Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Pregatiri »

formatie

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

EUU_grace
    1 mesaj
    Oras: Onesti
    Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 16:58 Raporteaza abuz de limbaj

va rog mult sa-mi spuna cineva daca stie nr de tel de la zorile din galati.mersi
    grace000361
    1 mesaj
    Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:33 Raporteaza abuz de limbaj

Iti dau o alternativa, nestiind numarul de tel al celor pe care-i cauti.Intra pe fantasyband.ro, ia legatura cu ei si iti garantez ca o sa ai o nunta eleganta dpdv muzica.
    grace000797
    1 mesaj
    Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 21:34 Raporteaza abuz de limbaj

Alta firma, site care se ocupa cu muzica de nunta, prin solisti, formatii sau dj este RoyalDay.ro

Firma este din Bucuresti mentionez.

2414 mesaje
    Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 17:24 Raporteaza abuz de limbaj

pentru cei carora le place si muzica clasica sau cafe concertul,uite aici o formatie care va poate ajuta....a kntt la nunta unui prieten de al meu,si mi a spus ca a fost foarte multumit.e un cvartet de coarde,au si un site:http://cvartetulmusique.blogspot.com/2008/09/contact.html

pt sosirea invitatilor sau muzica ambientala,nu stiu,dupa cum vreti fiecare;)
    imagineanuntiitale
    221 mesaje
    Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 17:41 Raporteaza abuz de limbaj

Filmari si fotografii profesionale

Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitați-ne la nunta, iar noi va vom asigura că puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!

Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
    Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
    E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com

grace001360
    5 mesaje
    Postat pe: 7 Mai 2009, ora 15:46 Raporteaza abuz de limbaj

cauti formatie nunta? recomandam formatia fiesta pitestiului ,solista Mary Dinescu ,o formatie tanara dar cu o mare experienta in show-ul de petrecere ,cu sonorizare profesionala si prezenta aleasa ce imbina diferite genuri muzicale,muzica noua si veche folclor,muzica usoara romaneasca si internationala pe placul tuturor pt. o petrecere reusita.invitata in program trupa CRISTAL.oferim servicii foto video proiectie si dj cu mult profesionalism

http://www.fiestapitestiului.ro
    emiltudose
    18 mesaje
    Postat pe: 26 Mai 2009, ora 21:47 Raporteaza abuz de limbaj

FORMATIA TRIDENT CROMATIC DIN FOCSANI STABILITA LA VENEZIA VINE IN OFERTA , PTR SEZONUL ESTIVAL , CU MUZICA DE PETRECERE SI DE VOIE BUNA. CA MEMBRI FORMATIA E COMPUSA DIN TREI MEMBRI , DAR PUTEM ACOPERI NR DE CERINTE DEOARECE COLABORAM SI CU ATE TRUPE FF SERIOASE, SI BUNE SI CA PRET .MENTIONEZ CA PUTEM CANTA INCEPAND DE LA UNA PERSOANA IN SUS., SI AVEM CONTACT SI DOUA TRUPE DE DANSURI TIGANESTI CARE UMPLE PROGRAMUL CU 2 SAU TREI REPRIZE , ASTA RAMANE DE DISCUTAT, PLUS AVEM CONTACT CU TOTI SOLISTII ,DE FOLCLOR , SI NU NUMAI, CU CARE AM CANTAT IMPREUNA AICI IN ITALIA SI IN TARA.
    EMIL TUDOSE
    TEL:0039/3276190983
    SAU
    emiltudose
    ID YAHOO MESSENGER
    emiltudose@yahoo.com
    alinaunika
    17 mesaje
    Oras: Sibiu
    Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 08:38 Raporteaza abuz de limbaj

Buna

Este cineve din Braila pe aici?puteti sa`mi recomandati o formatie pentru nunta va rog? Multumesc
    O zi buna!
    flaviana_grace
    7 mesaje
    Oras: Campina
    Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 09:06 Raporteaza abuz de limbaj

Buna Alina, incearca www.fantasyband.ro sunt din Bucuresti dar canta in toata tara
    emiltudose
    18 mesaje
    Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 16:14 Raporteaza abuz de limbaj

sal intra pe id-ul emiltudose am cel putin 6 trupe din braila colegi cu mine

flaviana_grace
    7 mesaje
    Oras: Campina
    Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 16:01

Inca o formatie : http://www.youtube.com/watch?v=wPxcWjF2sS0
    grace004320
    1 mesaj
    Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 00:31

Am ascultat-o acum trei saptamani la Zexo in Bucuresti ,initial am crezut ca face playback ! A fost doar ea si un Dj. dar a fost ceva absolut incredibil ! Se numeste Mihaela Barbu si v-o recomand din inima pentru petrecerea dv.! A cantat :evergreens ,disco anii 80', 90' , latino si chiar si muzica populara !!!

tarot_healthy
    757 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 31 August 2009, ora 10:29 Raporteaza abuz de limbaj

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
    CarmenKma
    11 mesaje
    Oras: Bacau
    Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 17:29 Raporteaza abuz de limbaj

de formatia implus din comanesti bacau ce stiti?
    grace003163
    8 mesaje
    Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:06 Raporteaza abuz de limbaj

buna eu is din bt pt cei care vor o muzik buna va recomand formatia SUCCES din bt ....seful formatiei este OPRISANU DANIEL nr tel.0747200203 va garantez k canta fff frumos...mie mi-a cantat la nunta si credeti-ma k am fost felicitata d toti invitatii pt muzik ...si lumea nu se mai dadea dusa... nu asi recomanda la nimeni dak nu ar fi fost ok...si sa stiti k preturi fff accesibile...si is oameni d milioane...sper sa va ajute cu cva mesajul meu...
    grace_mary
    68 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 00:01 Raporteaza abuz de limbaj

O FORMATIE EXCEPTIONALA DIN BUC ASTEAPTA SA VA INCANTE CU TOATE GENURILE MUZICALE.RELATII LA TEL.0723004432 SAU 0727981478.
    atlantis3band_grace
    Avatarul lui atlantis3band_grace
    6 mesaje
    Oras: Galati
    Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 00:23

Formatia ATLANTIS BAND din Galati ofera prestatii la un nivel profesional cu ocazia unor diferite evenimente din viata dvs: cocktail party - uri,protocoale,aniversari,nunti,seri de muzica greceasca.Bazandu-se pe o ampla experienta grupul are un repertoriu foarte variat adecvat tuturor categoriilor de varsta:muz. usoara,populara, greceasca. Ne puteti contacta la tel. 0741903922 sau viziona pe http://www.atlantis3band.altpro.net sau pe http://www.youtube.com/atlantis3band
    E mail : atlantis3band@yahoo.com

atlantis3band_grace
    6 mesaje
    Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 00:36

Formatia ATLANTIS BAND din Galati ofera prestatii la un nivel profesional cu ocazia unor diferite evenimente din viata dvs: cocktail party - uri,protocoale,aniversari,nunti,seri de muzica greceasca.Bazandu-se pe o ampla experienta grupul are un repertoriu foarte variat adecvat tuturor categoriilor de varsta:muz. usoara,populara, greceasca. Ne puteti contacta la tel. 0741903922 sau viziona pe http://www.atlantis3band.altpro.net sau pe http://www.youtube.com/atlantis3band

gena2
    1 mesaj
    Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 14:33 Raporteaza abuz de limbaj

Eu am avut nunta pe 12 sept si va pot recomanda formatia SELECT care ne-au cantat si ne-au incantat toata noaptea pe noi si invitatii nosti cu toate genurile de muzica si cu o atmosfera care "n-a dat voie" nimanui sa stea la masa.Ii puteti vedea si asculta pe site-ul http://www.trupaselect.ro/
    alina_miha
    7 mesaje
    Oras: Lugoj
    Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 08:47 Raporteaza abuz de limbaj

Buna, Eu sunt din Timisoara. nu am vazut inca pe nimeni din zona de vest pe aici. Am mai postat si la un alt topic pe aceeasi tema dar nu am primit nici un raspuns. Ma poate ajuta totusi cineva? Vom avea nunta in 9 ianuarie si inca nu am gasit formatie. Dorim ceva relativ elegant, ne place grupul acela din cluj dar asta ar merge doar ca un moment in timpul nuntii ori noi nu ne prea permitem sa platim si momente extra. Ar fi OK ca si stil si Fantasy Band, nu i-am contactat dar ma gandesc ca vor cere si foarte multi banuti, avand in vedere ca sunt vreo sapte.
    jeny_grace
    5 mesaje
    Oras: Drobeta Turnu Severin
    Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 08:52 Raporteaza abuz de limbaj

Buna , eu am nunta anul viitor in aprilie, in Arad ca formatie ne-au cerut cam 2000 Euro, mie una mi se pare foarte mult asa ca am apelat la un DJ care ne-a cerut 1000 lei !!!
    atlantis3band_grace
    6 mesaje
    Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 10:48

De la: atlantis3band, la data 2009-10-01 00:23:49Formatia ATLANTIS BAND din Galati ofera prestatii la un nivel profesional cu ocazia unor diferite evenimente din viata dvs: cocktail party - uri,protocoale,aniversari,nunti,seri de muzica greceasca.Bazandu-se pe o ampla experienta grupul are un repertoriu foarte variat adecvat tuturor categoriilor de varsta:muz. usoara,populara, greceasca. Ne puteti contacta la tel. 0741903922 sau viziona pe http://www.atlantis3band.altpro.net sau pe http://www.youtube.com/atlantis3band

grace_mary
    68 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 22:30 Raporteaza abuz de limbaj

De la: grace_mary, la data 2009-09-30 00:01:01O FORMATIE EXCEPTIONALA DIN BUC ASTEAPTA SA VA INCANTE CU TOATE GENURILE MUZICALE.RELATII LA TEL.0723004432 SAU 0727981478 sau ID MESS george_c47.
    Diamond_grace
    149 mesaje
    Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 02:11 Raporteaza abuz de limbaj

Spuneti-va parerea...

http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html

Multumesc anticipat.
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 58 de lei in loc de 125 pentru un cadou de Sf. Valentin: aranjament floral + un accesoriu la alegere dintre un semn de carte / o lumanare decorativaPromotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 58 de lei in loc de 125 pentru un cadou de Sf. Valentin: aranjament floral + un accesoriu la alegere dintre un semn de carte / o lumanare decorativa

Mergi la:

Inchide Setari

off