Meniul de Craciun

Subiect nou
Alege alt forum  
amalia79_healthy Avatarul lui amalia79_healthy

69 mesaje
Oras: bucuresti

Buna fetelor, vreau si eu cateva sfaturi despre masa de Craciun, as vrea sa fie ceva special, suntem doar eu si iubitul si... cina romantica este deja ceva care nu mai surprinde... ce idei aveti? si de gatit?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
hallo. Pt o cina romantica cel mai bine este sa alegi mancare usoara: poti pune la aperitiv niste creveti la gratar sau usor prajiti , o salata cu ton la felul intai si felul doi dorada in aluminiu la cuptor. ca desert este bun un platou de fructe proaspete. SAU

felul intai salata bulgareasca, felul doi piept de pui umplut cu spanac la cuptor cu ce garnitura vrei tu si desert un delicios tort de ciocolata mic, pt voi 2.

ambele mancaruri contin ingrediente afrodisiatice si sunt si foarte usoare, numai bune pt o seara "agitata".
Fosta membra Kudika.ro
Ambele meniuri am vrut sa zic, nu mancaruri..scuze..
cookie-tatata Avatarul lui cookie-tatata

88 mesaje
Oras: bucuresti

Allyy spune clar ca se refera la masa de Craciun...nu la o cina romantica...
Salata bulgareasca !!!
Fosta membra Kudika.ro
aha..si prajituri stricate!!!
torasexy_grace Avatarul lui torasexy_grace

18 mesaje

carla_cra Avatarul lui carla_cra

29 mesaje

curcan la cuptor...hmmmmm
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Diamond_grace Avatarul lui Diamond_grace

149 mesaje

Spuneti-va parerea...

http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html

Multumesc anticipat.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei