Anul acesta a fost cum a fost, poate la anul va fi mai greu, din pct de ved financiar [din cate stiu, criza nu va disparea prea repede, cel putin nu de la noi]...unele neamuri la care am fost cu invitatii in toamna (ca eu in oct am avut nunta, sunt din Cj) au zis ca sigur de la anul, multi vor merge cu cadouri la nunta, ca in Occident...si putini vor mai da plicul cu bani. Eu si asa, am redus din cheltuieli..ca e vb de banii tai munciti si de ce sa-ti bati joc de ei?
1. Am luat o rochie cu 2100 ron, f frumoasa, cine doreste, o poate lua la jumatate cu tot cu accesorii; doritoarele imi pot scrie pe mail-ul amytothazan@yahoo.com, pt poze.
2. Mi-am confectionat sg marturiile: am cumparat tulle, rosu si alb, gata confectionat pt marturii, am cumparat fundite albe si rosii, am luat si bombonele fructate, f bune...si le-am aranjat eu. Sa fiti atente sa fie drajeuri, ca altfel de bomboane vor murdari tulle-ul.
3. Mi-am confectionat sg meniurile de pus pe fiecare masa: am cumparat coli A4 cartonate (albe), cu un aspect mai grunjos, pe care le-am inscris acasa cu text rosu si listat la imprimanta. Am perforat la fiecare cate un colt, de care am legat cate o fundita...a fost de un efect deosebit.
4. Am pus carduri pe masa...albe, cu scris rosu. Cu urari pt invitati si cu model de plic inauntru.
5. Florile de pus in piept au fost naturale, urasc florile artificiale. Au fost facute de o prietena a sorei mele, care se ocupa cu flori (e inginer agronom) si a mai lasat din pret pt ca ne cunoastem. In orice caz, daca nu o cunoasteam imi confectionam sg cocardele, nu e greu deloc: o floricica, o verdeata si o fundita.
6. Sa aveti grija ca aperitivul sa fie bogat, 11-13 feluri si va fi ok. E primul fel cu care intra invitatii in contact, si tb sa faceti impresie buna.
7. Bauturi se pot lua de la en-gros-isti si veti plati dupa nunta, doar ce ati consumat. ce nu si ramane ambalat, vi le ia inapoi si nu le platiti.
8. Cel mai important: nu invitati decat persoane dragi si de care sunteti apropiate, de care sunteti sigure ca vin. Ma enerveaza nuntile astea facute cu si din "obligatii", la care iti vin oameni cu care nu vb aproape niciodatasi care nu iti impartasesc fericirea cu ocazia evenimentului . Deci...hell, no!

Eu am avut 100 persoane (si puteam sa am vreo 250, ca am multe neamuri, dar nu am vrut); au fost: familia apropiata, multi prieteni si colegi. A fost bestialll!
V-am pupat!