ai calitati,dar nu esti suficient de modesta;poate ii privesti de sus pe ceilalti,mai direct spus"te dai mare",lucru care devine f deranjant pt anturajul tau si... pac,se declanseaza necazurile Referitor la tema noastra,prietenii mai pot deveni dusmani atunci cand le "rapim"ceea ce le apartine de drept,la propriu sau la figurat;de ex:partenerul.Si mai devin agresivi cand ii tradam.Daca nimic din toate acestea nu s-a intamplat si ei,totusi au devenit dusmanii nostri... atunci ,nu exista decat o explicatie:nu ne-au fost niciodata prieteni,s-au prefacut,doar,pt anumite interese.In cazul asta,acesti indivizi nu fac subiectul temei noastre.
    kudika007717
    139 mesaje
    Postat pe: 21 Mai 2009, ora 15:45 Raporteaza abuz de limbaj

De la: fantome, la data 2009-01-16 15:48:24Draga Mary_liv, iarta-ma ca te contrazic. Lucrez intr-o firma in care suntem doar cateva fete, restul sunt baieti. N-am crezut niciodata ca baietii pot barfi in asemeanea hal. Femeile... pe langa ei sunt niste incepatoare.

mare dreptate ai!
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 37 lei in loc de 139 lei pentru un cadou potrivit pentru Ea de Sf. Valentin: tigara electronica Super Slim cu 2 incarcatoare (mini USB si priza) + 6 rezerve de la Teleshopping-romania.roPromotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 37 lei in loc de 139 lei pentru un cadou potrivit pentru Ea de Sf. Valentin: tigara electronica Super Slim cu 2 incarcatoare (mini USB si priza) + 6 rezerve de la Teleshopping-romania.ro

Mergi la:

Inchide Setari

off