De la: tot_eu_sas, la data 2009-01-05 19:28:39poate ma puteti ajuta cu sfaturi nu cu critici,ar fi perfect..
am o prietena de ceva timp si avem o viata sexuala armonioasa si ne intelegem in pat bine, dar(mereu e un dar)eu am fost, ea nu a fost virgina.la inceput nu era o problema pentru ca nu o iubeam dar acum cand o iubesc ma deranjeaza ca nu a fost virgina ca a atins pe altcineava ca poate se gandeste la altcineva cat timp o tin in brate.
daca ma ajutati cu sfaturi v-as f recunoscator.
Eu cred ca problema nu e la ea, e la tine.
A scris cineva mai sus ca putea sa iti spuna ca mai e virgina, si probabil ca nu ti-ai fi dat seama (cu atat mai mult cu cat nu aveai nici experienta in domeniu).
Pe de-alta parte, eu inca mai sunt virgina, dar le dau tuturor de inteles ca sunt experimentata - pentru ca in ziua de azi e rusinos de la o varsta sa mai fi "fecioara".
Oricum nu are nici o legatura himenul cu gelozia ta. Nici frumusetea ei nu are nici o legatura. Problema nu este la ea ci la tine. Trebuie sa inveti sa ai mai multa incredere in tine, sa accepti faptul ca ESTI destul de bun pentru ea, ca pe TINE te iubeste si ca desi este admirata de mai multi barbati, doar TU esti barbatul la care ea se uita, doar TIE iti raspunde.
Daca vei intelege aceste lucruri, o sa inveti sa fii mandru ca o ai langa tine, in loc sa fii gelos.
Altfel, stii .... erau bancurile alea cu radio Erevan....
Un ascultator: Ce parere aveti ... e mai bine sa ai langa tine o femeie frumoasa, dupa care se uita toti barbatii sau una urata despre care stii sigur ca nu ar putea sa te insele fiindca nu ar vrea-o nimeni?
Raspuns de la moderatorul de la Radio Erevan: Ai de ales....sa mananci o prajitura cu prietenii sau un k...t singur
:D