taxa pt biserica

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
AlexandraL_grace Avatarul lui AlexandraL_grace

5 mesaje
Oras: deva

Fetelor, taxa ca taxa dar sa vedeti ce au patit nasii mei. Dupa terminarea ceremoniei au fost chemati de preoti cica sa le scrie numele pt pomenire. Nasii erau cu banii pregatiti (pt ca toti preotii asteapta) iar unul dintre preoti a spus ``MAI``! Deci, dupa ce ca platim taxele nu se multumesc cu ce le dau nasii si au nerusinarea sa ceara mai mult. Si toti banii acestia ii baga in buzunar. Parerea mea este ca toti preotii sunt niste profitori.
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

De la: AlexandraL, la data 2009-08-14 18:18:36Fetelor, taxa ca taxa dar sa vedeti ce au patit nasii mei. Dupa terminarea ceremoniei au fost chemati de preoti cica sa le scrie numele pt pomenire. Nasii erau cu banii pregatiti (pt ca toti preotii asteapta) iar unul dintre preoti a spus ``MAI``! Deci, dupa ce ca platim taxele nu se multumesc cu ce le dau nasii si au nerusinarea sa ceara mai mult. Si toti banii acestia ii baga in buzunar. Parerea mea este ca toti preotii sunt niste profitori.

I HATE THIS SITUATION

GOOD FORGIVE ME!
Raporteaza abuz de limbaj
florinaN Avatarul lui florinaN

10 mesaje

In atentia viitorilor miri si nasi!
Va recomand biserica noua de la Politehnica ( este in curte). Eu am cununat pe 15 aug. si vreau sa va spun ca a fost super. Preotul este mai tanar si foarte sincer. Slujba a fost deosebita si sa nu va mai spun ca nici macar in plic nu s-a uitat , atunci cand sotul meu a dat banii. A spus ca nu trebuie, iar sotul meu i-a spus sa-i foloseasca pt biserica.
Nu am intalnit asa ceva pana acum, iar suma pe care am lasat-o a fost de bun simt.
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!

1617 mesaje

Tocmai am fost sa ne programam la biserica. Facem cununia religioasa la Catedrala Sfantul Spiridon cel Nou.

Cu o sapt inainte am fost sa ne interesam pe la bisericile "de vaza" din Bucuresti.

ca sa vin cu informatii pentru cele interesate:

1.Domnita Balasa- 13 mil, totul inclus ( ma refer aici la cor, sobor de 4 sau 5 preoti parca)

2.Sfantul Elefterie ( aici nu vreau sa savarsesc un pacat) dar am inteles de o pers care a fost k este 18 mil, anul trecut va ASIGUR ca a fost 15.

Noi, cum am spus mai sus, ne-am programat la Sf. Spridon cel Nou, 15 mil, totul inclus ( cor mare, sobor de 4 sau 5 preoti, durata slujbei 40-45 de min, desi noi am specificat ca avem si logodna facuta).

Cam asta este...ce pot spune...desi biserica are un tarif ridicat, cuplurile venite la programare mergeau ca pe banda rulanta...

In ziua in care ne-am programat noi, nu era inca nimeni deoarece a duminica si e mai liber.
VanCroft Avatarul lui VanCroft

1 mesaj

Eu sunt romano-catolic si vreau sa va zic ca la biserica catolica se plateste o taxa anuala de 1% din salar pe membru de familie .Deci daca ai un salar lunar de 1500 lei pe luna plus 1500 sotia (in mana) trebuie sa platesti pe an 360 lei.
Pentru nunti si botezuri la fel nasii trebuie sa plateasca o taxa de 100 lei noi (fara chitanta), iar mirii trebuie sa aiba achitata taxa anuala la zi.Atunci cand nasul l-a intrebat pe preot de chitanta pentru cei 100 de lei preotul i-a raspuns ca aceia sunt banii preotului nu ai bisericii, deci nu se da chitanta pentru ei si asa ca toata lumea da banii astia daca vor sa se vada cununati. Bineinteles ca putini isi permit sa plateasca taxa anuala la zi pentru ca e foarte mare si atunci dau cat pot.
Asa ca sa nu se mai zica ca la catolici nu sunt taxe mari!

1617 mesaje

De la: VanCroft, la data 2010-03-09 10:33:23Eu sunt romano-catolic si vreau sa va zic ca la biserica catolica se plateste o taxa anuala de 1% din salar pe membru de familie .Deci daca ai un salar lunar de 1500 lei pe luna plus 1500 sotia (in mana) trebuie sa platesti pe an 360 lei.
Pentru nunti si botezuri la fel nasii trebuie sa plateasca o taxa de 100 lei noi (fara chitanta), iar mirii trebuie sa aiba achitata taxa anuala la zi.Atunci cand nasul l-a intrebat pe preot de chitanta pentru cei 100 de lei preotul i-a raspuns ca aceia sunt banii preotului nu ai bisericii, deci nu se da chitanta pentru ei si asa ca toata lumea da banii astia daca vor sa se vada cununati. Bineinteles ca putini isi permit sa plateasca taxa anuala la zi pentru ca e foarte mare si atunci dau cat pot.
Asa ca sa nu se mai zica ca la catolici nu sunt taxe mari!

chiar ca...nu stiam
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Pagini: << 1 2 Sari la pagina: