Sunt impreuna cu prietenul meu de 5 ani si anul acesta ne-am hotarat sa facem nunta. Toate bune si frumoase pana acum...problema care apare e urmatoarea: eu sunt ardeleanca iar el e moldovean...ne-am cunoscut in Ardeal si aici am si hotarat sa ramanem pe vecie(eu nu i-am impus sa ramana in Ardeal, el a hotarat asta de buna voie si nesilit de mine :))...el e singur la parintii si ai lui nu accepta sa ramana in Ardeal sub nici o forma...noi deja ne-am cumparat un apartament si ai lui sunt extraordinar de suparati pe faza asta..va intreb pe voi fetelor care ati mai trecut prin astfel de situatie, si pe dumneavoastra mamelor si soacrelor, care e solutia cea mai buna? ce putem noi face ca fim cu totii fericiti si impacati?
..eu mai am un frate si viitoarea mea soacra imi reproseaza ca eu nu vreau sa-mi parasesc parintii si sa mergem in Moldova ca sa nu ramana ei singuri..
Astept parerile vostre despre cum ar trebui sa vb cu ea si ce sa-i spunem ca sa revina lucrurile la normal.
va pup pe toate

sorry, m-ai lasat masca!!! probabil asta este o dicutie pe care va trebui sa o poarte viitorul tau sot cu parintii lui!!! sunt atat de delicate problemele astea, ca oricat de diplomata, draguta ai fi, tot nu te vor privi cu ochi buni... unele persoane pur si simplu nu pot sa inteleaga...
ca doar asa se intampla de obicei.
Buna grace 007 vreau sa-ti spun k sunt in aceeasi situatie ca si tine.Eu sunt ardeleanca si prietenul meu e moldovean,m-am confruntat si eu cu o gramada de probleme din partea lui soacramea,dar pur si simplu eu nu o mai bag in seama,sa zica ce o vrea noi ne intelegem super bine si stiu k prietenul meu nu va merge nicodata sa stea cu ei
credema ca am 24 de ani de casnicie si stiu ce spun.....numai bine va doresc!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro