|
grace000830 2 mesaje Membru din: 11/04/2009 |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 13:26
Raporteaza abuz de limbaj
buna ziua sunt logodit de 6 luni iar in septembrie fac nunta as vrea sa stiu cine trebuie sa cumpere florile care se pun in piept mireasa sau soacra mica tinad cont de faptul ca noi stam impreuna singuri va multumesc |
|
|
|
|
laura02maria 329 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 14:12
salutare, si noi am stat singuri, marturiile care s-au pus in piept le-am cumparat noi, dar poate ca in alte parti este un alt ritual - nunta am facut-o din salarii, nu am exagerat cu cheltuielie, iar ce sa putut plati dupa nunta sa platit din banii stransi la nunta. Dar daca soacara mica vrea sa va ajute cu aceste marturii eu zic ca e OK, important e sa fie pe gustul vostru si in ton cu nunta. Casa de piatra si succes
|
|
grace000830 2 mesaje Membru din: 11/04/2009 |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:02
multumesc frumos pentru postare |
|
evangeline_grace 15 mesaje Membru din: 19/08/2009 |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 11:49
De la: lauramaria, la data 2009-04-11 14:12:41salutare, si noi am stat singuri, marturiile care s-au pus in piept le-am cumparat noi, dar poate ca in alte parti este un alt ritual - nunta am facut-o din salarii, nu am exagerat cu cheltuielie, iar ce sa putut plati dupa nunta sa platit din banii stransi la nunta. cocardele se pun in piept, marturiile sunt altceva si se pun eventual pe masa la restaurant |
|
evangeline_grace 15 mesaje Membru din: 19/08/2009 |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 11:52
De la: grace000830, la data 2009-04-11 13:26:01buna ziua sunt logodit de 6 luni iar in septembrie fac nunta as vrea sa stiu cine trebuie sa cumpere florile care se pun in piept mireasa sau soacra mica tinad cont de faptul ca noi stam impreuna singuri va multumesc te preocupa atat de mult asta?sa stii ca nu sunt atat de scumpe mireasa pune florile in piept ajutata eventual de d-soara de onoare deci cine crezi ca trebuie sa le cumpere? |
|
avccraiova 80 mesaje Membru din: 7/02/2009 |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:49
Buna! Daca sunteti din Craiova si vreti aranjamente florale pentru nunti(buchete mireasa/nasa/d-re de onoare,lumanari,cocarde,bratari,gaspouri,aranjamente pe suporti din fier forjat,arcade) sau diverse alte ocazii,apelati-ma cu incredere.Ofer preturi avantajoase si calitate.Pentru detalii si poze cu aranjamentele realizate,trimiteti un e-mail la avccraiova@yahoo.com |
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata! |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro