Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Vestimentatie »

cine cumpara florile?

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

grace000830
    2 mesaje
    Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 13:26 Raporteaza abuz de limbaj

buna ziua sunt logodit de 6 luni iar in septembrie fac nunta as vrea sa stiu cine trebuie sa cumpere florile care se pun in piept mireasa sau soacra mica tinad cont de faptul ca noi stam impreuna singuri va multumesc
    laura02maria
    329 mesaje
    Oras: Cluj
    Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 14:12 Raporteaza abuz de limbaj

salutare, si noi am stat singuri, marturiile care s-au pus in piept le-am cumparat noi, dar poate ca in alte parti este un alt ritual - nunta am facut-o din salarii, nu am exagerat cu cheltuielie, iar ce sa putut plati dupa nunta sa platit din banii stransi la nunta.
    Dar daca soacara mica vrea sa va ajute cu aceste marturii eu zic ca e OK, important e sa fie pe gustul vostru si in ton cu nunta. Casa de piatra si succes
    grace000830
    2 mesaje
    Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:02 Raporteaza abuz de limbaj

multumesc frumos pentru postare
    evangeline_grace
    15 mesaje
    Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 11:49 Raporteaza abuz de limbaj

De la: lauramaria, la data 2009-04-11 14:12:41salutare, si noi am stat singuri, marturiile care s-au pus in piept le-am cumparat noi, dar poate ca in alte parti este un alt ritual - nunta am facut-o din salarii, nu am exagerat cu cheltuielie, iar ce sa putut plati dupa nunta sa platit din banii stransi la nunta.
    Dar daca soacara mica vrea sa va ajute cu aceste marturii eu zic ca e OK, important e sa fie pe gustul vostru si in ton cu nunta. Casa de piatra si succes

cocardele se pun in piept, marturiile sunt altceva si se pun eventual pe masa la restaurant
    evangeline_grace
    15 mesaje
    Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 11:52 Raporteaza abuz de limbaj

De la: grace000830, la data 2009-04-11 13:26:01buna ziua sunt logodit de 6 luni iar in septembrie fac nunta as vrea sa stiu cine trebuie sa cumpere florile care se pun in piept mireasa sau soacra mica tinad cont de faptul ca noi stam impreuna singuri va multumesc

te preocupa atat de mult asta?sa stii ca nu sunt atat de scumpe
    mireasa pune florile in piept ajutata eventual de d-soara de onoare deci cine crezi ca trebuie sa le cumpere?
    avccraiova
    80 mesaje
    Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:49 Raporteaza abuz de limbaj

Buna!
    Daca sunteti din Craiova si vreti aranjamente florale pentru nunti(buchete mireasa/nasa/d-re de onoare,lumanari,cocarde,bratari,gaspouri,aranjamente pe suporti din fier forjat,arcade) sau diverse alte ocazii,apelati-ma cu incredere.Ofer preturi avantajoase si calitate.Pentru detalii si poze cu aranjamentele realizate,trimiteti un e-mail la avccraiova@yahoo.com

Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!

Mergi la:

Inchide Setari

off