Setari Cookie-uri

virginitatea pentru mine e o problema...

De la: gyo, la data 2009-10-05 15:07:12
De la: antonella, la data 2009-10-04 13:29:38uite ca mai gasesti si virgine si nu doar la gradinita

exista da...dar exista pt k nu le vrea nimeni... :D cu riscul de a parea rautacioasa, scuze, dar cred k asta e adevarul..
:

sml-confused0006: Si asta e o cauza, dar mai e una aceea ca multe sunt constiente ca puritatea , curatenia spirituala inseamna foaste mult, o cinste adevarata pentru ele , a te darui virgina viitorului sot e o mare cinste pentru ele !
Tycu
Postat pe 5 Octombrie 2009 19:10
De la: gyo, la data 2009-10-05 15:07:12
De la: antonella, la data 2009-10-04 13:29:38uite ca mai gasesti si virgine si nu doar la gradinita

exista da...dar exista pt k nu le vrea nimeni... :D cu riscul de a parea rautacioasa, scuze, dar cred k asta e adevarul..
:

sml-confused0006: Si asta e o cauza, dar mai e una aceea ca multe sunt constiente ca puritatea , curatenia spirituala inseamna foaste mult, o cinste adevarata pentru ele , a te darui virgina viitorului sot e o mare cinste pentru ele !
Tycu
Postat pe 5 Octombrie 2009 19:11
Nu prea ti-a spus nimeni ce asteptai sa auzi. Dar eu TE INTELEG! Am inteles si mi-a parut rau, mi-a fost mila, cand la televizor am vaut o stire despre o fata care s-a sinucis pentru ca iubitul nu-i raspundea la telefon, pentru ca ea credea ca o inseala. Am plans pentru ea: pentru ca a renuntat, pentru ca a comis cel mai grav pacat, pentru ca nu se mai putea face nimic pentru ea. Imi parea rau pentru ea, pentru ca eu stiam ce durere era in sufletul ei, eu stiam cata suferinta era in inima ei, cate lacrimi, cate ganduri aduce gelozia. Eu inteleg ce inseamna gelozia. Inteleg cata durere, cata neliniste, cate ganduri, cate lacrimi, cata indoiala, cata nefericire aduce gelozia.
Am vazut ca ai la avatar un Capricorn asa ca pot sa cred ca esti aceeasi zodie ca mine deci pot sa spun iar te inteleg. Dar am si o veste proasta: nu pot sa iti dau �o reteta� pentru a nu mai fi gelos, nu pot sa iti spun daca sa o parasesti sau nu (daca mai intri poate ne spui daca mai esti cu ea), pot sa spun doar ca de ea depinde ca tu sa fii mai putin gelos. De ea depinde ca tu sa ai incredere in ea. De ea depinde totul. Daca te iubeste, daca ii pasa o sa-ti alunge toate gandurile. Daca nu, e de rau. Ti-o spun sigur. Daca e o persoana nepasatoare te lasa sa te chinui cu indoielile, cu nesiguranta. Cel mai rau este sa fii la mijloc: 50% sa crezi 50% sa te indoiesti-cazul meu, dar cat timp nu exista dovezi tinzi spre a crede mai mult, pentru ca iubesti persoana respectiva si vrei sa fii cu ea. Cand esti cu el/ea vezi ca nu il/o cauta nimeni, nu il/o suna nimeni, uiti de tot, il/o simti aproape, gelozia dispare,esti fericit/a. Dar cand nu esti cu el/ea mii de ganduri apar: de ce nu raspunde la telefon, unde e, cu cine, cine sunt fetele/baietii din lista de mess, din agenda telefonica, ce a facut cu colega/colegul in delegatie, nu suporti sa se uite la alte fete/baieti, sa vorbeasca cu si despre altele/altii, chiar si pe prietene/prieteni esti gelos, chiar si pe obiectele, tabieturile carora ti se pare ca le da mai multa atentie decat tie. Poti sa fii cea/ cel mai fericit/a, sa te simti iubit/a si intr-o secunda sa ajungi la polul opus, printr-un gand, un mesaj care nici macar nu stii de unde este, un minut de intarziere, o schimbare de planuri, ceva ce nu se potriveste, sa o iei �razna�, sa inceapa indoielile. Si vin, si vin, si vin cu duiumul. Un om gelos creeaza mii de scenarii, de la o idee, un punct. Daca sunt nefondate, explicate, plauzibile, gelozia dispare, dar pentru moment, niciodata pentru totdeauna. Atunci cand vei fi linistit/a, cand te vei simti bine, atunci mai apare cate o indoiala. Si durerea, si suferinta. Si o tii lant asa. E bine cat e bine, apoi iar cazi, iar exista ceva care te face sa te indoiesti, pentru ca tu nu mai ai incredere in persoana respectiva. Dar nici nu poti sa renunti. Eu nu pot. Am incercat de zeci de ori sa renunt, dar mereu ramane 50% ala, exista posibilitatea ca ceea ce cred eu sa nu fie adevarat, exista si 50% speranta . As tinde sa spun ca la tine e mai usor, pentru ca eu cred ca majoritatea femeilor nu inseala, pentru ca eu cred ca majoritatea femeilor nu pot sa se uite la alt barbat atat timp cat sunt iubite de cel pe care il iubesc, dar sunt si femei care inseala, la fel cum sunt si barbati care inseala dar as vrea sa cred ca mai sunt si barbati care nu inseala. E o povara grea gelozia, lipsa increderii in cel pe care il iubesti mai presus de tine. Si nu te ajuta nimeni. Totul ramane la latitudinea ta: crezi sau nu. Nu mi-e bine cu el dar nici fara el. Eu nu am putere sa renunt. Sper sa nu renunte el. Nu am pe nimeni, decat pe el dar acum iar e departe. Si iar sunt mii de ganduri pe care mi le fac dar am speranta ca o sa vina, ca o sa fie bine, ca ma iubeste. Stiu ca m-a iubit numai pe mine, stiu ca ma iubeste numai pe mine, dar in ziua de azi nu mai e suficienta doar iubirea.
Chaoskoria
Postat pe 27 Octombrie 2009 04:42
Iarta-ma ca te contrzic ChaosKoria, nu depinde doar de ea, depinde ei ei amandoi. Amandoi trebuie sa "munceasca" pentru ceea ce isi doresc.
fantome
Postat pe 28 Octombrie 2009 13:00
De la: fantome, la data 2009-10-28 13:00:17Iarta-ma ca te contrzic ChaosKoria, nu depinde doar de ea, depinde ei ei amandoi. Amandoi trebuie sa "munceasca" pentru ceea ce isi doresc.

Exact nu trebuie sa responsabilizezi alta persoana de sentimentele tale, de fericirea ta - toate incep cu propria pesoana, in primul rand depinde de tine.
alina
Postat pe 28 Octombrie 2009 15:48
tarot_healthy
Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:35
imi place ce a spus andalicious!!!
grace006185
Postat pe 2 Noiembrie 2009 19:11
De la: andalicious, la data 2009-01-10 16:06:01sal'tare! ma baiatule...problema nu e se pune in felul asta. nu conteaza ca nu a fost virgina atat timp cat nu e bitch. o femeie daca a avut mai mult de un barbat la viata ei nu inseamna ca trebuie sa poarte un stigmat. daca aveai una virgina care mai apoi te insela era mai bine? au fost cazuri de genul asta destule, iar eu cunosc unul. daca te intelegi bine cu ea si vezi ca totul merge perfect intre voi inseamna ca sunteti potriviti unul pentru celalalt. nu mai lasa acest gand sa te macine si lasa-te iubit si fii fericit alaturi de ea:) sa stii ca nu exista persoana perfecta ci persoana potrivita.;) eu sper sa ai o relatie frumoasa in continuare!

imi place ce ai spus!!!
grace006185
Postat pe 2 Noiembrie 2009 19:15
De la: grace006185, la data 2009-11-02 19:15:02
De la: andalicious, la data 2009-01-10 16:06:01sal'tare! ma baiatule...problema nu e se pune in felul asta. nu conteaza ca nu a fost virgina atat timp cat nu e bitch. o femeie daca a avut mai mult de un barbat la viata ei nu inseamna ca trebuie sa poarte un stigmat. daca aveai una virgina care mai apoi te insela era mai bine? au fost cazuri de genul asta destule, iar eu cunosc unul. daca te intelegi bine cu ea si vezi ca totul merge perfect intre voi inseamna ca sunteti potriviti unul pentru celalalt. nu mai lasa acest gand sa te macine si lasa-te iubit si fii fericit alaturi de ea:) sa stii ca nu exista persoana perfecta ci persoana potrivita.;) eu sper sa ai o relatie frumoasa in continuare!

imi place ce ai spus!!!

Dindirel
Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:45
De la: dindirell, la data 2009-11-03 08:45:55

imi place ce ai spus!!!

Conteaza mult virginitatea intr-o relatie ! Virginitatea , face dragostea complecta oferita partenerului,fara ea e o dragoste incomplecta , . Ca femeia sa nu poarte acel stigmat, de c..u..va, conteaza ca barbatul cu care a pierdut fecioria , [ indiferent cand ] sa-i fie prieten , amant tot el si sot, si tot el ,singurul barbat cu care s-a culcat , pana i-a devenit sotie . ! nu poarta acel stigmat nici femeile divortate din cauza lui, vaduvele,violatele, bolnave psihic, santajatele . Femeile care au trecut prin alte paturi de barbati , indiferent cate, de voia lor , au stigmatul de C-ur-v--e , pe viata ! Daca un partener inseala pe alt partener in timpul relatiei, inseamna ca aceaea relatie e facuta prin interes, [ nu a fost dragoste niciodata ] si singura solutie salvatoare , este divortul ,alta solutie nu e !
Tycu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:19
De la: Tycu, la data 2009-11-03 12:19:37

imi place ce ai spus!!!

Conteaza mult virginitatea intr-o relatie ! Virginitatea , face dragostea complecta oferita partenerului,fara ea e o dragoste incomplecta , . Ca femeia sa nu poarte acel stigmat, de c..u..va, conteaza ca barbatul cu care a pierdut fecioria , [ indiferent cand ] sa-i fie prieten , amant tot el si sot, si tot el ,singurul barbat cu care s-a culcat , pana i-a devenit sotie . ! nu poarta acel stigmat nici femeile divortate din cauza lui, vaduvele,violatele, bolnave psihic, santajatele . Femeile care au trecut prin alte paturi de barbati , indiferent cate, de voia lor , au stigmatul de C-ur-v--e , pe viata ! Daca un partener inseala pe alt partener in timpul relatiei, inseamna ca aceaea relatie e facuta prin interes, [ nu a fost dragoste niciodata ] si singura solutie salvatoare , este divortul ,alta solutie nu e !

In primul rand invata sa scrii corect, se zice complet nu complect.
In al doilea cine te-a numit atoatestiutor si judecator; cine te crezi sa le faci cu..rve pe acele femei?
Condamni femeile pentru ca isi traiesc viata la fel cum fac barbatii?Cu ce drept?
Va e frica sa nu va pirdeti "privilegiile" de "superiori".Va e frica,.. ca s-au trezit "prostii".
alina
Postat pe 25 Noiembrie 2009 14:33
De la: alina_manuela, la data 2009-11-25 14:33:56
De la: Tycu, la data 2009-11-03 12:19:37

imi place ce ai spus!!!

In al doilea cine te-a numit atoatestiutor si judecator; cine te crezi sa le faci cu..rve pe acele femei?
Condamni femeile pentru ca isi traiesc viata la fel cum fac barbatii?Cu ce drept?
Va e frica sa nu va pirdeti "privilegiile" de "superiori".Va e frica,.. ca s-au trezit "prostii".

Stimata domnita, imi pare rau ca te contrazic , dar se spune complect, adica tot, plin , nu mai lipseste nimic , iar complet, inseamna niste persoane care au misiune de a judeca , a da sentinte, la tribunal completul de judecata !Pai pe femeile ca din exemplu de mai sus, nu le fac eu cu-r-v-e, asa sunt catalogate de lume, asa sunt, asta-i adevarul !Cum sa traiasca viata ca barbatii ? da asa este, Dumnezeu a lasat o micuta superioritate barbatilor !! asa-i de cand lumea si nu te mai contrazice cu mine, ca sunteti inca micute in problemele astea !!!!!!!!
Tycu
Postat pe 25 Noiembrie 2009 17:23
De la: Tycu, la data 2009-11-25 17:23:58 Conteaza mult virginitatea intr-o relatie ! Virginitatea , face dragostea complecta oferita partenerului,fara ea e o dragoste incomplecta , . Ca femeia sa nu poarte acel stigmat, de c..u..va, conteaza ca barbatul cu care a pierdut fecioria , [ indiferent cand ] sa-i fie prieten , amant tot el si sot, si tot el ,singurul barbat cu care s-a culcat , pana i-a devenit sotie . ! nu poarta acel stigmat nici femeile divortate din cauza lui, vaduvele,violatele, bolnave psihic, santajatele . Femeile care au trecut prin alte paturi de barbati , indiferent cate, de voia lor , au stigmatul de C-ur-v--e , pe viata ! Daca un partener inseala pe alt partener in timpul relatiei, inseamna ca aceaea relatie e facuta prin interes, [ nu a fost dragoste niciodata ] si singura solutie salvatoare , este divortul ,alta solutie nu e !

Va e frica sa nu va pirdeti "privilegiile" de "superiori".Va e frica,.. ca s-au trezit "prostii".[/quote]

Stimata domnita, imi pare rau ca te contrazic , dar se spune complect, adica tot, plin , nu mai lipseste nimic , iar complet, inseamna niste persoane care au misiune de a judeca , a da sentinte, la tribunal completul de judecata !Pai pe femeile ca din exemplu de mai sus, nu le fac eu cu-r-v-e, asa sunt catalogate de lume, asa sunt, asta-i adevarul !Cum sa traiasca viata ca barbatii ? da asa este, Dumnezeu a lasat o micuta superioritate barbatilor !! asa-i de cand lumea si nu te mai contrazice cu mine, ca sunteti inca micute in problemele astea !!!!!!!! [/quote]

Atatea aberatii pe cm2 nu am mai vazut, nu pot decat sa ma amuz copios.
Vad ca esti fff "citit" :)))))))))))))))))))))))))))))))
si te consideri darul lui D-zeu pt femei "micute" :))))))))))))))))))))))))))))))))
alina
Postat pe 26 Noiembrie 2009 13:41
De la: alina_manuela, la data 2009-11-26 13:41:10
De la: Tycu, la data 2009-11-25 17:23:58 Conteaza mult virginitatea intr-o relatie ! Virginitatea , face dragostea complecta oferita partenerului,fara ea e o dragoste incomplecta , . Ca femeia sa nu poarte acel stigmat, de c..u..va, conteaza ca barbatul cu care a pierdut fecioria , [ indiferent cand ] sa-i fie prieten , amant tot el si sot, si tot el ,singurul barbat cu care s-a culcat , pana i-a devenit sotie . ! nu poarta acel stigmat nici femeile divortate din cauza lui, vaduvele,violatele, bolnave psihic, santajatele . Femeile care au trecut prin alte paturi de barbati , indiferent cate, de voia lor , au stigmatul de C-ur-v--e , pe viata ! Daca un partener inseala pe alt partener in timpul relatiei, inseamna ca aceaea relatie e facuta prin interes, [ nu a fost dragoste niciodata ] si singura solutie salvatoare , este divortul ,alta solutie nu e !

Stimata domnita, imi pare rau ca te contrazic , dar se spune complect, adica tot, plin , nu mai lipseste nimic , iar complet, inseamna niste persoane care au misiune de a judeca , a da sentinte, la tribunal completul de judecata !Pai pe femeile ca din exemplu de mai sus, nu le fac eu cu-r-v-e, asa sunt catalogate de lume, asa sunt, asta-i adevarul !Cum sa traiasca viata ca barbatii ? da asa este, Dumnezeu a lasat o micuta superioritate barbatilor !! asa-i de cand lumea si nu te mai contrazice cu mine, ca sunteti inca micute in problemele astea !!!!!!!! [/quote]

Atatea aberatii pe cm2 nu am mai vazut, nu pot decat sa ma amuz copios.
Vad ca esti fff "citit" :)))))))))))))))))))))))))))))))
si te consideri darul lui D-zeu pt femei "micute" :))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

Nu ma consider dar de la Dumnezeu, mai ma bag si eu pe unde cunosc !ca sa aveti ce invata de la mine, sa va ajute mai tarziu !!!
Tycu
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:05
"copilul mic neinvatat, dobitoc mic creste si mare facandu-se bou mare se numeste"
oanaiullliana
Postat pe 27 Noiembrie 2009 08:55
Complet, in ambele cazuri!!!! Vezi DEX-ul!

fantome
Postat pe 27 Noiembrie 2009 11:25
De la: fantome, la data 2009-11-27 11:25:32Complet, in ambele cazuri!!!! Vezi DEX-ul!

[/quote

Pai da, dar zgarie la urechi urat !!!
Tycu
Postat pe 27 Noiembrie 2009 18:06
De la: Tycu, la data 2009-11-27 18:06:21
De la: fantome, la data 2009-11-27 11:25:32Complet, in ambele cazuri!!!! Vezi DEX-ul!

[/quote

Complect zgarie "la urechi", daca nu stii pana acum sa vb corect, macar acum invata
alina
Postat pe 28 Noiembrie 2009 15:15
De la: alina_manuela, la data 2009-11-28 15:15:24

[/quote

Complect zgarie "la urechi", daca nu stii pana acum sa vb corect, macar acum invata

O sa ma interesez in DEX , si atunci ma conving , mai bine cauta si invata talica de la mine ca ai multe de invatat !
Dindirel
Postat pe 28 Noiembrie 2009 22:38

[/quote

Domnita , imi place ca observi toate greselile mele, exact ca o profesoara , hai sa facem o intelegere, ma inveti sa scriu in romaneste, si eu te invat ce inseamna , ce rol are si cine e barbatul intr-o relatie !si multe altele !!
Tycu
Postat pe 28 Noiembrie 2009 23:28
De la: Tycu, la data 2009-11-28 23:28:15

[/quote

Domnita , imi place ca observi toate greselile mele, exact ca o profesoara , hai sa facem o intelegere, ma inveti sa scriu in romaneste, si eu te invat ce inseamna , ce rol are si cine e barbatul intr-o relatie !si multe altele !!

Ma tem ca as iesi considerabil in pierdere
Dar ma sacrific si te invat tot eu pe tine si ce rol au femeia si barbatul intr-o relatie ... si multe altele.
ce zici?
alina
Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:28
De la: alina_manuela, la data 2009-11-30 09:28:02
De la: Tycu, la data 2009-11-28 23:28:15

[/quote

Ma tem ca as iesi considerabil in pierdere
Dar ma sacrific si te invat tot eu pe tine si ce rol au femeia si barbatul intr-o relatie ... si multe altele.
ce zici?

Doamna Alina, cum ti-am raspuns si in alt topic,lasa ambitia asta , ca de la mine ai multe de invatat cum trebuie sa fii intr-o relatie , ce sa invat eu de la talica , ? cand vei cunoaste ceva din psihologia relatiei de cuplu , atunci o sa invat si eu .
Tycu
Postat pe 30 Noiembrie 2009 11:33
buna tuturor,am ras cu lacrimi....ptr acei domni care nu au habar cum se scrie si cum se pronunta COMPLET!!!!va zic eu ca acest cuvant este la fel ca si complet!!am dex-ul in mana si va spun mai ales tie,tycu,ca matale nu stii nimik!!!mai lasa pshihologia ca nici ai nu stii ce inseamna.nu avem ce invata de la tine ca fiecare om invata din propriile experiente si greseli!!!!si dak zici ca ne respecti,nu ne mai zice talica ca nu suntem de la tara...suntem doamne sau domnisoare!
primola
Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:50
De la: primola, la data 2010-01-09 18:50:04buna tuturor,am ras cu lacrimi....ptr acei domni care nu au habar cum se scrie si cum se pronunta COMPLET!!!!va zic eu ca acest cuvant este la fel ca si complet!!am dex-ul in mana si va spun mai ales tie,tycu,ca matale nu stii nimik!!!mai lasa pshihologia ca nici ai nu stii ce inseamna.nu avem ce invata de la tine ca fiecare om invata din propriile experiente si greseli!!!!si dak zici ca ne respecti,nu ne mai zice talica ca nu suntem de la tara...suntem doamne sau domnisoare!

Ma bucur ca ai ras in legatura cu "complet" ,acolo a fost altceva intre mine si Alina. Stii ce-i amuzant ? Cineva mi-a cerut sa-i spun duduie sau cucoana ,Primola imi cere sa-i spun doamna sau domnisoara ,Invata-ma un lucru, dupa ce cunosc ca cineva de aici e doamna [maritata } sau domnisoara{ nemaritata }? Primola ce e ?-lasa ca iti spun " domnita " adica intra amandoua .!E adevarat ca omul invata si din experienta si greselile lui,dar sunt multe greseli care o data facute , nu se mai pot remedia si in cazul asta e mai bine sa ajuti omul sa nu le faca !!
Tycu
Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:45
Incredibil dar adevarat
Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta

este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani,

repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata

este sa citesti cu atentie si pana la final textul.

Eram sceptica, totusi...
In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum

faci si tu acum) cand am descoperit un articol in care se spunea ca pot

sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de

numai 60.000 de lei vechi. Imediat m-am gandit [chestia asta trebuie sa

fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc.

Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la fiecare

din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si

adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la

minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu!

Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa

prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in

afara de 60.000 de lei vechi si 6 timbre?
Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in

privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au

confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de

60.000 de lei.(vechi adica 6 ron)

Surpriza!...
Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput

sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil

se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana

am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000.

In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa

vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei

si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la

bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In

primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul

ca sa il aveti la indemana.
Cum?...
PASUL 1:

Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA

LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum

iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6

coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE

coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6

plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare

dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei.

Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)Cristea George localitatea Topolog jud. Tulcea
2)Manea Alexandra Raluca; Bucuresti str. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc.

A apt.25. sector 2.
3)Dumitru Aurel Alexandru;jud.Giurgiu;loc.Giurgiu;str.Tineretului;bl.20

6;sc.b;ap.20
4)Zgripcea maria madalina. Strada Alexandru ioan cuza,nr 38

A,calimanesti,judetul VALCEA
5).POPLIUC ION.IASI STR.GRADINARI 12 BLOC E22 SC.A AP.12
6)Godeanu Flavia-Loretta,brasov,Str:A.Hirscher nr1 ap1
PASUL 2:
Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie

mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber:

completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar

sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei

primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se

diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si

SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din

circuit semanind neincrederea.

PASUL 3:
Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul

cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe

forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie

dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei

castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa

selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria

calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu

'notepad'('File'...'New') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in

pozitia a 6-a ('Edit'...'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt.

Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message

board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la

diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va

sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca

acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA!

Felicitari...
Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare

newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI

BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!

Calcule...
Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei

poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de

scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari

pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu

FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe

pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au

trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de

articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de

lei.Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei si tot asa mai

departe....
Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si

totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre. Cand

numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei

ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele

care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici

articolul din nou de MINIM 200 de ori.
Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si

citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti

permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da...

Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un

ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20-

50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel

de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?
JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!

brunettalore_yahoo_com
Postat pe 21 Ianuarie 2010 20:19
De la: lorettagodeanu, la data 2010-01-21 20:19:55 Incredibil dar adevarat
Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta

este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani,

repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata

este sa citesti cu atentie si pana la final textul.

Eram sceptica, totusi...
In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum

faci si tu acum) cand am descoperit un articol in care se spunea ca pot

sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de

numai 60.000 de lei vechi. Imediat m-am gandit [chestia asta trebuie sa

fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc.

Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la fiecare

din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si

adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la

minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu!

Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa

prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in

afara de 60.000 de lei vechi si 6 timbre?
Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in

privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au

confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de

60.000 de lei.(vechi adica 6 ron)

Surpriza!...
Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput

sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil

se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana

am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000.

In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa

vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei

si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la

bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In

primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul

ca sa il aveti la indemana.
Cum?...
PASUL 1:

Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA

LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum

iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6

coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE

coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6

plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare

dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei.

Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)Cristea George localitatea Topolog jud. Tulcea
2)Manea Alexandra Raluca; Bucuresti str. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc.

A apt.25. sector 2.
3)Dumitru Aurel Alexandru;jud.Giurgiu;loc.Giurgiu;str.Tineretului;bl.20

6;sc.b;ap.20
4)Zgripcea maria madalina. Strada Alexandru ioan cuza,nr 38

A,calimanesti,judetul VALCEA
5).POPLIUC ION.IASI STR.GRADINARI 12 BLOC E22 SC.A AP.12
6)Godeanu Flavia-Loretta,brasov,Str:A.Hirscher nr1 ap1
PASUL 2:
Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie

mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber:

completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar

sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei

primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se

diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si

SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din

circuit semanind neincrederea.

PASUL 3:
Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul

cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe

forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie

dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei

castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa

selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria

calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu

'notepad'('File'...'New') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in

pozitia a 6-a ('Edit'...'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt.

Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message

board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la

diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va

sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca

acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA!

Felicitari...
Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare

newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI

BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!

Calcule...
Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei

poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de

scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari

pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu

FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe

pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au

trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de

articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de

lei.Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei si tot asa mai

departe....
Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si

totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre. Cand

numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei

ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele

care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici

articolul din nou de MINIM 200 de ori.
Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si

citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti

permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da...

Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un

ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20-

50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel

de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?
JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!

Asta e un joc tip "caritas" Pot sa fiu eu sigur ca primesc banii inapoi ?si cum se face matematic sa dai 6roni si sa primesti mai mult ???
Dindirel
Postat pe 22 Ianuarie 2010 14:11
De la: Tycu, la data 2010-01-10 15:45:58
De la: primola, la data 2010-01-09 18:50:04buna tuturor,am ras cu lacrimi....ptr acei domni care nu au habar cum se scrie si cum se pronunta COMPLET!!!!va zic eu ca acest cuvant este la fel ca si complet!!am dex-ul in mana si va spun mai ales tie,tycu,ca matale nu stii nimik!!!mai lasa pshihologia ca nici ai nu stii ce inseamna.nu avem ce invata de la tine ca fiecare om invata din propriile experiente si greseli!!!!si dak zici ca ne respecti,nu ne mai zice talica ca nu suntem de la tara...suntem doamne sau domnisoare!

Ma bucur ca ai ras in legatura cu "complet" ,acolo a fost altceva intre mine si Alina. Stii ce-i amuzant ? Cineva mi-a cerut sa-i spun duduie sau cucoana ,Primola imi cere sa-i spun doamna sau domnisoara ,Invata-ma un lucru, dupa ce cunosc ca cineva de aici e doamna [maritata } sau domnisoara{ nemaritata }? Primola ce e ?-lasa ca iti spun " domnita " adica intra amandoua .!E adevarat ca omul invata si din experienta si greselile lui,dar sunt multe greseli care o data facute , nu se mai pot remedia si in cazul asta e mai bine sa ajuti omul sa nu le faca !!

hahaha...domnita pe dracu,asa ii zici la fiica-ta!!!chiar dak se pot remedia greselile,cel putin le poti indrepta cand ti se ofera sansa!!nu poti interveni in viata omului cand crezi tu ca greseste.trebuie lasat sa faca,dak nu va fi vai si amar!sunt unele exceptii,de pilda,intr-un acces de furie,de gelozie vrea sa faca rau,atunci da,poti interveni!insa numai dak ai o legatura directa cu aceea persoana!
primola
Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:03
pentru aceasta fata,lorettagodeanu,ti-ai gresit topicul!! n-am inteles nimik din aceasta tampenie si unde vrei tu sa ajungi!!!scrie in alta parte asa ceva.dak vrei sa zici ceva,zi legat de acest topic!fara suparare..
primola
Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:12
De la: primola, la data 2010-01-22 21:03:56

hahaha...domnita pe dracu,asa ii zici la fiica-ta!!!chiar dak se pot remedia greselile,cel putin le poti indrepta cand ti se ofera sansa!!nu poti interveni in viata omului cand crezi tu ca greseste.trebuie lasat sa faca,dak nu va fi vai si amar!sunt unele exceptii,de pilda,intr-un acces de furie,de gelozie vrea sa faca rau,atunci da,poti interveni!insa numai dak ai o legatura directa cu aceea persoana!

Primola, [ e bine asa ?] nu-mi place cum gandesti, esti o persoana rea , individualista, materialista,ce mediu ti-a influentat asta ???Cum adica , daca vezi pe cineva ca greseste si il poti ajuta , il lasi sa continue greseala ?adica daca vezi un copil ca fura din magazin , il lasi in pace ca nu e copilul sau magazinul tau ?si intervi in ajutor numai daca ai legatura directa ce aceea persoana ? Te -ai intrebat daca vreodata o sa ai nevoie de niste sfaturi intr-o problema , si vei fii refuzata ,ce vei face ?? Gandeste real Primola si unde vezi ca se greseste si poti sa ajuti chiar cu sfat, ajuta indiferent de legatura cu persoana !!!
Tycu
Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:30
De la: Tycu, la data 2010-01-23 13:30:26
De la: primola, la data 2010-01-22 21:03:56

Primola, [ e bine asa ?] nu-mi place cum gandesti, esti o persoana rea , individualista, materialista,ce mediu ti-a influentat asta ???Cum adica , daca vezi pe cineva ca greseste si il poti ajuta , il lasi sa continue greseala ?adica daca vezi un copil ca fura din magazin , il lasi in pace ca nu e copilul sau magazinul tau ?si intervi in ajutor numai daca ai legatura directa ce aceea persoana ? Te -ai intrebat daca vreodata o sa ai nevoie de niste sfaturi intr-o problema , si vei fii refuzata ,ce vei face ?? Gandeste real Primola si unde vezi ca se greseste si poti sa ajuti chiar cu sfat, ajuta indiferent de legatura cu persoana !!!

da,e bine primola!putin imi pasa ce crezi tu despre mine..ptr sfaturi am familie si prieteni apropiati.nu straini!eu gandesc foarte real si cel mai important de retinut e ca am limita.tu nu ai aceasta limita,dak ar fi dupa tine,te-ai baga si-n veceul altora ca sa vezi ce poti rezolva.. doamnee
primola
Postat pe 24 Ianuarie 2010 02:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt isarcinata ???? 5 De la: kudika_8839 7 Iunie 2012 10:14
Alegerea Bisericii pe ultima suta de metri.. Un sfat? 11 De la: cassey_tarot 11 Mai 2010 15:15
O nelamurire 81 De la: iulika_flore 7 Martie 2010 23:47
Melodia pentru aducerea tortului miresei 33 De la: 16 Ianuarie 2016 11:18
traditie deosebita(imprumutata!) 36 De la: happycorazon 6 Ianuarie 2010 00:43