cumpar rochie de mireasa

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Buna

Caut sa cumpar o rochie de mireasa ... bugetul meu maxim este de 10-15 mil. Astept ofertele voatre cu detalii de pret si poze

Multumesc
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Draga smartbridero,

Eu am o rochie de vanzare. Anuntul este aici, http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/460/Vand-rochie-deosebita-si-accesorii.html , unde poti vedea si poze. Daca te-ai indragostit de rochita poti sa ma contactezi.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Salut, vand rochie de mireasa creatie Mori Lee, marimea este USA 12, UK 10, EU 38-40 conform etichetei, este din tafta alba, are trena medie, aplicatii de cristale si perle, accesorii: crinolina, poseta, voal, tiara. Trena se poate ridica si prinde in niste nasturasi. Se poate purta si fara crinolina.

Despre marime, iti pot spune ca eu am inaltime 1.63 si 60kg, bust 90, talie 70, solduri 100. Avand snur la corset, rochia poate fi ajustata.
Am cumparat-o din Viena cu 1200€ iar accesoriile au fost inca 400€. Aici erau inclusi si pantofii, dar nu ii vand pt ca sint cam deteriorati. Rochia insa arata f bine asa ca m-am gandit sa o dau la jumatate de pret, adica 600 €, iar crinolina, poseta, voalul si tiara ca si bonus, gratis. Si vesta cu lavaliera pt mire tot ca bonus.

Numarul meu de telefon este 0722.215.452, daca mai ai si alte intrebari, iti raspund cu placere.
eli_cristall_grace Avatarul lui eli_cristall_grace

7 mesaje

si eu am o rochita superba daca iti place te astept la proba...
pretul este in bugetul tau...iti mai raman si bani
Fosta membra Kudika.ro
buna daca mai esti interesata de rochie de mireasa as vrea sa-ti prezint si rochita mea:) rochia e intr-o stare impecabila,e culoarea sampaniei mar 36-42 corsetul e transparent cu model si sclipici si la spate cand se leaga corsetul se formeaza o fundita tare dragutza dau si manusile si bolerou si gentuta la ea totul la 1000 ron.daca esti interesata astept raspunsul tau..ancka4jesus e id meu:) daca vrei sa vezi poze.sau daca ai ceva intrebari: 0762681102
paragav Avatarul lui paragav

2 mesaje

si eu am o rochita de vanzare super frumoasa de vinzare
marimea 44.o poti medea in profilul meu am mai multe poze atasate.iar ca pret e 600lei.este model unicat
manocska_grace Avatarul lui manocska_grace

4 mesaje

am si eu de vanzare o rochita La Sposa model Selecta. daca esti interesat anunta-ma 0741054363
evelinne Avatarul lui evelinne

97 mesaje
Oras: bucuresti

De la: manocska, la data 2009-04-09 12:20:07am si eu de vanzare o rochita La Sposa model Selecta. daca esti interesat anunta-ma 0741054363

Buna! Daca esti draguta, te rog sa pui si o poza cu rochita si eventual sa ne spui ce marime e si in jurul carui pret se "invarte".(sa nu te sunam degeaba:P) Multumesc!
florentinu Avatarul lui florentinu

8 mesaje

Si rochita mea e de vanzare la jumatate de pret, 500 de lei,e ivoire, pentru aproximativ 55 de kilograme, inaltime intre 1,60-1,70. poze la profil

4 mesaje

buna.
marimea este 38, dar la spate exista o forma de reglare( un snur finut) deci merge si la 36 si la 40.
eu am 55 kg, 1.72 la inaltime.si mi-a venit perfect. se poate alege un pantof de 5-10 cm la ea.
am si accesori la ea.
daca intreadevar esti interesat sa-mi dai adresa ta de e-mail si iti trimit poze.

mersi
rox0319 Avatarul lui rox0319

20 mesaje
Oras: brasov

Buna,

Referitor la solicitarea ta... as putea sa te ajut chiar cu o rochita noua, care se si incadreaza in pretul dorit. Pentu detalii si poze as prefera sa vb pe mail rox0319@yahoo.com.
cosmosrol Avatarul lui cosmosrol

1 mesaj

Buna,

vand rochie mireasa cu cristale swarovski,colectia Evergreen, culoare crem-sampanie, model deosebit, pentru fete inaltimea 1,60-1.75,50-65 kg voal mediu, manusi, pantofi.Rochita e dintr-o singura bucata, gen printesa, a fost putata o singura data, este in stare impecabila.Rochita a costat 1900 ron.
pret vanzare negociabil: 970 Ron.

Vezi anuntul meu cu poza: http://anunturiaici.ro/cumparaturi/-962.html

4 mesaje

pretul este 2000 ron , pretul de magazin este 1200 euro.
simonalazarescu Avatarul lui simonalazarescu

12 mesaje

Buna,

si rochita mea este de vanzare. Este din doua piese (corset si fusta) si are trena foarte ampla formata din in 5 straturi si este detasabila. Corsetul are o broderie foarte frumoasa argintie. Impreuna cu rochita vand manusile (lungi si cu degete), posetuta, voalul si umbreluta (care are motib=ve argintii la fel ca si corsetul si rochita) la pretul de 1500 ron.
Nr.meu de tel. este 0763.94.55.29.

97 mesaje

evelinnebarcian@yahoo.com

97 mesaje

pentru manocska astept poze, chiar sunt interesata, am nunta in iunie si in magazine nu mi-a placut nimic din ce am vazut pana acum...

4 mesaje

le-am trmis. in realitate arata si mai fain
te pup
Fosta membra Kudika.ro
Vand rochie de mireasa din colectia 2009 Fashion Princess, nu a fost purtata niciodata, are si acum eticheta de pret. Este dintr-o singura bucata, culoare crem deschis, corsetul brodat cu dantela si cristale, iar fusta este din tul. Nu este foarte voluminoasa, are doar 2 cercuri pentru a mentine forma rochiei. Marimea 38
Pretul in magazin este de 500 EUR , insa din motive personale o vand cu 400 EUR.

Pentru contact:

Tel: 0744.630.581
Yahoo ID: myb_laura@yahoo.com
d_dana_c Avatarul lui d_dana_c

7 mesaje
Oras: cluj

Buna.

Am si eu o rochie superba care se incadreaza in bugetul tau (1000 ron).
E alba, formata din corset + fusta gen printesa.
Voalul si cercurile le dau cadou :)
E in stare impecabila.

Daca te intereseaza, scrie-mi te rog pe adresa: d_dana_c@yahoo.com si iti trimit si poze.

O zi buna!
grasut Avatarul lui grasut

5 mesaje
Oras: focsani

Am si eu o rochie de mireasa de vanzare. Rochia a fost achizitionata in martie 2009 dar nu a fost imbracata niciodata.
Pentru mai multe detalii si poze cereti pe mail maruskaboofy@yahoo.com
grace001009 Avatarul lui grace001009

4 mesaje
Oras: bacau

Buna!
Si eu am rochita de vanzare.Daca te intereseaza,o gasesti aici:http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/972/Vand-rochie-White-Lady-2008.html
dianaeuroct Avatarul lui dianaeuroct

44 mesaje

buna
vand rochie de mireasa, marimea 50, superba, alba, gen printesa. sus cu broderie, jos larga. LA JUMATATE DE PRET !!!!!!!! 800 lei.
mentionez ca trebuie refacut tivul deoarece a fost prea lunga si am calcat pe ea. pretul ei a fost de 1700 lei.
0722967720
dianaeuroct Avatarul lui dianaeuroct

44 mesaje

buna
vand rochie de mireasa, marimea 50, superba, alba, gen printesa. sus cu broderie, jos larga. LA JUMATATE DE PRET !!!!!!!! 800 lei.
mentionez ca trebuie refacut tivul deoarece a fost prea lunga si am calcat pe ea. pretul ei a fost de 1700 lei.
0722967720
gabor_georgiana Avatarul lui gabor_georgiana

14 mesaje

buna,
si eu am o rochita foarte draguta model facut dupa san patrick)premium= nu a fost purtata niciodata eu am cumparat+o de o luna si m-am razgandit cu modelul asa ca doresc sa o vand cat mai urgent marime 38 iar ajustarile de lungime nu au fost facute.te pot ajuta si cu voalul care are 3 metri si posetuta facuta din acelasi material pentru mai multe detalii si poze trimite+mi un mail pe blonda20_georgiana@yahoo.com
ankutzaa Avatarul lui ankutzaa

3 mesaje

Buna!

Vand si eu rochita de mireasa. Este ivoire, cu trena care se strange. Este de la Eddy K,este foarte usoara, din tafta de matase. Pe ntru mai multe detalii sau poze, ankutzaa@yahoo.com.
Am si jupon, desi ea se poate purta si fara, pentru ca e destul de ampla.

97 mesaje

Incercati cu incredere www.erochiidemireasa.ro Au rochii superbe si preturile afisate. Am pus la profilul meu poze cu rochia mea de mireasa cumparata de acolo. In realitate sunt si mai frumoase! Succes!
Cypcip Avatarul lui Cypcip

236 mesaje

Da rochii frumusele ....si preturi exagerate...adica 8690 ron...rochia aia de printesa....totusi....rochie mai ieftine de 2400 ron nu am gasit ....nu mi se pare ciubuc...
gabonitza84 Avatarul lui gabonitza84

2 mesaje

buna. am o rochita superba de vanzare.
pret negociabil 1000 ron

97 mesaje

Daca va uitati bine la colectii, sunt rochii cu preturi incepand de la 1529 Ron ( http://www.erochiidemireasa.ro/132/kl0062.html) pana la preturi de peste 8000 Ron...Acum, fiecare cu gusturile si bugetul lui....Eu una am fost multumita de ce am gasit acolo si am zis ca fac un bine spunand si altora! Nimeni nu e obligat sa faca ce spun eu, fiecare face ce doreste! O zi buna!
rallu22 Avatarul lui rallu22

8 mesaje

De la: smartbridero, la data 2009-02-08 16:03:16Buna

Caut sa cumpar o rochie de mireasa ... bugetul meu maxim este de 10-15 mil. Astept ofertele voatre cu detalii de pret si poze

Multumesc

Si rochita mea e de vanzare e de Maggie Sottero, adusa din SUA, cu trena care se prinde, dar foarte comoda, cu broderie fina de margelute si perlute. Eu am 1.72, 57 kg si am purtat-o cu tocuri mici. Rochia e cea din avatar si mai multe poze am puse la profil. O dau cu posetuta asortata si manusi si ma mai gandesc daca si voalul, ca cica nu e bine sa-l dai. Ca sa se incadreze si in bugetul tau ii scad pretul la 1500 ron desi initial am pus-o la mai mult, dar nu mai e negociabil. Daca esti interesata sau altcuiva ii atrage privirea rochita mea, contactati-ma: pe yahoo: rallu22 sau tel: 0744-610536
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina: