De la: , la data 2009-02-27 22:16:53Buna.
In luna mai a acestui an voi avea nunta
si botezul fetitei tot odata iar ca meniu la restaurantul pe care l-am ales un restaurant recent deschis din brasov mai precis www.gardenclub.ro pe meniu mi sa cerut 50 de euro.
Eu find plecata de ceva vreme din romania nu mai stiu care si cum sunt preturile si totusi mi se par cam piperate tinand cont ca bautura nu este inclusa in acest pret iar pentur
bautura mi se mai cer alti 10 euro circa.Va rog frumos cei care aveti nunta anul acesta sau care deja ati avut sa imi spune-ti si mie cum sunt de fapt preturile la restaurantele voastre macar sa stiu si eu ca idee.
Voi spune aici in mare si cam ce se va servi la masa :
Aperitiv
Snitel cu salata orientala
sarmale cu afumatura
ceafa de porc cu cartofi taranesti
+ 4 chifle
:)
Va multumesc anticipat.
Salut si eu am avut nunta anul trecut, un pic pretul meniului e cam scump, avnd in vedere ca e fara bautura.
Vorbeste cu restaurantul sa te lase sa aduci bautura tu (o cumperi de la un depozit), sa vb cu ei sa-ti lase 10-15 meniuri +- fata de comanda ta pe nr de buc si cum le platesti, s-ar putea sa platesti tot meniu sau numai aperitivu depinde de restaurant
- eu a trb sa mai duc si cafea pe langa una de la iei
- in acest pret ai si servetelele si lumanarile
- iti recomand ca tortul sa ti-l faca cofetaria cu felii portionate de la ei 90-100gr - aici te fura foarte mult eu am patit-o daca tortul nu e portionat
- daca nunta e de zi adica de la 14-22.00 linistita poti sa te duci pe 3 feluri de mancare (si asa e prea multa)
- in locul tau in loc de cartofi taranesti as alege un pireu de cartofi este mult mai bun chiar gustos, cartofii tar sunt un pic cam seci, nu prea se da lumea in vant dupa ei.
- legat de aperitiv sa-ti spuna de la restaurant ex garmajul snitelului, salamului si ce se mai pune - ar tb sa fie la aperitiv aproximativ 13 feluri pe farfurie aperitivul este foarte important tb sa arete super, parerea mea sa nu mergi pe aperitive exotice stii ca la noi in ardeal tb sa fie gustoase.

cam atat scrie- ne cum stai cu pregatirile,
sper ca ai fost la tort, suportul de tort este cu rezervare, daca nu te duci din timp risti sa-ti faci tortul pe ce suporturi care au mai ramas si nu cel care iti convine tie.
succes la pregatiri