Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Nunta mea »

Pot purta la nunta jarteluta de culoare neagra?

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

2414 mesaje
    Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 19:36 Raporteaza abuz de limbaj

Buna, dragele mele. As vrea sa va intreb ceva nesemnificativ pentru multe dintre voi, insa foarte important pentru mine. Exista la noi traditia ca jarteluta purtata in ziua nuntii sa fie neaparat de culoarea alba sau albastra? Nu poate sa fie si de alta culoare?? Mie mi-ar placea sa fie neagra pentru ca negrul mi se pare o culoaree eleganta si sofisticata. As incalca traditia daca as purta o jarteluta neagra in locul celei albastre? Cineva mi-a spus chiar ca aduce ghinion. Voi ce ziceti?
    alina
    442 mesaje
    Oras: Craiova
    Postat pe: 11 Martie 2009, ora 09:19 Raporteaza abuz de limbaj

te intereseaza atat de mult traditia, se obisnuieste sa fie abla- pt ca esti mireasa sau albastra ca sa porti ceva albastru - stii -ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutata, ceva alastru - si cum la mirese cam totul e alb s-a ajuns la jartea sa fie albastra
    iulik_flore
    1617 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 11 Martie 2009, ora 16:42 Raporteaza abuz de limbaj

da! de ce nu?
    porti ce vrei! eu cunosc o miriesica care si-a luat-o rosie!
    cica sa nici nu se deoache!
    iulik_flore
    1617 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 24 Martie 2009, ora 12:36 Raporteaza abuz de limbaj

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Cele_mai_frumoase_diademe_si_voalete_pentru_mirese.html

superbeeee, uitati-va aici!!!!!!!
    kudika183253
    19 mesaje
    Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 09:38 Raporteaza abuz de limbaj

De la: mia0, la data 2008-12-23 19:36:38Buna, dragele mele. As vrea sa va intreb ceva nesemnificativ pentru multe dintre voi, insa foarte important pentru mine. Exista la noi traditia ca jarteluta purtata in ziua nuntii sa fie neaparat de culoarea alba sau albastra? Nu poate sa fie si de alta culoare?? Mie mi-ar placea sa fie neagra pentru ca negrul mi se pare o culoaree eleganta si sofisticata. As incalca traditia daca as purta o jarteluta neagra in locul celei albastre? Cineva mi-a spus chiar ca aduce ghinion. Voi ce ziceti?

intr-adevar,si eu am auzit ca negrul purtat in ziua nuntii de mireasa aduce ghinion.acum tu porti ce vrei.mie una nu mi-ar placea sa am jarteluta neagra,ci o prefer albastra.
    daniian
    106 mesaje
    Oras: Brasov
    Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 09:41 Raporteaza abuz de limbaj

eu nu am avut de nicio culoare, iar in ultima vreme nici nu am mai vazut jartelute la miresici.
    bastiuta
    324 mesaje
    Postat pe: 6 August 2009, ora 18:40 Raporteaza abuz de limbaj

De la: , la data 2008-12-23 19:36:38Buna, dragele mele. As vrea sa va intreb ceva nesemnificativ pentru multe dintre voi, insa foarte important pentru mine. Exista la noi traditia ca jarteluta purtata in ziua nuntii sa fie neaparat de culoarea alba sau albastra? Nu poate sa fie si de alta culoare?? Mie mi-ar placea sa fie neagra pentru ca negrul mi se pare o culoaree eleganta si sofisticata. As incalca traditia daca as purta o jarteluta neagra in locul celei albastre? Cineva mi-a spus chiar ca aduce ghinion. Voi ce ziceti?

Ar fi super sexy intr-adevar, dar la o lenjerie neagra. La o tinuta complet alba, zic eu, ca jarteluta neagra ar face un contrast prea mare si nu ar da bine.
    Poti alege una roz, bleu, crem, sau chiar rosie; s-ar potrivi mai bine decat neagra. E doar o parere, si pe criterii estetice, nu de traditie; tu faci cum iti place tie.
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 37 lei in loc de 139 lei pentru un cadou potrivit pentru Ea de Sf. Valentin: tigara electronica Super Slim cu 2 incarcatoare (mini USB si priza) + 6 rezerve de la Teleshopping-romania.roPromotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 37 lei in loc de 139 lei pentru un cadou potrivit pentru Ea de Sf. Valentin: tigara electronica Super Slim cu 2 incarcatoare (mini USB si priza) + 6 rezerve de la Teleshopping-romania.ro

Mergi la:

Inchide Setari

off