necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 13:01
am si eu nevoie de cateva sfaturii pt ziua de nastere a prietenului meu care e acum in februarie. Vreau sai fac ceva special in care sai dovedesc toata iubirea mea pt el dar nu stiu ce sai fac

va rog dati-mi cateva sfaturi pe adresa mea de mess ely4y05@yahoo.com multumesc!!!!
lif3_dr3am
86 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 15:32
pai spune si tu mai multe detalii despre relatie, despre el, de cat timp sunteti impreuna ... ca sa putem sa ne dam seama cam ce s-ar potrivi...
agny
231 mesaje
Oras: craiova
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:50
un sfat ffff bun este sa ii faci un portret cu voi doi in creion. Eu una asa am facut si a fost foarte incantat
tarot_healthy
757 mesaje
Postat pe: 20 August 2009, ora 15:45
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!