|
belcmar 15 mesaje Membru din: 23/10/2008 Oras: Medias |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:02
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.decobell.ro/ CREDA-TI CA CEL MAI BINE ESTE SA APELEZI LA O AGENTIE ,CARE STIE CE FACE , SAU SA INCERCI SA ITI FACI SINGURA TOTUL.AICI ESTE SI UN LINK PE CARE AS DORI SA-L VIZITATI SI SA SPUNETI O PARERE SINCERA DESPRE EL. MERITA SA NU???
|
|
|
|
|
Cypcip 236 mesaje Membru din: 7/11/2007 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:22
Nu merita...parerea mea preturile sunt chiar mari avand in vedere ca totul e in euro....sa avem pardon cocarde...2.3 euro??? in lei ar veni cam 10 ron ....so no way! Aranjamentele sunt frumoase dar totusi aveti preturi cam mari dat fiid ca suntem intr-o perioada de criza....Pana acum mi-am facut totul singura si sigur voi reusi sa duc la bun sfarsit ceea ce am inceput!Parerea mea...
|
|
pufuletz_6 19 mesaje Membru din: 2/02/2009 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 19:13
www.imagineanuntiitale.ro |
|
imagineanuntiitale 221 mesaje Membru din: 14/04/2009 |
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 00:14
Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitați-ne la nunta, iar noi va vom asigura că puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate! Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati: Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860 E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com |
|
magic_angels 18 mesaje Membru din: 5/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 22:55
Agentia Magic Angels va ofera servicii de calitate superioara pentru organizarea oricarui tip de eveniment (nunta, botez, petrecere) in aer liber sau in locatii renumite. Noi va oferim decoruri unice, aranjamente florale decoratiuni din tul , decoratiuni masini ,cascade de ciocolata, fantani de sampanie, (lumini, fier forjat, sticla,materiale fine),aranjamente florale si distractie pe cinste. Povestea magica incepe cu noi... www.magic-angels.ro |
|
grace_mary 68 mesaje Membru din: 23/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 August 2009, ora 19:02
De la: magic_angels, la data 2009-07-09 22:55:22Agentia Magic Angels va ofera servicii de calitate superioara pentru organizarea oricarui tip de eveniment (nunta, botez, petrecere) in aer liber sau in locatii renumite. Noi va oferim decoruri unice, aranjamente florale decoratiuni din tul , decoratiuni masini ,cascade de ciocolata, fantani de sampanie, (lumini, fier forjat, sticla,materiale fine),aranjamente florale si distractie pe cinste. Povestea magica incepe cu noi... |
|
grace_mary 68 mesaje Membru din: 23/08/2009 Oras: BUCURESTI |
BUNA ZIUA TUTUROR.REPREZINT FIRMA MARYEVENTS CARE STA LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA PENTRU A VA OFERI CEA MAI MINUNATA ZI DIN VIATA CU O GAMA VARIATA DE SERVICII.ARANJAMENTE FLORALE,ARANJAMENTE LOCATII,HUSE SCAUNE,ESARFE,ARTIFICII,PORUMBEI ALBI LA NUNTA TA,FANTANI CIOCOLATA SI SAMPANIE,DANSURI DE SOCIETATE SI POPULARE,FILMARI FOTO&VIDEO,FORMATIE DE MUZICA USOARA,CAFEE-CONCERT,MUZICA POPULARA,TARAF SI MANELE ASTEAPTA SA VA FACA O PETRECERE DE NEUITAT.PENTRU RELATII VA ASTEPTAM SA LUATI LEGATURA CU NOI LA E-MAIL:george_c47@yahoo.com si la nr de tel:0727981478,0723004432 |
|
avccraiova 80 mesaje Membru din: 7/02/2009 |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 17:21
Buna! Daca sunteti din Craiova si vreti aranjamente florale pentru nunti(buchete mireasa/nasa/d-re de onoare,lumanari,cocarde,bratari,gaspouri,aranjamente pe suporti din fier forjat,arcade) sau diverse alte ocazii,apelati-ma cu incredere.Ofer preturi avantajoase si calitate.Pentru detalii si poze cu aranjamentele realizate,trimiteti un e-mail la avccraiova@yahoo.com |
|
|
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata! |

Aranjamentele sunt frumoase dar totusi aveti preturi cam mari dat fiid ca suntem intr-o perioada de criza....Pana acum mi-am facut totul singura si sigur voi reusi sa duc la bun sfarsit ceea ce am inceput!Parerea mea...
Promotia zilei pe Kuponiada.ro