Doamne, ce mai stim noi sa jignim.. sa arunce cu pietre cel ce n-a gresit niciodata! astea fiind spuse ca replica necesara la domnul sau doamna care jigneste.. era chiar nevoie? uite, eu sunt de la oras.. of, Doamne, ce mare chestie! curata, ordonata, devreme acasa, tot, tot.. ca la carte.. al meu, e de la tara.. dintr-un colt de Romanie, uitat de lume, unde au un ABC si cam atat, ioca civilizatie, as putea spune.. dar pentru aia, e curat, mama lui e o dulce, n-ai ce sa le reprosezi la niciunul.. eu respect fetele de la tara.. care merita respect.. uscaturi sunt peste tot.. sat, oras, ce o fi.. fiinta asta demonica, ce aduce injurii pe aici, sigur NU a ajuns la un nivel de dezvoltare personala acceptabil..

referitor la fata care a inceput discutia, felicitari! sincer!

ma mir ca nu ai luat-o de par inca.. bunica mea, mai deschidea geamul dimineata si faze din alea.. le inteleg si pe ele, din punctul lor de vedere, au dreptate.. te itneleg si pe tine, din al tau, tu ai dreptate.. eu zic sa o iei frumos intr-o dimineata la un pahar de vorbe.. COMUNICAREA este esentiala.. si ii spui cu vorba buna, tot, dar chiar tot ce ai pe suflet.. daca vezi ca o tine una si buna pe a ei.. si nu aveti cum sa va mutati.. incepe sa o enervezi tu pe ea.. incepe sa muti mobila aiurea prin casa, sau macar lucrurile prin camara cu alimente.. ceva ce stii sigur ca nu ii este pe plac.. vezi cum reactioneaza.. si ii spui atat.. acum ma intelegeti? :))