Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Vestimentatie »

Verighete tatuate

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

2414 mesaje
    Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 17:08

Tenteaza pe cineva sa isi tatueze verighetele in loc sa cumpere inelele traditionale? Si daca da, cum veti proceda la biserica? Se accepta asa ceva?
    elenya83
    66 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 09:41 Raporteaza abuz de limbaj

Doamneee ce idei nastrusnice ai Mi se pare o nebunie ...ceva din filmele SF serios.Si la biserica oricum va trebui sa aveti si inele adevarate nu tatuate Noi optam pt verighete..chiar nu am mai auzit de o tampenie asa de mare
    pagina_parfumata_grace
    Avatarul lui pagina_parfumata_grace
    14 mesaje
    Postat pe: 11 Martie 2009, ora 21:40 Raporteaza abuz de limbaj

eu vreau sa-mi tatuez verighetele dar asta dupa cununia religioasa!daca este s-o luam teoretic nu este acceptat de biserica sa tatuezi vreo zona a corpului.desi nu cred ca preotul va accepta sa te cunune in cazul asta...cred
    bastiuta
    324 mesaje
    Postat pe: 13 Martie 2009, ora 10:54 Raporteaza abuz de limbaj

Daca voi va tatuati verighete pot sa-mi tatuez si eu pantofi? K sa nu ma mai roada si sa nu ma mai stranga si nici n-ar trebui sa-mi mai schimb fetele la tocuri !

PS No offense, glumesc doar, nu fac misto de nimeni.
    pagina_parfumata_grace
    Avatarul lui pagina_parfumata_grace
    14 mesaje
    Postat pe: 13 Martie 2009, ora 15:12 Raporteaza abuz de limbaj

DA DE CE NU??? ASA ESTE TOATA LUMEA IMPACATA!dar mie mi-a suras ideea asta
    acum nu sunt sg 100%ca asa voi face!
    grace001266
    13 mesaje
    Postat pe: 9 Mai 2009, ora 15:24 Raporteaza abuz de limbaj

Sunt curioasa cum se procedeza cand se pun verighetele de la unul la celalalt

www.DrinkShop.ro
    www.DrinkShop.ro
    iulik_flore
    1617 mesaje
    Postat pe: 10 Mai 2009, ora 19:44 Raporteaza abuz de limbaj

doamneee feresteeeeeeeeeeee

a innebunit lumeaaaaaaaaaaaaaa

nu as face niciodata asa ceva!!!!!!!!!!!!!!
    Petra84
    13 mesaje
    Oras: Targoviste
    Postat pe: 14 Mai 2009, ora 23:07 Raporteaza abuz de limbaj

Fetelor in primul rand salutari si pupici multi!!!!!!! Si noi am vrut sa ne tatuam numele in stil veregheta dar am renuntat in timp oricum vroiam sa avem si vereghete adevarate acesta era doar un simbol al dragostei dar ulterior am inteles ca e doar o insemnare a "teritoriului"
    iulik_flore
    1617 mesaje
    Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:29 Raporteaza abuz de limbaj

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Boleroul_piesa_de_rezistenta_pentru_mireasa_.html

SUPERBEEEE
    ada_ada_grace
    4 mesaje
    Oras: Sibiu
    Postat pe: 15 Mai 2009, ora 15:23 Raporteaza abuz de limbaj

O prostie mai mare ca asta nici nu am mai auzit!!!....Cum sa iti tatuezi verighetele????
    Poate divortezi dupa cativa ani.....si surpriza....cum mai indepartezi verigheta?!
    Dar........fiecare cu ideile lui........

kudika061071
    17 mesaje
    Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 15:20 Raporteaza abuz de limbaj

eh de ce nu?!
    luati verighete pt biserica va cununati cu ele, iar apoi daca doriti sa le mai purtati.....si sa ascundeti tatuajele e perfect...
    fiecare cum ii place. doar ca trebuie sa luati in calcul faptul ca tatuajele se vindeca mai greu deci faceti-le din timp.
    mie imi plac verighetele noastre desi sunt intr-adevar doar o insemnare de teritoriu; dar le purtam cu mandrie de aproape doi ani de cand suntem logoditi si le-am dori forever. nu sunt speciale decat pt noi ... sunt simple si clasice....dar ce simtitm noi le amplifica valoarea :P
    l0lita_2005
    2 mesaje
    Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 22:42 Raporteaza abuz de limbaj

Eu am vazut si mi-a placut forte mult,nu stiu daca as opta pentru asa ceva pentru ca mi-am facut un tatuaj si stiu cat de dureros e ..mai ales pe deget...Oricum ma incanta ideea
    tarot_healthy
    757 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 20 August 2009, ora 12:40

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
    yanyacharberet_grace
    Avatarul lui yanyacharberet_grace
    3 mesaje
    Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 15:16 Raporteaza abuz de limbaj

fetele mai bine va tatuati o rochie pe voi asa nu mai trebuie sa dati bani multi pe rochia de mireasa
    yanyacharberet_grace
    Avatarul lui yanyacharberet_grace
    3 mesaje
    Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 15:16 Raporteaza abuz de limbaj

fetele mai bine va tatuati o rochie pe voi asa nu mai trebuie sa dati bani multi pe rochia de mireasa
    gyo85
    41 mesaje
    Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 17:49 Raporteaza abuz de limbaj

De la: , la data 2009-01-25 17:08:46Tenteaza pe cineva sa isi tatueze verighetele in loc sa cumpere inelele traditionale? Si daca da, cum veti proceda la biserica? Se accepta asa ceva?

sincer si mie mi se pare o prostie:D nu as face asa ceva niciodata..:D

gyo85
    41 mesaje
    Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 17:50 Raporteaza abuz de limbaj

De la: alina_hahuie, la data 2009-03-13 10:54:28Daca voi va tatuati verighete pot sa-mi tatuez si eu pantofi? K sa nu ma mai roada si sa nu ma mai stranga si nici n-ar trebui sa-mi mai schimb fetele la tocuri !

PS No offense, glumesc doar, nu fac misto de nimeni.

f tare, m ai facut sa rad :)) daca ar fi asa, mi as tatua si eu multeee =))
    gyo85
    41 mesaje
    Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 17:58 Raporteaza abuz de limbaj

De la: iulika_flore, la data 2009-05-15 11:29:19http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Boleroul_piesa_de_rezistenta_pentru_mireasa_.html

SUPERBEEEE

nu le gasesc/// unde mai exact in pagina se afla?

merci
    olguzza
    51 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:32 Raporteaza abuz de limbaj

wow wow wow....a venit cineva cu o idee mai deosebita si sau napustit toti asupra ei...noi am vrut sa ne tatuam numele chiar deasupra verighetelor printro tehnologie speciala.....explic...cind imbraci verigheta pe deget, de la caldura emanata de corp deasupra verighetelor apare inscriptia facuta...de ex...a ta pu totdeauna,...mereu impreuna...chestii de astea...imi place ideea...e ceva neobisnuit...nu toti isi tatuiaza verighetele..poti trage concluzie din mesajele primite....iar cei ce se gindesc "ce fac cu ea daca divortez"...atunci daragele mele...la ce bun toate ceremoniile astea de nunta si cununie....daca oricum stati cu gindul ca o data o sa divortati....eu teas sfatui sa alegi ceea ce va doriti voi...cred ca e cel mai important....
    Celeste
    3 mesaje
    Postat pe: 13 Martie 2010, ora 10:28 Raporteaza abuz de limbaj

Se pare ca are din ce in ce mai mult succes "moda" asta, si noi ne-am gandit serios dar inca n-am gasit modelul potrivit. Pana la urma casatoria se presupune a fi pe viata, si atunci ce o poate simboliza mai bine decat ceva permanent, cum e un tatuaj? In plus, verighetele tatuate sunt o idee foarte buna pentru cei carora nu le place sa poarte bijuterii sau pe care i-ar incomoda la locul de munca.

Insa personal as alege tatuaje pe alta zona a corpului, pentru ca cele pe degete sunt mult mai pretentioase. Odata ca sunt destul de migaloase, iar pielea degetelor difera de cea din alte zone, asa ca trebuie facute de cineva cu experienta sau risti ca rezultatul sa fie destul de urat. Apoi, ele se vor sterge destul de repede (mai ales pe palma) si trebuiesc refacute periodic altfel ramai doar cu niste mazgalituri inestetice.
    grace007819
    16 mesaje
    Postat pe: 13 Martie 2010, ora 19:38 Raporteaza abuz de limbaj

eu am avut la biserica,la cununie,"inelul de logodna",iar preotul cand sa imi puna verigheta mi-a zis ca nu e crestinesc sa o port pe degetul destinat verighetei,si mi-a dat inelul jos cu toate ca e foarte finut....acum.......si eu de fire sunt mai traditionala,......accept si idei noi....dar aceasta le intrece pe toate,dar cine vrea de ce nu?oricum sigur preotul care oficiaza cununia nu va accepta acest lucru,de' nu o fi un preot de "moda noua".pupici
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!

Mergi la:

Inchide Setari

off