Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Generalitati »

melodia pt generic

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

la_donna
    18 mesaje
    Oras: Brasov
    Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 19:49 Raporteaza abuz de limbaj

salutare fetelor. ce melodii credeti ca sunt potrivite pt genericul dvd-ului cu nunta? eu nu as prea vrea sa las alegerea acestei melodii la aprecierea cameramanului.
    mie un aimi place melodia lui stefan hrusca - balada celei fara asemanare. voi ce idei aveti?
    adrianaciprian2000
    28 mesaje
    Oras: Iasi
    Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 14:44 Raporteaza abuz de limbaj

De la: la_donna, la data 2009-02-08 19:49:25salutare fetelor. ce melodii credeti ca sunt potrivite pt genericul dvd-ului cu nunta? eu nu as prea vrea sa las alegerea acestei melodii la aprecierea cameramanului.
    mie un aimi place melodia lui stefan hrusca - balada celei fara asemanare. voi ce idei aveti?
    SUPERBAAAAAAA MELODIA.AM PLANS ACUM CAND AM ASCULTAT-O ... D-APOI LA NUNTA PE MEODIA ASTA E FRUMOS SA PUI PE UN PERETE UN VIDEO CU POZE DE ALE MIRILOE...SI IN TIMPUL ASTA EI SA DANSEZE... ...EU M-AM GANDIT LA MELODIA LUI MARK ANTHONY.MY BABY YOU http://www.trilulilu.ro/anna_k/8761bf2de06aaf
    iulik_flore
    1617 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 12:40 Raporteaza abuz de limbaj

o sa o ascult si eu, sper sa nu ma jelesc prea mult
    iulik_flore
    1617 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 12:15 Raporteaza abuz de limbaj

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Funda_accesoriu_chic_pentru_rochia_de_mireasa.html

superbeee fetelorrrr
    grace003710
    126 mesaje
    Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 09:24 Raporteaza abuz de limbaj

fetelor, valsul mai este la moda sau diverse melodii combinate
    laura02maria
    329 mesaje
    Oras: Cluj
    Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 10:15 Raporteaza abuz de limbaj

sunt foarte frumoase melodiile - dar eu as alege melodii mai vesele, nu vreau deloc sa-mi dispara zambetul de pe fata cand merge CD-ul cu nunta noastra - as alege ceva un pic mai vesel poate chiar un ritm mai rapid.

- noi cand ne uitam la DVD de la nunta - intotdeauna dansam si ne prostim cu sotul meu, de aceea si cand ascultam muzica nu lipsesc din lista - ne face foarte mare placere.

- e foarte bine sa alegeti voi melodiile care va plac si va bine dispun - noua ne-a cerut un cd cu vreo 10 piese care am vrea sa le punem pe DVD pt generic, masini, biserica, etc

Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!

Mergi la:

Inchide Setari

off