Cand se transforma prietenii in dusmani?

Subiect nou
Alege alt forum  
simona_grace Avatarul lui simona_grace

39 mesaje
Oras: bacau

CUM? CAND? UNDE? se pierde prietenia? De ce unii prieteni de suflet ne deveni dusmani de moarte, iar niste straini sau simple cunostiinte se transforma in cei mai buni prieteni ?
Raporteaza abuz de limbaj
fantome Avatarul lui fantome

964 mesaje
Oras: brasov

Cred ca asta face parte din lucrurile obisnuite din viata. Toti ne schimbam pe parcursul vietii, atat noi cat si prietenii nostri. Sunt lucruri care azi ne pot uni si divergente care maine ne despart.
mary_liv Avatarul lui mary_liv

8 mesaje
Oras: bucuresti

cred ca prieteniile din ziua de astazi sunt raritati prea multa dusmaniesi mult prea multe barfe in special femeile
fantome Avatarul lui fantome

964 mesaje
Oras: brasov

Draga Mary_liv, iarta-ma ca te contrazic. Lucrez intr-o firma in care suntem doar cateva fete, restul sunt baieti. N-am crezut niciodata ca baietii pot barfi in asemeanea hal. Femeile... pe langa ei sunt niste incepatoare.
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

prietenii se transforma in dusmani cand ,la mijloc,sunt banii.Toate ca toate,dar pana la bani...
kudika066424 Avatarul lui kudika066424

1 mesaj

eu cred ca e invidia.daca e sau nu de la bani...nu stiu ce sa zic...de fapt ca sa fii invidios nu iti trebuie multe motive...am avut o prietena care ma vb pe la spate (mai urma sa zica ca eu am sa declansez al3-lea Razboi Mondial:)) mai prost e aceea pers care crede tot ce aude deci sa nu va intereseze vb care le auziti despre voi...daca nu va stiti vinovate cu ceva
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

sigur,acea domnisoara, nu iti era prietena,poate,doar,amica.Daca ti-a fost prietena....,ceva trebuie sa fi denclasat adversitatea ei. Poate ca tu ai calitati,dar nu esti suficient de modesta;poate ii privesti de sus pe ceilalti,mai direct spus"te dai mare",lucru care devine f deranjant pt anturajul tau si... pac,se declanseaza necazurile Referitor la tema noastra,prietenii mai pot deveni dusmani atunci cand le "rapim"ceea ce le apartine de drept,la propriu sau la figurat;de ex:partenerul.Si mai devin agresivi cand ii tradam.Daca nimic din toate acestea nu s-a intamplat si ei,totusi au devenit dusmanii nostri... atunci ,nu exista decat o explicatie:nu ne-au fost niciodata prieteni,s-au prefacut,doar,pt anumite interese.In cazul asta,acesti indivizi nu fac subiectul temei noastre.
kudika007717 Avatarul lui kudika007717

139 mesaje

De la: fantome, la data 2009-01-16 15:48:24Draga Mary_liv, iarta-ma ca te contrazic. Lucrez intr-o firma in care suntem doar cateva fete, restul sunt baieti. N-am crezut niciodata ca baietii pot barfi in asemeanea hal. Femeile... pe langa ei sunt niste incepatoare.

mare dreptate ai!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului