buna ziua

Subiect nou
Alege alt forum  
jesse_adry Avatarul lui jesse_adry

5 mesaje

Am vazut ca la unele nunti nu se mai poarta bradul miresei si nu vor sa mai impodobesca bradul in joia de dinaintea nuntii?Cum este aceasta dilema ?Pentru ca la mine se respecta traditiile inclusiv aceasta cu impodobirea bradului
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
La oras nu prea se mai fac astfel de obiceiuri,chiar deloc.La tara se face impodobirea bradului,dar in ziua nuntii,nu joia!Obiceiurile sunt frumoase,de ce sa nu le facem?Eu voi face nunta si la tara si la oras,ca atare va fi o zi plina de obiceiuri!
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

nu nu ,fara atatea obiceiuri

simplu si finutz atat!
Fosta membra Kudika.ro
Dar Iulika copiii,copiilor mei vor uita cum a fost pe vremea bunicii...(adica eu).Glumesc!La mine trebuie facute astfel de obiceiuri,asa au ramas si sunt duse mai departe,dar s-au mai simplificat.

1617 mesaje

acum fiecare face cum vrea iti dai seama....
Fosta membra Kudika.ro
Stii ce nu-mi place mie?Gatitul miresei!O sa plang ,pt ca eu sunt emotiva,ma enerveaza cantecul acela cu "ia-ti mireasa ziua buna".
laura02maria Avatarul lui laura02maria

329 mesaje
Oras: cluj

grace000248 daca te inerveaza schimba poezia, vb cu starostele sau cum se num acum si sa zica ce vrei tu, intradevar iti da o stare ciudata parca unde m-as duce si ce fac acum eu am scos i-am zis sa se axeze pe binecuvantarea de la Dumnezeu, familie si copii, fericire si sanatate si desigur multumirea catre parinti dar nu lacrimogena.

la gatitul miresei eu l-am scos, nu am vrut pe nimeni, decat mama mea (oricum nimeni nu mi-a vazut rochita inainte decat mama) care ma ajutat la corset si atat ca faceam cu capul daca mai venea cineva in camera la mine, eram strsata ca am venit tarziu de la coafor si cand am venit era ocupata baia uffff

1617 mesaje

da da laura02maria are dreptate

nici eu nu vreau harmalaie

acum sincer...eu nu primesc pe nimeni la mine, nu ar face decat sa ma streseze

eu ma stresex si f usor nu vreau sa imi strice cineva cheful

deci

o sg prietena la imbracat si atat

cat mai simplu sa fie, lejer, am timp pe urma la restaurant de destrabalare

mai intai vreau sa ajung cu nervii intregi la biserica
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului