jesse_adry
5 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 15:06
Am vazut ca la unele nunti nu se mai poarta bradul miresei si nu vor sa mai impodobesca bradul in joia de dinaintea nuntii?Cum este aceasta dilema ?Pentru ca la mine se respecta traditiile inclusiv aceasta cu impodobirea bradului
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 16:47
La oras nu prea se mai fac astfel de obiceiuri,chiar deloc.La tara se face impodobirea bradului,dar in ziua nuntii,nu joia!Obiceiurile sunt frumoase,de ce sa nu le facem?Eu voi face nunta si la tara si la oras,ca atare va fi o zi plina de obiceiuri!
iulik_flore
1617 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 11:04
nu nu ,fara atatea obiceiuri
simplu si finutz atat!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 11:51
Dar Iulika copiii,copiilor mei vor uita cum a fost pe vremea bunicii...(adica eu).Glumesc!La mine trebuie facute astfel de obiceiuri,asa au ramas si sunt duse mai departe,dar s-au mai simplificat.
iulik_flore
1617 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 10:35
acum fiecare face cum vrea

iti dai seama....
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 08:53
Stii ce nu-mi place mie?Gatitul miresei!O sa plang ,pt ca eu sunt emotiva,ma enerveaza cantecul acela cu "ia-ti mireasa ziua buna".
laura02maria
329 mesaje
Oras: cluj
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 10:32
grace000248 daca te inerveaza schimba poezia, vb cu starostele sau cum se num acum si sa zica ce vrei tu, intradevar iti da o stare ciudata parca unde m-as duce si ce fac acum

eu am scos i-am zis sa se axeze pe binecuvantarea de la Dumnezeu, familie si copii, fericire si sanatate si desigur multumirea catre parinti dar nu lacrimogena.
la gatitul miresei eu l-am scos, nu am vrut pe nimeni, decat mama mea (oricum nimeni nu mi-a vazut rochita inainte decat mama) care ma ajutat la corset si atat ca faceam cu capul daca mai venea cineva in camera la mine, eram strsata ca am venit tarziu de la coafor si cand am venit era ocupata baia

uffff
iulik_flore
1617 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 21:04
da da laura02maria are dreptate
nici eu nu vreau harmalaie
acum sincer...eu nu primesc pe nimeni la mine, nu ar face decat sa ma streseze
eu ma stresex si f usor

nu vreau sa imi strice cineva cheful
deci
o sg prietena la imbracat si atat
cat mai simplu sa fie, lejer, am timp pe urma la restaurant de destrabalare
mai intai vreau sa ajung cu nervii intregi la biserica
tarot_healthy
757 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 14:29
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Publicitate